- 18 Mart 2023
- 154
- 249
- 23
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #1.921
Bana bir testte yapmadılar ondan merak içerisindeyim corasprin 100 kullanıyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 düşükten önce pek yapmıyorlar . Ama biz o zaman bunu bilmeden gitmiştik sağolsun hekim bizi kırmadı .Bana bir testte yapmadılar ondan merak içerisindeyim corasprin 100 kullanıyorum ama
2ye doru ilki 4 gbide ikinciCanım iyi bence verdiğin tam saatlerin nedir
Kan verdim bakalım bir çıksın ona göre bende öyle düşündüm yarın değil de haftanın sonuna doğru giderimAllah’ın dilediği olur.
Yerinde olsam bekler perşembe yahut cuma giderim. 5+2, 5+3 civarı olursun. Keseyi net görürsün. Gittiğine değer.
2 saat gec verdm aynı hastaneCanım benim iyi görünüyor aynı hastanede aynı saatlerde mı verdin?
Yani aslında en az 810 olması beklenir ama bu değer de çok çok düşük değil o yüzden bence az artmış demek profesyonel bir sağlıkçı olmadan doğru olmaz. Doktorunuz var mı? Ona sorsanız çok daha güze yönlendirir sizi2 saat gec verdm aynı hastane
Yarın arayacakmış pazar diye whatsapp üzerinden hemsiresi yazdıYani aslında en az 810 olması beklenir ama bu değer de çok çok düşük değil o yüzden bence az artmış demek profesyonel bir sağlıkçı olmadan doğru olmaz. Doktorunuz var mı? Ona sorsanız çok daha güze yönlendirir sizi
Bence bir sorun yoktur yarın bizi de bilgilendirYarın arayacakmış pazar diye whatsapp üzerinden hemsiresi yazdı
Tamam canmBence bir sorun yoktur yarın bizi de bilgilendir
SAT 22 ekim e göre beta hcg 1250 çok mu normal mi ben unutmuşum eskiden nasıl çıkmıştıAllah’ın dilediği olur.
Yerinde olsam bekler perşembe yahut cuma giderim. 5+2, 5+3 civarı olursun. Keseyi net görürsün. Gittiğine değer.
Çoookk çok haklısın anlıyoruz burda hepimiz birbirimizin panikleriniÇok şükür ya şöyle mesajlar o kdar içi rahatlatıyor ki. 3 kat artış görünce panikledim hemen. Genelde herkesin 2 kat artmış. Doktorum endişelenme haftaya keseyi görürürz dedi ama sanırım görene kadar biraz panik devam edeceğiz
Kuzum benim daha çok yeni. Öğrendikten sonra 4. Gün falan bi pembe leke geldi doktor hemen progestan başlattı. Tekrar gelmedi çok şükürKızlar lekelenme herkeste oluyor mu yoksa kiminde olup kiminde olmuyormu? Lekelenmesi olmayan varmı aramızda 20 30. Haftalık olan
Neyse hep beraber bu süreci çok güzel bir şekilde geçireceğizÇoookk çok haklısın anlıyoruz burda hepimiz birbirimizin paniklerini
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim de sat : 26 Ekim. Yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlilleri içinSelam kızlar sat 24 Ekim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu .ben de geldim aranıza
Öncesinde 3 düşüğüm oldu bakalım hayırlısı. 7 senelik bir mücadele.
İlk gebeliğim ikiz. 31+4 te suyum geldi. Öyle doğum oldu. O vakte kadar hiç kanama veya lekelenme olmadı. Herkes te olmuyorKızlar lekelenme herkeste oluyor mu yoksa kiminde olup kiminde olmuyormu? Lekelenmesi olmayan varmı aramızda 20 30. Haftalık olan
Editor , Y YagmurrTanem yönetici olmak istiyorMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Kızlar o ihanet hissi hiç geçmeyecek misal 14 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var hamileyim ve onlara ihanet ediyo gibi hissediyorum rahat olun yani o anneliğin içten gelen vicdan sızlamasından oluyo zaman yaş o duyguyu geçirmiyor9 Aralık'ta fakülte hastanesine gideceğim daha detaylı inceliyorlar diye. Normalde ilçe hastanesine gidiyordum. Sizin bir sonraki kontrol ne zaman İnşallah
Benimki 2 yaşını geçti ben de ihanet ediyormuş gibi hissediyorum. Biraz erken olmuş ama şuan yapacak bir şey yok. Sağlıcakla gelsin minik İkiz gibi büyürler. Birkaç sene çok yıpranırsın ama sonrası günlük güneşlik Moralini yüksek tut, yarın güzel haberlerini bekliyoruz