Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gebelikte ucak yolculugu hakkinda ne dusunuyorsunuz
Ben araba yolculuğundan daha güvenli olduğunu düşünüyorum araba çok sallanıyor paldır küldür korkuyorum çarşıya bile giderken o yüzden gecenki tatilde eşimle kızım gezmelere gitti ben evde tek takıldım 🤭🥲

Kizlar gebelikte ucak yolculugu hakkinda ne dusunuyorsunuz
Canım ben ilk gebeliğimde 5 aylıkken 3 saat viyanaya uçtum. Onun öncesinde de çok bindim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama viyana son seyahatimdi, sonra bi daha tercih etmedim. Zaten 28. Haftadan itibaren doktor raporuyla uçulabiliyor sadece.

Ben araba yolculuğundan daha güvenli olduğunu düşünüyorum araba çok sallanıyor paldır küldür korkuyorum çarşıya bile giderken o yüzden gecenki tatilde eşimle kızım gezmelere gitti ben evde tek takıldım
Ankaradan luleburgaza gitmem gerek arac yolculugu cok.uzun surcek ucakla gideyim corluya diyorum ama doktorumlada gorusucem bakalm 1 saat yolculuk var 7 8 saat yolculuk var banada ucak daha konforlu geliyor

Canım ben ilk gebeliğimde 5 aylıkken 3 saat viyanaya uçtum. Onun öncesinde de çok bindim. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama viyana son seyahatimdi, sonra bi daha tercih etmedim. Zaten 28. Haftadan itibaren doktor raporuyla uçulabiliyor sadece.
Oylemii gebeyken hic ucus yapmadigim icin sormk istiyorum elinde bir rapora vs gebe olduguna dair bir evraga gerek oluyormu canim

Oylemii gebeyken hic ucus yapmadigim icin sormk istiyorum elinde bir rapora vs gebe olduguna dair bir evraga gerek oluyormu canim
Hayır 28. haftadan önce hiçbir belgeye ihtiyacın yok. Uçağa binmeden görevlilere hamile olduğunu söylersen geçiş önceliği veriyorlar bu arada faydalanabilirsin eğer istersen.

Merhaba kızlar, 16 haftalık hamileyim. Hala hareketleri hissetmiyorum hiçbir şekilde hissiyat yok. Plesentam ön duvarda bundan dolayı biraz geç hissedebilirsin demişti doktorum. Benim gibi plesentasi ön duvarda olup bebek hareketlerini hissedebilen var mı ☺️

Doktor emzirmene izin verdi mi canım genelde hamilelikte bıraktırıyorlar ama çok mu küçük kızın
Verdi canım kendin zorlanmadıkça emzirebilirsin dedi. 14 aylık daha en azından 15 olsun diye bekliyorum bıraktırcak gibiyim. göğüs hassasiyeti başlayınca emzirmek çileye döndü çok canım acıyor 😣

Verdi canım kendin zorlanmadıkça emzirebilirsin dedi. 14 aylık daha en azından 15 olsun diye bekliyorum bıraktırcak gibiyim. göğüs hassasiyeti başlayınca emzirmek çileye döndü çok canım acıyor 😣
Aynen zor olur canım ya Allah kolaylık versin bıraktırırken

X