Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
İyi geceler kızlar bugün aşırı uykulu geçti . Bazen vajinama iğne batması gibi oluyor geçiyor. Bebişi de gıdıklar gibi ara ara hissettim. Şükürler olsun 16+0 olduk. 🥰yolun yarısına çok az kaldı🎉

Inanir misin bugun butun gun uyudum:) en son bi aksam 7de karnim acikti da yemege kalktim 🤣

Herkese merhaba ..
3. Çocuğum olsun istiyorum bu sefer ovülasyon testi ile denemek istedim.
Allah ne verirse kabulüm yeterki sağlığı yerinde olsun ve tabi ki nasip olsun ama bir kızım daha olmasını çok isterim ovülasyon testinde pik noktasından önce mi ilişki olmalı ? Birde kız çocuk için önerisi olan var mı ?
Regli bittikten sonra 3 günde bir ilişki, yumurtlama zamanı iki gün üst üste bi boş ertesi gün ilişki.. kız bebek nasip oldu b ama nasip bence bol Meryem süresi de etkili diye düşünüyorum..

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin 🙏

Teşekkürler kızlar 😍😍

Arkadaşın yengesi kullanmış memnun kalmış ama bu markanın arabaları bayaa büyükmüş çok yer kaplıyomuş sanırım öyle demişti. Arkadaşa verdi ama bagaja sığmayınca geri verdiler
e bebeğe bi gidip bakayım sürümü vs rahatsa büyüklüğünü hallederiz aile kalabalık olduğu için araç da geniş oluyor bizim genelde zaten türkiye’den almayacağım babam almanya’dan getirecek aynı ürün orda 10 bin tl civarında çok güzel fiyata denk geliyor

Kızlar dün sabah 5 gibi baş ağrısıyla uykumdan uyandım ve hiç geçmeden devam ediyor. Ne yapsam fayda etmedi, uyuyamıyorum hala. Çok kötü bir haldeyim. Çok yoruldum.

e bebeğe bi gidip bakayım sürümü vs rahatsa büyüklüğünü hallederiz aile kalabalık olduğu için araç da geniş oluyor bizim genelde zaten türkiye’den almayacağım babam almanya’dan getirecek aynı ürün orda 10 bin tl civarında çok güzel fiyata denk geliyor
Evet maalesef yurtdışından daha ucuza geliyor tanıdığı olan varsa valla o şekilde kaçırmasın biz oğluma doona bisikleti yarı fiyatına getirtmiştik.

Kızlar merhaba madem alışverişe yavaştan başladınız indirime girdiğinde ebebek korbel bez kovasını tavsiye ederim hele balkon vb yer yoksa çok iyi sıfır koku. Bir de müsllin örtü istiyorsanız ve braz büyük olsun derseniz kumaş alıp diktirmenizi öneririm ben o şekilde alıp 1 e 1 diktirttim kardeşime. Hazırlarım çoğu küçük gelmişti bana. Termos isteyenler için Stanley tavsiye ederim ömürlük resmen sonrasında kendinizde kullanırsınız. Biberon bez emzik vb için içinize sinen bi markadan 1 tane alın bebeğinizin kabul etme pişik olma durumuna göre 2.yi alırsınız. Süt sağma pompası kesin olsun eğer çalışmayacaksanız manuel de olur ilk zamanlar bebeğe fazla geliyor çünkü süt mastit olmayın. Aklıma ilk gelenler bunlar zaten süreç ilerledikçe doğum çatası için de konuşuruz.

Kızlar dün sabah 5 gibi baş ağrısıyla uykumdan uyandım ve hiç geçmeden devam ediyor. Ne yapsam fayda etmedi, uyuyamıyorum hala. Çok kötü bir haldeyim. Çok yoruldum.
Geçmiş olsun ağrı nereden vuruyor? Dün bende de vardı. Aralıksız 4 saat falan devam etti. İki kaşımın arasından vuruyordu ağrı. Sonra kendiliğinden geçti

Geçmiş olsun ağrı nereden vuruyor? Dün bende de vardı. Aralıksız 4 saat falan devam etti. İki kaşımın arasından vuruyordu ağrı. Sonra kendiliğinden geçti
Çok teşekkür ederim, önce ensenin biraz üst kısmında başladı, sonra enseme yayıldı. Kafamın her yerini dolaştı diyebilirim şakaklarım, başımın tepesi ama en çok ense üzerinde vardı. Şimdi de ön kısımda hafif hafif devam ediyor. Çaresizce geçsin diye bekledim artık bu gece de sabaha kadar kıvrandırdı beni.
Tansiyonumu ölçtüm ara ara, 8/4 7/3 sürekli bu şekilde, en yüksek gördüğüm 10/6 oldu.
Sana da çok çok geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz 🙏🏻

Çok teşekkür ederim, önce ensenin biraz üst kısmında başladı, sonra enseme yayıldı. Kafamın her yerini dolaştı diyebilirim şakaklarım, başımın tepesi ama en çok ense üzerinde vardı. Şimdi de ön kısımda hafif hafif devam ediyor. Çaresizce geçsin diye bekledim artık bu gece de sabaha kadar kıvrandırdı beni.
Tansiyonumu ölçtüm ara ara, 8/4 7/3 sürekli bu şekilde, en yüksek gördüğüm 10/6 oldu.
Sana da çok çok geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz 🙏🏻

Canim benim 14. Hafta boyunca 2-3 gun oldu bu sekilde. Genelde sol gozumun ustunden basliyodu. Hic gecmedi. Dus aldim vs. Bi uyunca iyi geldi. Sonra keendiliginden gecri. Normal bence

Canim benim 14. Hafta boyunca 2-3 gun oldu bu sekilde. Genelde sol gozumun ustunden basliyodu. Hic gecmedi. Dus aldim vs. Bi uyunca iyi geldi. Sonra keendiliginden gecri. Normal bence
Benim ilk aylar yoktu neredeyse, normalde çok baş ağrısı yaşarım. Çok güzeldi her şey ama bu ay, özellikle 2 haftadır aşırı yoğun yaşıyorum. Yeterli gelecek bir ilaç da alamayınca hiçbir şey geçirmiyor. Ne zaman biter bunlar 🥺

Benim ilk aylar yoktu neredeyse, normalde çok baş ağrısı yaşarım. Çok güzeldi her şey ama bu ay, özellikle 2 haftadır aşırı yoğun yaşıyorum. Yeterli gelecek bir ilaç da alamayınca hiçbir şey geçirmiyor. Ne zaman biter bunlar 🥺
Benim hamile olmadan önce surekli ağrıdı basim hele regl olacagim zaman baya agrirdi. İlk aylar benimde yoktu cok mutluydum basim agrimadigi icin 🤣 ama benimde 2 3 gündür çok ağrıyor gecmeyen bir baş ağrısı mentol taşı sürüyorum biraz rahatlatıyor ama geçmiyor 🥹

Günaydın canım çok geçmiş olsun 🙏😔 benim normalde de çok migren ağrılarım olurdu hamilelikte de oluyor genelde hava basıncı yüksek ve rüzgarın yoğun olduğu dönemlerde ve haftaiçi rutinimi bozduğum zaman ağrılarım artıyor. Haftasonu bile saat kurup çok erken uyanıyorum, çok uyumak bir numaralı baş ağrısı tetikleyici bende 🥹 bol su tüketmek çok önemli, bir iki dilim limon ile en az 2litre su içmezsem tetiklendiğini hissediyorum. Ağrım olduğunda yatarsam günlerce sürüyor, temiz havada yarım saat yürümek, duş almak, mentol taşı ve youtube baş ağrısı için frekanslı müzikler var onlar da iyi geliyor. Çok uzun zamandır ilaç kullanmadan böyle hallediyorum. Umarım senin de işine yarar bazıları 🙏🥹

Kızlar günaydın, benimde geçmeyen tükürük problemimim var yaklaşık bir aydır. bu konuda sıkıntı yaşayan ve çözüm bulan var mı? çalışıyorum ve çok zor oluyor sürekli ağız silmek.

Benim hamile olmadan önce surekli ağrıdı basim hele regl olacagim zaman baya agrirdi. İlk aylar benimde yoktu cok mutluydum basim agrimadigi icin 🤣 ama benimde 2 3 gündür çok ağrıyor gecmeyen bir baş ağrısı mentol taşı sürüyorum biraz rahatlatıyor ama geçmiyor 🥹
Her şey çok güzeldi gerçekten keşke hep öyle kalsaydı 🥹
Ama normalmiş sanırım ağrı olması, yine de aralıksız olması, uyutmaması çok sıkıntı yaratıyor 🥺.
Ben de aldım bir umut ama pek iyi gelmedi.

Günaydın canım çok geçmiş olsun 🙏😔 benim normalde de çok migren ağrılarım olurdu hamilelikte de oluyor genelde hava basıncı yüksek ve rüzgarın yoğun olduğu dönemlerde ve haftaiçi rutinimi bozduğum zaman ağrılarım artıyor. Haftasonu bile saat kurup çok erken uyanıyorum, çok uyumak bir numaralı baş ağrısı tetikleyici bende 🥹 bol su tüketmek çok önemli, bir iki dilim limon ile en az 2litre su içmezsem tetiklendiğini hissediyorum. Ağrım olduğunda yatarsam günlerce sürüyor, temiz havada yarım saat yürümek, duş almak, mentol taşı ve youtube baş ağrısı için frekanslı müzikler var onlar da iyi geliyor. Çok uzun zamandır ilaç kullanmadan böyle hallediyorum. Umarım senin de işine yarar bazıları 🙏🥹
Çok teşekkür ederim, gerçekten biraz fazla uyumak bile ağrı sebebi oluyor. Cumartesi 10 da uyandım ağrıyla ama çok sürmedi sonra dün sabah 5 te tekrar başladı ve beni hiç uyutmadı, geçmek bilmedi. Normalde 6 da kalkıyorum, ise gittiğim için. Hafta sonu da biraz yatayım diyorum sonu hüsran oluyor.
Tavsiyelerini dikkate alıp uygulayacağım umarım bugün kurtulurum bu ağrıdan 🙏🏻🥺

Her şey çok güzeldi gerçekten keşke hep öyle kalsaydı 🥹
Ama normalmiş sanırım ağrı olması, yine de aralıksız olması, uyutmaması çok sıkıntı yaratıyor 🥺.
Ben de aldım bir umut ama pek iyi gelmedi.
Bir an hafifletiyor ama sonra yine başlıyor bugun yok cok şükür agri insallah olmaz çalışırken cok zor oluyor parol bile olsa icmek istemiyorum. Evet uykuda bile zonklar gibi agrisi vardi 🥹🥹🥹

Bir an hafifletiyor ama sonra yine başlıyor bugun yok cok şükür agri insallah olmaz çalışırken cok zor oluyor parol bile olsa icmek istemiyorum. Evet uykuda bile zonklar gibi agrisi vardi 🥹🥹🥹
Gerçekten de fayda da etmiyor boşu boşuna içmiş gibi hissettiriyor. İnşallah tekrarlamaz, hepimiz ağrısız sızısız olalım 🥹🙏🏻

X