2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün oğlum ilk defa kendi kendine, hiç bana söylemeden gidip oturağına oturup kakasını yaptı ❤ inş yakında tek bezli hayata geçeceğim
Hadi gözün aydın cnm devamı gelir inşallah 2 çocuklu annelerde büyüklerinde bezli olabileceği hiç aklıma gelmemişti Allah kolaylık versin hepinize..:))

İnternette ilaçlama 10 gün sürüyor yazıyordu bu sebeple ertelerim dedim ama görümcemle konuştuk, aynı gün işlem bitiyormuş. Bugün emlakçımızı arayıp ilaçlatmalarını isteyeceğim.
Aynen bizim 30 dk felan surdu. Ilaclamayi yapan bir biyolog. 1 tane bile gormedim o zamandan sonra

Benimkide kollarını poposunu kaldırıyor biraz durup bırakıyor yoruluyor

Hadi gözün aydın cnm devamı gelir inşallah 2 çocuklu annelerde büyüklerinde bezli olabileceği hiç aklıma gelmemişti Allah kolaylık versin hepinize..:))

Sağol canım ❤ 26 aylık olmak üzere oğlum, kızım doğduğunda 19 aylıktı. Haliyle günde 2 ayrı bebeğin kakalı çişli bezini temizliyorum birde Ne yalan söyleyeyim büyüdükçe kakalarıda çok kötü kokuyor çişini zaten söylüyordu kakayıda ilk adımı attık darısı başınıza

Benim ki yoğurt bide meyve puresini diğer turlu hiç bişey yemiyir
Cnm ben meyve vermiyorum sebzeye bir alışsın önce 3-4 kaşıktan sonra sıkılıyor yoğurdu güzel yiyor ama..:)
Ablamınkilerin arası 15 buçuk aydı onlar eşiyle birlikte birer tane alıveriyorlardı yalnız küçük çok çabuk bıraktı bezi ablasından görünce ben bunu istemiyorum bende tuvalete yapcam dedi kendi çıkardı taktırtmadı:)) sanada bir umut olur belki diye yazayım dedim❤

Kızım çok uyumlu bir bebek, erken bırakacağını umuyorum Allah tan büyükler küçüklere özenip bez istemiyor

Acmislar hesabimi canim ama cok fazla kalmayacagim sanirim yoruldum galiba epey bi
Canım Linanında uyanık kalma süresi uzadı ve teli görünce dikkatini çekiyor artık o yüzden bende çok giremiyorum eskisi gibi ama vakit buldukça girmeye çalışıyorum. Ben anneliğin yarıdan fazlasını burdan öğrenmişimdir. Yapmam gerekeni yapmamam gerekeni hep sizin sayenizde farkettim. Giden arkadaşlar için çok üzgünüm sende bizi tamamen bırakma.. ayyy gözüme toz kaçtı sanırım

Benim ki yoğurt bide meyve puresini diğer turlu hiç bişey yemiyir
Az önce patates ve yeşil biber haşladım biberlerin etli kısmını kabuğundan ayırıp çatalla ezdim bir patates bir biber sırayla verdim pek iştahlı olmasada tadına baktı..:) şimdilik az az yesin yeter inşallah...sebzeleri yoğurduna falan karıştırsan yemez mi acaba..

Cnm ne kadar kaynattın ilikli kemik suyunu.. birde köfteyi nasıl yapıyorsun..

Z zet193 cnm pixy love dan sen mi almıştın birşeyler bedenleri nasıl ki bende beğendim bir kaç birşeyde 6-9 mu alayım bilemedim

Sana özelden bile yazarim ben memleketlim benim gözüm arkada kalir bu arada bende kemik suyu yapmistim ama normal 2 saar fln kaynattim 12 16 saat kim kaynatcak onu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…