- 5 Haziran 2017
- 84
- 109
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
Benim de öyle olmuştu çok silik beli belirsiz bi çizgi çıkmıştı biraz daha bekleyip kan testi yaptır derim. Büyük bi ihtimalle hamilesin canım . Hayırlısı olsunGünaydın kızlar bugün adetime 5 gün var ben idrarda gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi cıktı. Hamile miyim acaba hala soktayim
Çok güzelGünaydın bu arada anneler:) Ben dün keseyi gördüm çok şükür . Darısı görmeyenlere. Haftaya kalp atışına çagırdı. Aksilik olmazsa duymayı umuyorum :)
yarin sabah bir daha yap canım koyulaşma var mi takip et birkaç gün hayırlı olsun büyük ihtimalle hamilesinGünaydın kızlar bugün adetime 5 gün var ben idrarda gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi cıktı. Hamile miyim acaba hala soktayim
ovulasyon testi ile takip et bence. çok basarılılarYok canım yumurtlama günlerimi değerlendirme aşamasındayım:)
Çok şükür doktorda düzeltilir dedi bebek kendi senden alıyo alacagını dedi içim rahatladı . İlaç dozunu arttırdı:)
Değer gayet güzel Elbette normal betahcg hızlı artan bişey :) 2güne 2 ye katlar :)
Nekadarlık sıpalar:) Maşallah valla olsun iyi olmuş :))) Bende Aralıksız 4 sene falan emzirmiş olacağım düşününce yorulmuo değilim
Evet burun akıntısı ve hafif öksürüğü var ondan kafam karıştı . Bakalım izlemeye devam hala ishal çünkü. Bide 4 kardeşizEn büyükle ortancının arası 1,5 yaş . Ortancıyla benim aram 2 yaş :) En son erkek onunlada 5 yaş var :) Aslında okadar yaş farkı olmazdı büyük ihtimal hemen hamile kalamadı annem:)5 yıl sonra kaldı zaar:)
Ablacığım saygılar :)
son regli tarihin neydi kuzum? hayırlı olsun. umarım haftaya hemen duyarsınız o mşnik kalbinin pırpırlarınıGünaydın bu arada anneler:) Ben dün keseyi gördüm çok şükür . Darısı görmeyenlere. Haftaya kalp atışına çagırdı. Aksilik olmazsa duymayı umuyorum :)
testini atsana bakalım bizde. ama silikte olsa bence hamilelik var olabilir. gözün aydın.Günaydın kızlar bugün adetime 5 gün var ben idrarda gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi cıktı. Hamile miyim acaba hala soktayim
ya beni de bayramadan sonra çağıracak o zaman kalp atışı için..ctesi günü 5+2 oluyoruz çünkü..Günaydın bu arada anneler:) Ben dün keseyi gördüm çok şükür . Darısı görmeyenlere. Haftaya kalp atışına çagırdı. Aksilik olmazsa duymayı umuyorum :)
ovulasyon testi ile takip et bence. çok basarılılar
biri 13 aylık diğeri 3,5 yasında. aslında 1. 2. arası da o kadar olsun istemedik ama 18 aylıkken hasta oldum. ancak 24 aylıkken hamile kalabildim. bu bebe de hasta olmadan hamile jkaldım. hepimiz şoka girdik o yuzden. aslında istiyorduk ama hasta olmadan hamile kalmam diye dusunuyordum
son regli tarihin neydi kuzum? hayırlı olsun. umarım haftaya hemen duyarsınız o mşnik kalbinin pırpırlarını
evet canım muhtemelen öle olur. Kal atışı için nekdar geç okadar iyi. 9 haftalık duyan bile var çünkü bende haftauya pek umutlu değilim ama bakalım.ya beni de bayramadan sonra çağıracak o zaman kalp atışı için..ctesi günü 5+2 oluyoruz çünkü..
Çokk hareketli zmanlar beklyor seni:):)
27 nisan canım . İnşallah yaa oğlumda 8 haftalıkken duymuştm bakalım inşallah duyarım bunu
banu çiftçinin uygulaması var ya tlflarda orda 6ıncı haftada kalp atışı duyulmaya başlanır diyor ben de o yüzden umutluydum ama duyan pek yok sanırım..evet canım muhtemelen öle olur. Kal atışı için nekdar geç okadar iyi. 9 haftalık duyan bile var çünkü bende haftauya pek umutlu değilim ama bakalım.
Evet en güzeli doğru zamanı beklemek. Geç olsun güç olmasın :)kızlar bu arada kalp atışı için vajinal usg çektirmeyin..doktor teklif etse bile kabul etmeyin..erken haftalarda yapılan vajinal usg düşük riskini arttırıyormuş..
test yaptınız mı?MerhabaKısmetse ben de şubat annesiyim sanırım . Tam emin olamamakla beraber hamile olduğumu düsünüyorum. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
beta hcg neydi senin?Günaydın bu arada anneler:) Ben dün keseyi gördüm çok şükür . Darısı görmeyenlere. Haftaya kalp atışına çagırdı. Aksilik olmazsa duymayı umuyorum :)
2000lerdeydi canım :)beta hcg neydi senin?
Maşallah canım gozunaydinGünaydın bu arada anneler:) Ben dün keseyi gördüm çok şükür . Darısı görmeyenlere. Haftaya kalp atışına çagırdı. Aksilik olmazsa duymayı umuyorum :)
ankarada yaşıyosunuz sanırım..benim arkadaşım da oraya gidiyor memnun..Kızlar ben dün kan verdim yine 3500 çıktı yarına randevu aldım HRS hastanesine memnun kalırsam yazarım inşallah yarın keseyi bayrama kadar kalp atışını duymak nasip olur ailemize öyle söylicez bayram müjdesi niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?