Koskoca sayfada sanırım biz başbaşa kaldık canımYaaa tanemle beyza niye gitti şimdi ki..
Ne anlamsız şey oldu böyle ya , iyi kötü birşeyler paylaşıyorduk kimse kalmadı şimdi T tanem-tane20 de gitti
Bende varimKızlar bi ben kaldım galiba
Allah razj olsın. Çok sukur 1 hafta sonunda anıden kesıldı bu vırusın ılacı da yoktu bos serum takılmıştı su kaybı ıcınÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl evladın
Aynı canım sevmıyor ıcmek ıstemıyor ben de mecbur zorla veriyorumBebeği su içmeyi sevmeyen anneler, napıyorsunuz?idrarı iyice koyu renk oluyor, çay kaşığı ile su vermeye çalışıyorum binbir şebeklikle, resmen suyu sevmiyor.. şu sıcak havalarda mecburuz, biberonla içmiyor, suluk aldım alıştırma bardağı diye geçen, onu da sevmedi. Pipetlileri becerebilirler mi ki erken mi ki?
Cok sasırdım bu ısımlere gruptanda hıc haberım yoktu tabj uzun sure giremeyinceSimdi kimler donduruldu @anneveoglusu @Nilufer_3457 @Sevimlipanduf @Papatyamaviss @ bence91 @Kahsen @Pamuk Panda @sgocen disinda dondurulan var mi ? Off yaa
Ben de burdayım kimse gelmeyince pek uğrayamıyorumKızlar bi ben kaldım galiba
Gunsydın kızlarbebıslerınjz emeklemeye yurumeye basladı mı
Emeklemesine çok az kaldı sanırım pozisyonuna geçiyor ama gidemiyor daha 14ünde 7 aylık olacağız. Dönerek bazen az da olsa sürünerek heryere gidiyor.. Allahtan odanın dışına çıkılabileceğini farketmedi daha:)))Gunsydın kızlarbebıslerınjz emeklemeye yurumeye basladı mı
Gunsydın kızlarbebıslerınjz emeklemeye yurumeye basladı mı
Günaydın kızlar biraz sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden giremedim çok fazla.. buralardayım bende..
Emeklemesine çok az kaldı sanırım pozisyonuna geçiyor ama gidemiyor daha 14ünde 7 aylık olacağız. Dönerek bazen az da olsa sürünerek heryere gidiyor.. Allahtan odanın dışına çıkılabileceğini farketmedi daha:)))
Biz daha başlamadık 6 ay 4 günlük 2 gündür karnının üzerinde dönmeye başladı ayağıyla da bazen ittiriyor