2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben daha ilik suyunu hazırlamadım ama yaparken önce soğuk suda bekletiyorum düdüklüde 1 saat kaynatıyorum iliği kemiğinden ayrılıyor 😂bardaklara boşaltıyorum soğuyunca sonra buzluğa atıyorum

Ben daha ilik suyunu hazırlamadım ama yaparken önce soğuk suda bekletiyorum düdüklüde 1 saat kaynatıyorum iliği kemiğinden ayrılıyor 😂bardaklara boşaltıyorum soğuyunca sonra buzluğa atıyorum
Masallah okadar cokmu ilik bi pisirdik bi parmak cikmis hepsini yedi atti 😂

Canım ılık suyunu annem yaptı 24 saat kaynamış sanirim. Köfte de valla ne yalan soyleyim kendimize yaptigimixdan veriyorum çok tuz baharat fln yok
Annene sabrından dolayı saygılarımı sunuyorum cnm😍 köfteyi ondan seviyor demek ki 😊
Ya mutlaka o ilik ayrılıyor zaten niye o kadar süre olacak anlamadım 😂
Masallah okadar cokmu ilik bi pisirdik bi parmak cikmis hepsini yedi atti 😂
Senin oğlanın yediği birşey çıktı işte kaynat kaynat ver iliklerden:))

Z zet193 cnm pixy love dan sen mi almıştın birşeyler bedenleri nasıl ki bende beğendim bir kaç birşeyde 6-9 mu alayım bilemedim😊
Ben yorumlarını okudum da bedenleri çok küçükmüş canım. Hatta 1 yaşında bebeği olan biri almış 3 aylık gibi inanılmaz küçüktü yazmış. Ben de kestiremediğim için almadım. Çok beğendim modelleri ama almadım

Ben yorumlarını okudum da bedenleri çok küçükmüş canım. Hatta 1 yaşında bebeği olan biri almış 3 aylık gibi inanılmaz küçüktü yazmış. Ben de kestiremediğim için almadım. Çok beğendim modelleri ama almadım
Yaa bnde çok beğeniyordum onları kısmet artık😊 sağol cnm..

Günaydın anneler nasılsınız?
Son 2 gündür kızım tuvaletini yapmadı. Dün fitil uygulamak istedim izin vermedi. Bugün yola çıkacağız, uyanmasını bekliyoruz. İnşallah yapar, yoksa otel odası batacak:olamaz:

Son 2 gündür kızım tuvaletini yapmadı. Dün fitil uygulamak istedim izin vermedi. Bugün yola çıkacağız, uyanmasını bekliyoruz. İnşallah yapar, yoksa otel odası batacak:olamaz:
İyi tatiller cnm gecmis olsun Zeytin yagi surerek yap kuzum hic hissetmez

Zeytinyağını biraz içirebilirsin. Karnına saat yönünde masaj yaparsan bağırsaklarına yardımcı olursun. İyi tatiller :)

X