Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar bugün aşırı uykulu geçti . Bazen vajinama iğne batması gibi oluyor geçiyor. Bebişi de gıdıklar gibi ara ara hissettim. Şükürler olsun 16+0 olduk. 🥰yolun yarısına çok az kaldı🎉

Inanir misin bugun butun gun uyudum:) en son bi aksam 7de karnim acikti da yemege kalktim 🤣

Herkese merhaba ..
3. Çocuğum olsun istiyorum bu sefer ovülasyon testi ile denemek istedim.
Allah ne verirse kabulüm yeterki sağlığı yerinde olsun ve tabi ki nasip olsun ama bir kızım daha olmasını çok isterim ovülasyon testinde pik noktasından önce mi ilişki olmalı ? Birde kız çocuk için önerisi olan var mı ?
Regli bittikten sonra 3 günde bir ilişki, yumurtlama zamanı iki gün üst üste bi boş ertesi gün ilişki.. kız bebek nasip oldu b ama nasip bence bol Meryem süresi de etkili diye düşünüyorum..

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin 🙏

Teşekkürler kızlar 😍😍

Arkadaşın yengesi kullanmış memnun kalmış ama bu markanın arabaları bayaa büyükmüş çok yer kaplıyomuş sanırım öyle demişti. Arkadaşa verdi ama bagaja sığmayınca geri verdiler
e bebeğe bi gidip bakayım sürümü vs rahatsa büyüklüğünü hallederiz aile kalabalık olduğu için araç da geniş oluyor bizim genelde zaten türkiye’den almayacağım babam almanya’dan getirecek aynı ürün orda 10 bin tl civarında çok güzel fiyata denk geliyor

X