2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    134
Kızlar 8:39 da doğum gerçekleşti, 9:30 gibi de ben hazırdım. Sezeryan doğum, süt henüz inmedi. Şükür bebis de iyi ben de. İlk yürüyüşü yaptım, biraz zorlayıcı ama tavsiyem öncesinde ağrı kesici yaptırın bende denk geldi, pek çok kişiye göre daha rahat geçmiş, daha uzun yürüyüş olmuş.
Sizlere de dua ettim, insallah sag salim herkes bebesini kucağına alır 🙏
Sağlıkla büyütün inşallah 🙏 sütünüz bol olsun🥰 darısı başımıza 💕

Kızlar 8:39 da doğum gerçekleşti, 9:30 gibi de ben hazırdım. Sezeryan doğum, süt henüz inmedi. Şükür bebis de iyi ben de. İlk yürüyüşü yaptım, biraz zorlayıcı ama tavsiyem öncesinde ağrı kesici yaptırın bende denk geldi, pek çok kişiye göre daha rahat geçmiş, daha uzun yürüyüş olmuş.
Gözün aydınn hayırlı olsun 🌸🌸🌸

merhabalar 37 bitti 38 e yeni girdim bugün doktor kontrolüne gittim 2985 gram ve başı aşağıda fakat sırtı benim sırtıma doğru poposu önde değil buyuzden normal doğum için zor olur dedi doktor poposu öne gelmeli dedi ters duruyor dedi sizce dönermi keyfi gayet yerinde gibiydi 😁 40 haftalığaa kadar beklicez dedi doktor ama bu pozisyonda durması sezeryan olasılığını daha da arttırıyor dedi kanala da inmemiş

İnşallah giderek azalır ağrınız🙏🏻🧿 sütünüz de bir an evvel dolsun aksın şifa olsun bebeğinize💖🌸
Ay darısı başımıza olsun🙏🏻

Biz de sarılık olduk ya sizin değerinizi kaç ölçtüler hastanede sarılık için
Kanda 13,5-15-14 ölçtüler bazı gittiğimizde de baş gövde bacak Tan ölçtüler 28 Mart 11 Nisan arasında sık sık gittik bundan sonra kontrol 15 gün sonra

Ay ne güzel🧿 hayırlı uğurlu olsun 💐💐

Ne zamana kadar geceleri 2-3 saatte bir uyandırmaya devam ediyoruz kızlar
Sarılık riski geçene kadar devsm edilir risk geçince zaten iki ğç haftalık oluyor en az
30 günü geçtikten sonra her 10 günde bir 1 saat ileri atar uyku süreleri yani şöyle
30:4
40:5
50:6
3-4-5 te olabilir

Back
X