- 4 Kasım 2024
- 126
- 345
- 18
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #1.901
Tesekkür ederim size de geçmiş olsun. Dinleniyorum şimdilik bir sorunum yok çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiiiin inşallah sağlıkla sıhhatle büyür bebisin. Ablasına kavusur. İkinci gebelik olan çokMerhaba kadınlar kulübünün güzel anneleri uzun sessiz bir takipten sonra kayıt olup bende aranıza katılmak istedim. Nasip olursa bende temmuz annesi olacağım. 3 buçuk yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim Sat 1 Ekim şuan 7+5 olarak ilerliyoruz. Son kontrolde kesede kanama alanı gördü doktorum dinlenmemi tavsiye etti ve ilaç verdi kanaman olursa rapor yazarım dedi lakin okul öncesi öğretmeni olduğum ve birde koltuk tepelerinde gezen bir kızım olduğu için dinlenmek çok mümkün olmuyor... Hepinize güzel bir hamilelik süreci diliyorum inşallah kucağımıza sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alabiliriz. Dualarım buradaki tüm arkadaşlarımla sizlerde beni unutmayın
Merhaba kadınlar kulübünün güzel anneleri uzun sessiz bir takipten sonra kayıt olup bende aranıza katılmak istedim. Nasip olursa bende temmuz annesi olacağım. 3 buçuk yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim Sat 1 Ekim şuan 7+5 olarak ilerliyoruz. Son kontrolde kesede kanama alanı gördü doktorum dinlenmemi tavsiye etti ve ilaç verdi kanaman olursa rapor yazarım dedi lakin okul öncesi öğretmeni olduğum ve birde koltuk tepelerinde gezen bir kızım olduğu için dinlenmek çok mümkün olmuyor... Hepinize güzel bir hamilelik süreci diliyorum inşallah kucağımıza sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alabiliriz. Dualarım buradaki tüm arkadaşlarımla sizlerde beni unutmayın
Hoşbuldum Amin inşallah hepimiz için öyle olsun güzel dilekleriniz için teşekkürlerHoşgeldiiiin inşallah sağlıkla sıhhatle büyür bebisin. Ablasına kavusur. İkinci gebelik olan çok
Ne çok ortak noktamız varmış inşallah bir sonraki doktor kontrolünde iyi şeyler duyarız kanama alanı kaybolmuş olur dualarımdasınız artıkBenim de ikinci gebeliğim ve sat 2 Ekim Ne tesadüftür ki benim de kesenin etrafında kanama alanı var. Hakkımızda hayırlısı Dua eder, dua bekleriz
9 Aralık'ta fakülte hastanesine gideceğim daha detaylı inceliyorlar diye. Normalde ilçe hastanesine gidiyordum. Sizin bir sonraki kontrol ne zaman İnşallahHoşbuldum Amin inşallah hepimiz için öyle olsun güzel dilekleriniz için teşekkürler
Ne çok ortak noktamız varmış inşallah bir sonraki doktor kontrolünde iyi şeyler duyarız kanama alanı kaybolmuş olur dualarımdasınız artık
Benimki 2 yaşını geçti ben de ihanet ediyormuş gibi hissediyorum. Biraz erken olmuş ama şuan yapacak bir şey yok. Sağlıcakla gelsin minik İkiz gibi büyürler. Birkaç sene çok yıpranırsın ama sonrası günlük güneşlik Moralini yüksek tut, yarın güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar. Sanırım ben de hamileyim. Yani teste göre evet hamileyim ama şoktan herhalde garip hissediyorum. 4.5 aylık bebeğim var daha. Sanki ona ihanet ediyormuşum yetemeyecekmişim gibi geliyor. Yarın doktora gidicem bakalım durum ne olacak
Planlı olmamış belli ki. Hayırlı olsun.Merhabalar. Sanırım ben de hamileyim. Yani teste göre evet hamileyim ama şoktan herhalde garip hissediyorum. 4.5 aylık bebeğim var daha. Sanki ona ihanet ediyormuşum yetemeyecekmişim gibi geliyor. Yarın doktora gidicem bakalım durum ne olacak
Asla planlı olmadı yani iknci çocuğu istiyordum ama bukadar erken olacağı aklıma gelmedi ilk gebeliğim de süpriz olmuştu çocuğunuz olmaz dediler tüp bebek başlayacaktık öyle oldu. Son sat 22 ekim. Belki kese bile görülmez.Planlı olmamış belli ki. Hayırlı olsun.
Sat ne zamandı ? Yarın muayenede ne görülür ?
Benim bi arkadaşım, henüz lohusayken hamile kaldı. Ardarda iki sezaryenle doğurdu. İkisi de büyüdü. Gül gibi evlatlar Kader böyle imiş. Öyle düşün
Benim ilk evladım da tüp bebek iğne kullanmadım . Çok şükür coraspin kullandım 35 e kadar . Sağlıkla dünyaya getirdim . Şuan ikinci kez yine tüp bebek coraspin kullanıyorumMerhaba anne adayları ve anne olmak umuduna sıkı sıkı sarılanlarBende arada bir girip bakan çok aktif olmayan bir anne adayıyım . İlk hamileliğim ve 8 haftalık olacağım yarın inşallah. Daha önce bir boş gebeliğim var . Bu arada bende tüp bebekle anne olmaya çalışanlardanım. Size bir sorum olacak ilk tüp bebek tedavimde sürekki hem oksapar hem corasprn kullanıyordum. Neyse olmadı merkez değiştirdim başka yerde denedim bana pıhtılaşma testi falan yapmadılar . Özellikle sordum yok iğne kullanmayacağız dediler . Araştırmalarıma göre herkes kullnamış kullaanılması da gerekiyor tüp bebek olduğu için tabi herkesin tedavisi farklı ama bana böyle kir test yapmadılar .iğne olarak kan sulandırıcı kullanmıyorlar özellikle kullanayım dedim kabul etmediler bende çok şaşırıyorum bu duruma acaba aranızda kullanmadan sağlıklı gebeliği olan var mı?veya bilgisi olan
Allah’ın dilediği olur.Asla planlı olmadı yani iknci çocuğu istiyordum ama bukadar erken olacağı aklıma gelmedi ilk gebeliğim de süpriz olmuştu çocuğunuz olmaz dediler tüp bebek başlayacaktık öyle oldu. Son sat 22 ekim. Belki kese bile görülmez.
Ay içimi ne kadar rahatlattınız anlatamam gerçekten . Çok teşekkür ederimBenim ilk evladım da tüp bebek iğne kullanmadım . Çok şükür coraspin kullandım 35 e kadar . Sağlıkla dünyaya getirdim . Şuan ikinci kez yine tüp bebek coraspin kullanıyorum
Canım iyi bence verdiğin tam saatlerin nedirKızlar cuma 405den pazar 752 ye beta nasıl?
Canım benim iyi görünüyor aynı hastanede aynı saatlerde mı verdin?Kızlar cuma 405den pazar 752 ye beta nasıl?
Canım tüp bebekten önce bir gebelik kaybım var doğal yolla kalbi durdu 10. Haftada . Genetik tahliller yapıldı bana pıhtılaşma var mı diye . Çok birşey çıkmadı . Genel de pıhtılaşma sorunu olanlara veriyorlarAy içimi ne kadar rahatlattınız anlatamam gerçekten . Çok teşekkür ederim