Kizlar ben hamile kalmadan once diyet yapmistim 5 ay kadar, protein agirlikli besleniyodum, cok guzel su iciyodum, inek yerine keci koyun peynirleri yiyodum vs. Su an mide bulantim cok tiksinmem yok, ilk gebeligim cok cok daha kotuydu; ama keci koyun peynirleri asla yiyemiyorum, inek sutunden yapilma peynirlerde sorunum yok, yumurta et kiyma tavuk balik vs proteinleri yiyemiyorum kotu kokmuyolar aslinda ama boyle sanki plastik kemiriyomusum gibi yemek icin zorlasam kuscam gibi, e doktor protein tuketmen lazim diyo ama anca peynir yogurtla idare ediyorum. Aldigim takviye icinde omega3 var biraz ona guveniyorum balik yiyememe konusunda. Bi de su derdim var, su icemiyorum, cam sisemi yanimda tasiyorum ama gunde 1 lt anca, icemez oldum saka gibi kokmuyo da ama midem almiyo. Dikkat edicem derken 5kg almisim 2aylik hamile 5kg alir mi hic
pilav sehriye makarna yemiyorum, asrin tandiri lavaslarindan aldim, canim cekiyo diye tam bugday unu aldim onunla saglikli pogacalar vs yaptim, ama kg durmuyo vallahi, saglikli seylerden sogudum