Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydınn💐 Bir şey sorucam sizeee. Gece ağzım kuruyor kuruma gibi de değil ama değişik bir tat oluyor. Gebelik şekeri belirtisi olabilir mii bu internette öyle yazıyor 🥺
Günaydın canım 🥰 hatırlarsın belki ben şekerden çok korkuyordum aynı belirtiler vardı bende gece sürekli su içiyordum ağzım kupkuru değişik bir tat oluyordu hala da oluyor gerçi. Şeker çıkmadı bende sadece ondan olmuyor bence. Burnum çok tıkalı benim ağzımdan nefes alıyorum gece onu fark ettim o yüzden kırıyor. Belki ondan olabilir senin de

Günaydın canım 🥰 hatırlarsın belki ben şekerden çok korkuyordum aynı belirtiler vardı bende gece sürekli su içiyordum ağzım kupkuru değişik bir tat oluyordu hala da oluyor gerçi. Şeker çıkmadı bende sadece ondan olmuyor bence. Burnum çok tıkalı benim ağzımdan nefes alıyorum gece onu fark ettim o yüzden kırıyor. Belki ondan olabilir senin de
Ay evet bunu bana eşimde söyledi. Gece nefes almakta zorlanıyorsun dedi. Ondan olacağı hiç aklıma gelmedi. Bende ağzımdan nefes alıyor gibiyim sadece

Ay evet bunu bana eşimde söyledi. Gece nefes almakta zorlanıyorsun dedi. Ondan olacağı hiç aklıma gelmedi. Bende ağzımdan nefes alıyor gibiyim sadece
Evet hatta bende geniz akıntısı var bir haftadır eşim horluyorsun diyor😅
Günaydıınn, aşı oldum sonundaaa. Kalp atışımızı dinledikkk:emir_bebek:
Ayy canım şifa olsun 🥰

Birinci doz oldun dimi bende bu hafta olmayı düşünüyorum sağlık ocağında yazdırıp eczaneden alıcam
Evett canımm 1 ay sonra 2. doz için haberleşelim dedii. Olmazsa yazarız alırsın dedi
Gazan mübarek olsun😂 bızım aıle hekımındede varmıkı kalp atısı cıhazı bıda gıdınce bı soruyum dur😅
sağolasın 😂 vallah ben demeden direkt yat bakalım diyo 😂
Evet hatta bende geniz akıntısı var bir haftadır eşim horluyorsun diyor😅

Ayy canım şifa olsun 🥰
aminn canımm sağolasııınn

X