Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Kaşıntısı başlayan oldu mu aranızda. Benim özellikle kollarım çok kaşınıyor ya herhangi bir döküntüm yok. Ama benı rahatsız etmeye basladı. Safra kesem yok ondan olamaz dıye düşünüyorum, Protestan ı yeni kullanmaya başlayanlarda oluyor yazmışlar ama ben gebeliğin en basından berı kullanıyorum zaten. Bazıları da vücut bebegı atmak istiyor falan yazmıs öyle yazınca endişelendım.
Eskiye oranla artabilir kaşıntı vücut kuruluğu artıyor çünkü. Nemlendir istersen. Hamilelikte vücut kaşıntısı daha fazla olur. Eğer extra bir anormallik varsa tabi doktora sor

Kızlar günaydın. Kaşıntısı başlayan oldu mu aranızda. Benim özellikle kollarım çok kaşınıyor ya herhangi bir döküntüm yok. Ama benı rahatsız etmeye basladı. Safra kesem yok ondan olamaz dıye düşünüyorum, Protestan ı yeni kullanmaya başlayanlarda oluyor yazmışlar ama ben gebeliğin en basından berı kullanıyorum zaten. Bazıları da vücut bebegı atmak istiyor falan yazmıs öyle yazınca endişelendım.
Cilt kuruduğu ve gerildiği için kasıntı artar sert şekilde tırnakla vs kasırsanızda çatlak oranınız artar bol bol nemli tutmaya çalısın nemlendirince kasıntınız hafiflerse sorun yok demektir ama devam ederse doktorunuza bi sorun derim

X