• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Daha yarım saat olmadı doktoruma yazalı.Dün başladı, bugünde yürüdüm biraz iyice arttı. Neredeyse beni yürütmeyecek derecede canımı acıtıyor. Kasların gerilmesiyle alakalı dedi doktorum. Sıcak uygulama iyi gelir dedi. Bi de magnezyum önerdi

Kızlar bu kamerayı burda çok öneren olmuştu. Gerçekten yorumlarıda iyi.
Hb de şu an nerdeyse 500 tl indirime girmiş. Ben black friday bekliyodum almak için ama daha düşmez sanki
Sepette 2055 tl. Düşünen varsa değerlendirsin
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü

Kızlar bu kamerayı burda çok öneren olmuştu. Gerçekten yorumlarıda iyi.
Hb de şu an nerdeyse 500 tl indirime girmiş. Ben black friday bekliyodum almak için ama daha düşmez sanki
Sepette 2055 tl. Düşünen varsa değerlendirsin
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü
Ben de şimdi aldım, zaten evde xiamo vardı ama kedi kamerası olduğu için yazın anne babaların yanına gidince kullanmak için. Bu ayın sonu kartlarımız inşallah bizi üzmez

Ben de bi arakadaşımın yaptırdığı yerden beğendim yaptırdım -fotoğraf ekledim. ama eşim bunu basit buldu 🤣
Hastane kapısına daha farklı bişey yapalım diyor.
Baby Lüks Babylüks Bubble Ledli Bulut Bebek Kapı Süsü Ve Yastık Isim Için Açıklamayı Okuyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Böyle bişey beğendim bende acaba bundan da mı yaptırsam?
Canım ben bu eklediğim kasnağın aynısından ilk kızıma da yaptırmıştım. Senin eklediğin link gibi olanı da annem kendisi yapmıştı. İkisini de kullandım ben. Annemin yaptığını evde bu kasnağı ise hastanede. Çünkü annemin yaptığının zarar görmesi ihtimalinden korktum. Düşse etse o kapıdan o toplar köpükten oluyor dağalcak kırılacak diye onu eve asmıştım. Kasnak düşse de bişey olmaz diye hastanede kullandım.

1000082439.jpg

Slm anneler hastane çıkışı set siparişimizi verdik. Ali Rojhat yazılacak üstüne.

Eklentiler

• 1000082439.jpg
    1000082439.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 83
Ben genel olarak düşük tansiyonluyum 3.5'leri bile gördüğüm zamanlar oldu. O yüzden genelde ölçmüyorum. Bazen ani düşüşler yaşadığında ölçüyorum bu durumlarda ya tuz yalıyorum ya da tuzlu ayran içip toparlıyorum kendimce, Ama doktor zaten düşük tansiyon sorun değil demişti.

Canım allahın izniyle hiçbir şey yoktur. İçini ferah tut ve dikkat et. Benim kuzenimin bu zamanlarında basurdan dolayı kanaması gelmişti o da telaş etmişti, eğer kabızlık ya da zorlanma varsa ondan olabilir.
Amin inşallah canım Allah razı olsun öyle Bi sorunum yoktu

Ben ikinci dozu boğmacalı olan tetanoz aşısından olacağım ama ne kendi kadın doğum doktorum ne de asm deki doktor biliyor 🙄 İkisi de ilk defa duymuş gibi davrandılar. Çok sık rastlanan bir durum değil dedi kendi doktorum boğmaca için, çok yakın bir arkadaşımın başına geldi diyorum o zaman maskeyle emzirirsin diyor 😂🤦🏻‍♀️
Tek tip mi bu aşı onu merak ediyorum aslında. Yoksa Tolga hocama gitmiştim daha önce, ondan bilgi alacağım. Yaptıran var mı bu arada boğmacalı tetanoz aşısını?

Adacel diye geçiyor boğmacalı olan. Benim dr da sağlık ocağındakiler de boğmacalıyı tavsiye etti. 28. Haftada onu olacağım.

Ay görünce bi gülme geldi Türkiyede köpeğimin kakasını toplamaya kullanıyordum ben bundan 😂😂 yanlış anlamayın poşet evet kullanılır beze de ben o zaman o amaç için almıştım 😂😂
Evet petshoplarda satılıyor köpekleri gezdirirken çok rahat oluyor bende kullanmıştım geçen sene 😬 Hatta geçen çekmecede bu poşetten 1 paket buldum. Kendi kendime dedim bebeğin çantasında bulundururum bez için diye 🙃

Kızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Çatı ağrısı ben 1 aydan fazladır çekiyorum . Burda da bahsi geçti hatta. Benim dr normal dedi magnezgum ve
Çatı ağrısı o. Yaklaşık 1 aydır ben de çekiyorum hatta burda da bahsi geçmişti. Dr normal dedi. Hem bel ağrım hem çatı ağrım için kalsiyum ekledi kullanmam için.

valla benim doktorum, tetanoza bile istersen ol zorunlu değil demişti bunu sorunca da hayır düzünü olalım illa olucaksak demişti. 30. Haftadayım hala da olamadım aşıyı geç kalmadım umarım. Ben artık kendim araştırmayı bıraktım çünkü öbür türlü işin içinden çıkamıyorum😅 zaten bir şeyi araştırma konusunda takıntılıyım böyle çözüm buldum.
Bu kadar birebir şahit olmasam ben de etkilenmezdim sanırım boğmaca olayından, bebiş kendi tükürüğünde boğuluyordu resmen sık sık 🤦🏻‍♀️ He evet rastlanma ihtimali çok çok düşüktür tabii ki.
Çatı ağrısı ben 1 aydan fazladır çekiyorum . Burda da bahsi geçti hatta. Benim dr normal dedi magnezgum ve

Çatı ağrısı o. Yaklaşık 1 aydır ben de çekiyorum hatta burda da bahsi geçmişti. Dr normal dedi. Hem bel ağrım hem çatı ağrım için kalsiyum ekledi kullanmam için.
Ayy öyleymiş evet çatı ağrısı. Ben de doktora yazayım belki bana da magnezyum önerir
Adacel diye geçiyor boğmacalı olan. Benim dr da sağlık ocağındakiler de boğmacalıyı tavsiye etti. 28. Haftada onu olacağım.
Çok teşekkür ederim, sağlık ocağında yazdırmaya gerek var mı acaba? Yoksa eczaneden alıp direkt yaptırıyor muyuz? Devlet karşılamıyor bu aşıyı diye biliyorum

Bende boğmaca aşısı olacağım ama 36+1 de randevu bulundu, sizce yan etkisi olur mu? Geç mi kaldım, geç kaldıysam olmaktan vazgeçeceğim.

Bu kadar birebir şahit olmasam ben de etkilenmezdim sanırım boğmaca olayından, bebiş kendi tükürüğünde boğuluyordu resmen sık sık 🤦🏻‍♀️ He evet rastlanma ihtimali çok çok düşüktür tabii ki.

Ayy öyleymiş evet çatı ağrısı. Ben de doktora yazayım belki bana da magnezyum önerir

Çok teşekkür ederim, sağlık ocağında yazdırmaya gerek var mı acaba? Yoksa eczaneden alıp direkt yaptırıyor muyuz? Devlet karşılamıyor bu aşıyı diye biliyorum
Devlet karşılamıyor eczanede bu ay içinde sormuştum 870tl gibi biseydi sanirim

Göbüş artık büyüdü 😍 geçen bi müşteri teyze ilk kez sen hamile misin dedi ay bi mutlu oldum 🥰 27+2 artık 7. Aydayız diyebilir miyiz?
Ay aynıyız nerdeyse ama asla bu kadar değil göbeğim 😭 her görende göbeğin ne küçük bebeğin minik olacak galiba diyor Allahtan bebeğim 1 hafta önde yolsa takardım kafaya minik doğacak diye 😂😭 + 6 kilo ile 65 oldum dahada napıyım 😂🤣

Göbüş artık büyüdü 😍 geçen bi müşteri teyze ilk kez sen hamile misin dedi ay bi mutlu oldum 🥰 27+2 artık 7. Aydayız diyebilir miyiz?
Bence senin belli olmuş canım 🧿🙏

Bi de bana bakın ya yok ki yok ama hissi çok var 😂
Kendimi inek gibi hissediyorum bu aralar 😅

Eklentiler

• IMG_7854.jpeg
    IMG_7854.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar günaydın. Kaşıntısı başlayan oldu mu aranızda. Benim özellikle kollarım çok kaşınıyor ya herhangi bir döküntüm yok. Ama benı rahatsız etmeye basladı. Safra kesem yok ondan olamaz dıye düşünüyorum, Protestan ı yeni kullanmaya başlayanlarda oluyor yazmışlar ama ben gebeliğin en basından berı kullanıyorum zaten. Bazıları da vücut bebegı atmak istiyor falan yazmıs öyle yazınca endişelendım.

28+1 olduk 👶🏻🩷
Son günlerde miğde şikayetlerim çok arttı miğdemde ağırlık baskı boğazıma kadar gelen bu sıkışma hissediyorum 😪 kilom koşmaca gidiyor +10 oldum 😴 ekmek,makarna,pilav da ciddi bir azalmaya gidicem bakalım artık 5 kilodan faza almamam lazım bence her ne kadar doktorum birşey olmaz kalıplısın boyun var desede ağırlaşıp hareketlerim kısıtlandı istemiyorum 🐣 bizde böyle elhamdülillah bolca hareketli miniğim içimde pıtır pıtır kıyafetleriyle dolabıyla aşk yaşıyorum şimdilik ✨

Back