Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Daha yarım saat olmadı doktoruma yazalı.Dün başladı, bugünde yürüdüm biraz iyice arttı. Neredeyse beni yürütmeyecek derecede canımı acıtıyor. Kasların gerilmesiyle alakalı dedi doktorum. Sıcak uygulama iyi gelir dedi. Bi de magnezyum önerdi

Kızlar bu kamerayı burda çok öneren olmuştu. Gerçekten yorumlarıda iyi.
Hb de şu an nerdeyse 500 tl indirime girmiş. Ben black friday bekliyodum almak için ama daha düşmez sanki
Sepette 2055 tl. Düşünen varsa değerlendirsin
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü

Kızlar bu kamerayı burda çok öneren olmuştu. Gerçekten yorumlarıda iyi.
Hb de şu an nerdeyse 500 tl indirime girmiş. Ben black friday bekliyodum almak için ama daha düşmez sanki
Sepette 2055 tl. Düşünen varsa değerlendirsin
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü
Ben de şimdi aldım, zaten evde xiamo vardı ama kedi kamerası olduğu için yazın anne babaların yanına gidince kullanmak için. Bu ayın sonu kartlarımız inşallah bizi üzmez

Ben de bi arakadaşımın yaptırdığı yerden beğendim yaptırdım -fotoğraf ekledim. ama eşim bunu basit buldu 🤣
Hastane kapısına daha farklı bişey yapalım diyor.
Baby Lüks Babylüks Bubble Ledli Bulut Bebek Kapı Süsü Ve Yastık Isim Için Açıklamayı Okuyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Böyle bişey beğendim bende acaba bundan da mı yaptırsam?
Canım ben bu eklediğim kasnağın aynısından ilk kızıma da yaptırmıştım. Senin eklediğin link gibi olanı da annem kendisi yapmıştı. İkisini de kullandım ben. Annemin yaptığını evde bu kasnağı ise hastanede. Çünkü annemin yaptığının zarar görmesi ihtimalinden korktum. Düşse etse o kapıdan o toplar köpükten oluyor dağalcak kırılacak diye onu eve asmıştım. Kasnak düşse de bişey olmaz diye hastanede kullandım.

1000082439.jpg

Slm anneler hastane çıkışı set siparişimizi verdik. Ali Rojhat yazılacak üstüne.

Eklentiler

• 1000082439.jpg
    1000082439.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 1
X