Hadi gözün aydın cnm devamı gelir inşallahBugün oğlum ilk defa kendi kendine, hiç bana söylemeden gidip oturağına oturup kakasını yaptı ❤ inş yakında tek bezli hayata geçeceğim
Acmislar hesabimi canim ama cok fazla kalmayacagim sanirim yoruldum galiba epey biSen dönmüşsun canım seni gördüğüm e sevindim
Aynen bizim 30 dk felan surdu. Ilaclamayi yapan bir biyolog. 1 tane bile gormedim o zamandan sonraİnternette ilaçlama 10 gün sürüyor yazıyordu bu sebeple ertelerim dedim ama görümcemle konuştuk, aynı gün işlem bitiyormuş. Bugün emlakçımızı arayıp ilaçlatmalarını isteyeceğim.
Benimkide kollarını poposunu kaldırıyor biraz durup bırakıyor yoruluyorSeninki dönmeden oturdu emeklemeden yürür
Popoyu kaldırana kadar yoruluyor büyük ihtimalle ondan emekleyemiyorgöbüş üstünde dönme bizde de var artık dönmenin her türlüsünü yapıyor anakucağında yüzüstü döndü evet 1 günde bile değişiyor oturuşu falan
Eski beze döndük zaten. Yeni bez denemelerinde oldu. Düzelmiyor şimdi deBebek bezini dus jelini vs vs degistirmeyi denediniz mi ?
Maaşallah maaşallahBugün oğlum ilk defa kendi kendine, hiç bana söylemeden gidip oturağına oturup kakasını yaptı ❤ inş yakında tek bezli hayata geçeceğim
zaten senin herif bırakmıyor grup falan değilmi tanemBen onlara dedim dagitmayin grubu bi heyecana kapilip gittiler
Benim ki yoğurt bide meyve puresini diğer turlu hiç bişey yemiyirKuzum yemeyi bilse ver gitsinde tutmaya çalışırken diliyle dışarı itiyor benim saf kızım..aynı şeyi 40 kere ağzına tepiyorum
Acmislar hesabimi canim ama cok fazla kalmayacagim sanirim yoruldum galiba epey bi
Hadi gözün aydın cnm devamı gelir inşallah2 çocuklu annelerde büyüklerinde bezli olabileceği hiç aklıma gelmemişti Allah kolaylık versin hepinize..:))
Cnm ben meyve vermiyorum sebzeye bir alışsın önce 3-4 kaşıktan sonra sıkılıyor yoğurdu güzel yiyor ama..:)Benim ki yoğurt bide meyve puresini diğer turlu hiç bişey yemiyir
Ablamınkilerin arası 15 buçuk aydı onlar eşiyle birlikte birer tane alıveriyorlardıSağol canım ❤ 26 aylık olmak üzere oğlum, kızım doğduğunda 19 aylıktı. Haliyle günde 2 ayrı bebeğin kakalı çişli bezini temizliyorum birde Ne yalan söyleyeyim büyüdükçe kakalarıda çok kötü kokuyorçişini zaten söylüyordu kakayıda ilk adımı attık darısı başınıza
Cnm ben meyve vermiyorum sebzeye bir alışsın önce 3-4 kaşıktan sonra sıkılıyor yoğurdu güzel yiyor ama..:)
Ablamınkilerin arası 15 buçuk aydı onlar eşiyle birlikte birer tane alıveriyorlardıyalnız küçük çok çabuk bıraktı bezi ablasından görünce ben bunu istemiyorum bende tuvalete yapcam dedi kendi çıkardı taktırtmadı:)) sanada bir umut olur belki diye yazayım dedim❤
Canım Linanında uyanık kalma süresi uzadı ve teli görünce dikkatini çekiyor artık o yüzden bende çok giremiyorum eskisi gibi ama vakit buldukça girmeye çalışıyorum. Ben anneliğin yarıdan fazlasını burdan öğrenmişimdir. Yapmam gerekeni yapmamam gerekeni hep sizin sayenizde farkettim. Giden arkadaşlar için çok üzgünüm sende bizi tamamen bırakma.. ayyy gözüme toz kaçtı sanırımAcmislar hesabimi canim ama cok fazla kalmayacagim sanirim yoruldum galiba epey bi
Az önce patates ve yeşil biber haşladım biberlerin etli kısmını kabuğundan ayırıp çatalla ezdim bir patates bir biber sırayla verdim pek iştahlı olmasada tadına baktı..:) şimdilik az az yesin yeter inşallah...sebzeleri yoğurduna falan karıştırsan yemez mi acaba..Benim ki yoğurt bide meyve puresini diğer turlu hiç bişey yemiyir
Cnm ne kadar kaynattın ilikli kemik suyunu.. birde köfteyi nasıl yapıyorsun..Bende kabak havuç sogan ilikli kemik suyu çorba yaptım. Çok güzel içti. Ben de dk gıdayı iki öğün veriyorum az az.. herseyin tadına baktı sanirim benim minnos. Köfte pirzola ve kabak çorbası favorilerimiz
Sana özelden bile yazarim ben memleketlim benim gözüm arkada kalirCanım Linanında uyanık kalma süresi uzadı ve teli görünce dikkatini çekiyor artık o yüzden bende çok giremiyorum eskisi gibi ama vakit buldukça girmeye çalışıyorum. Ben anneliğin yarıdan fazlasını burdan öğrenmişimdir. Yapmam gerekeni yapmamam gerekeni hep sizin sayenizde farkettim. Giden arkadaşlar için çok üzgünüm sende bizi tamamen bırakma.. ayyy gözüme toz kaçtı sanırım
Canımsın❤ Ertuşumu özlerim zaten ben:)) he yaa 36 saat falan yazıyor birdeSana özelden bile yazarim ben memleketlim benim gözüm arkada kalirbu arada bende kemik suyu yapmistim ama normal 2 saar fln kaynattim 12 16 saat kim kaynatcak onu yaa