• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    46
Bana bir testte yapmadılar ondan merak içerisindeyim corasprin 100 kullanıyorum ama
Bana da test yapmadılar ama oksapar kullanıyorum. Coraspirin yerine ecopirin kullanıyorum coreaspirin midemi mahvetti. Genelde 2 ya da daha fazla düşüğü olanlara ya da kilosu olanlara test yapmadan iğneyi veriyor bazı doktorlar. Önlem amaçlı sadece. Bazı doktorlar aspirin bile vermek istemiyor. Bi kaç doktor gezdim ben 😂 her ihtimale karşı kullanıyorum bu şekilde de olmazsa sorun başka bişeydir artık kısmet 🥲 için rahat etmiyorsa senin de benim gibi başka doktorlarada görün. Çünkü düşüklerin hiç birinde net bir sebep yok maalesef . 😥

Selam kızlar sat 24 Ekim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu .ben de geldim aranıza 😍
Öncesinde 3 düşüğüm oldu bakalım hayırlısı. 7 senelik bir mücadele.
Hoşgeldin caniiiiiiim ❤️ bizim gruptan terfi edenleri görünce hemşehrimi görmüş gibi oluyorum 🙈 bu sefer tamamina erdirsin inşallah ❤️ sağlıkla kucağına al bebisini 💐

Kızlar lekelenme herkeste oluyor mu yoksa kiminde olup kiminde olmuyormu? Lekelenmesi olmayan varmı aramızda 20 30. Haftalık olan 🤔😊
Bende olmadı. Öncekinde de şimdi de.
Ama sık karşılaşılan bir şey ki, çok okuyorum sitede.
Herkese merhaba 🙏🏻🙏🏻
Biri 4 yaşında biri 10 aylık iki evladım var . Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir çocuk daha istiyorum.
Allah ne verirse kabulüm tabi ki sağlıklı olsun başla bir şey istemem ama Allah biliyor bir kızım daha olsun çok istiyorum.
Önericeğiniz bir şey varmı ?
Ovülasyon testini nasıl kullanmam gerekiyor pik olmadan ilişki olup sonra beklenilmesi mi lazım ?
Hiçbir fikrim yok.
Okuduğumdan anladığıma göre, pik günde ilişki olunca erkek mi oluyormuş ? 👀

Sonuçta cinsiyeti belirleyen erkek değil mi ?:sus:
Kızlar o ihanet hissi hiç geçmeyecek misal 14 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var hamileyim ve onlara ihanet ediyo gibi hissediyorum rahat olun yani o anneliğin içten gelen vicdan sızlamasından oluyo zaman yaş o duyguyu geçirmiyor 😂
Kesinlikle. :kahve:

Selam kızlar sat 24 Ekim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu .ben de geldim aranıza 😍
Öncesinde 3 düşüğüm oldu bakalım hayırlısı. 7 senelik bir mücadele.
Ne güzel ☺️

sağlıkla gelsin 🤲🏼 💕

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, aramızda ilk hamileliği olmayan birçok anne var, onlara bir sorum olacak 😊

Benim maalesef ki gebelik bilgisi almadan önce dişim kırıldı ve diş tedavisinin hamilelik sırasında çok iyi olmadığını duyduğum ve hamile olmayı beklediğim için direkt ertelemiştim. Geçen sefer doktora gittiğimde bunu söyledim, o da ilk trimester'dan sonra yaptırabileceğimi söyledi. Hatta ağrıya sebep olursa erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş. Hamileyken diş tedavisi yaptıran anneler oldu mu hiç aramızda? Benim şu an ağrım yok ama riske almamak için 2. Trimester da yaptırmayı düşünüyorum. Sizlerin deneyimleri varsa bekliyorum merakla 😊

Aminnn hepimiz inşallah ❤️ dün akşam çok fena bel ağrısı oldu bende ya normal midir
Canım ağrılar hep normal ❤️ kanama görmediğin sürece için ferah olsun. Hatta kanama bile her zaman düşük değil. Ben oğlumda ilk üç ay lekelendim progestan ve dinlenme ile sağlıkla kucağıma geldi çok şükür ❤️

Canım ağrılar hep normal ❤️ kanama görmediğin sürece için ferah olsun. Hatta kanama bile her zaman düşük değil. Ben oğlumda ilk üç ay lekelendim progestan ve dinlenme ile sağlıkla kucağıma geldi çok şükür ❤️
Maşallah çok şükür ❤️ içim rahatladı canım ya, dün çok fenaydı oturamadım ağrısından yattım tabi kanama var mı diye sürekli tuvalette geçti🫣☺️

kızlar günaydın
bu arada bu neo sağlık hizmetleri ist dışında da eve hemşire gönderiyormuş ama onu ücrete ekstra katıyorlarmış.
daha vaktimiz var ama yaptırmayı düşünen var mı bir de nasıl kime güveneceğiz bilemedim ya :/

Merhaba benimde sat 17 Ekim cumartesi keseti
Çok net gördük çok şükür 🙏🏻ben yarın tekrardan gideceğim
Ne güzel maşallah 😍 benim sat 24 Ekim geçen hafta minik de olsa keseyi gördük bizde

Eklentiler

• 17325185831174205202178650076427.jpg
    17325185831174205202178650076427.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 36
Kese ve bebek görme işi cihazdan cihaza çok değişiyor arkadaşlar genelde devlet hastanelerinde eski tip cihazlar olduğu için daha geç görülebiliyor. Özel hastaneler biraz daha yeni nesil cihaz kullanıyor onlarda daha erken görünüyor.

kızlar bugün 5+3 acayıip gaz sıkıntısı yaşıyorum sürekli bi lavaboya git gel durumu var bulantı yok haftaya gidecem doktora bu kadar gaz olması normal mi
8+0dan bildiriyorum.

“Gazman” gibiyim. :olamaz: Tevellüdünüz yetmez belki hatırlamaya ama.. İnsan içine çıkacak halim yok. Evim sıcak, ayağımda çoraplar, karnımda yün korse. Yok, bunun da etkisi yok. Esimle uyumaktan utanıyorum.Gece kendi sesime uyanıyorum. :silah: Kimyon-zencefil çayı içiyorum arada etki ediyor gibi. İçtiğim folik asit ve primal mi artırıyor bilmiyorum ama durum bu.

Herkese merhaba 🙏🏻🙏🏻
Biri 4 yaşında biri 10 aylık iki evladım var . Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir çocuk daha istiyorum.
Allah ne verirse kabulüm tabi ki sağlıklı olsun başla bir şey istemem ama Allah biliyor bir kızım daha olsun çok istiyorum.
Önericeğiniz bir şey varmı ?
Ovülasyon testini nasıl kullanmam gerekiyor pik olmadan ilişki olup sonra beklenilmesi mi lazım ?
Allah bağışlasın. Kız olması için taktik soruyorsaniz böyle birşey mümkün değil. Ben sunu yaptım oldu ben bunu yaptim tuttu diyenlerin önünde de 2 seçenek var zaten %60 ı tutar veya tutmaz ama cogunluknolunca herkes biseye inanmak istiyor. Ama bu mümkün değil asla. Cinsiyet eşinizden gelen kromozomlar ile belirleniyor onuda siz secemiyorsunuz malesef. Bence sağlıklı olsun diye dua etmeye devam edin. İnşallah gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun🙏

Merhaba kızlar. Bende bugün 6. haftama girdim dün lekelenmelerim başladı hafif açık kahverengi bide vücudumda sanki adet olacakmışım gibi bi his var. Doktor lekelenme olduğu için düşük riski var dedi prog arttırdı + iğne verdi tekrar kese büyümüş ama beklememiz gerekiyor haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz 😞aranızda böyle lekelenme yaşayıp sonra düzelen var mı? Biz embriyoyu da görmedik herhalde 6-7 hafta belli olurmuş korkuyorum boş gebelik olursa diye..

Merhaba kızlar. Bende bugün 6. haftama girdim dün lekelenmelerim başladı hafif açık kahverengi bide vücudumda sanki adet olacakmışım gibi bi his var. Doktor lekelenme olduğu için düşük riski var dedi prog arttırdı + iğne verdi tekrar kese büyümüş ama beklememiz gerekiyor haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz 😞aranızda böyle lekelenme yaşayıp sonra düzelen var mı? Biz embriyoyu da görmedik herhalde 6-7 hafta belli olurmuş korkuyorum boş gebelik olursa diye..
Benim de bir hafta boyunca bu lekelenmem devam etti Ben de daha embriyo'yu görmemiştim çok şükür bir hafta sonra lekelenmem durdu 6+1 de kalp atisi gördük. Progestan kullanıyorum hala.
şu an 7+1 im Allah'ıma çok şükür

8+0dan bildiriyorum.

“Gazman” gibiyim. :olamaz: Tevellüdünüz yetmez belki hatırlamaya ama.. İnsan içine çıkacak halim yok. Evim sıcak, ayağımda çoraplar, karnımda yün korse. Yok, bunun da etkisi yok. Esimle uyumaktan utanıyorum.Gece kendi sesime uyanıyorum. :silah: Kimyon-zencefil çayı içiyorum arada etki ediyor gibi. İçtiğim folik asit ve primal mi artırıyor bilmiyorum ama durum bu.
sorma ya eşimin yüzüne bakamıyorum yani iki gündür bende gazman gibiyim bugün işe geldim sürekli odamın penceresini acıyorum havalandırıyorum gelen giden kimse rahatsz olmasın Allahtan oda da tek çalışıyorum 😂

Back