• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    46
2 saat gec verdm aynı hastane
Yani aslında en az 810 olması beklenir ama bu değer de çok çok düşük değil o yüzden bence az artmış demek profesyonel bir sağlıkçı olmadan doğru olmaz. Doktorunuz var mı? Ona sorsanız çok daha güze yönlendirir sizi

Yani aslında en az 810 olması beklenir ama bu değer de çok çok düşük değil o yüzden bence az artmış demek profesyonel bir sağlıkçı olmadan doğru olmaz. Doktorunuz var mı? Ona sorsanız çok daha güze yönlendirir sizi
Yarın arayacakmış pazar diye whatsapp üzerinden hemsiresi yazdı

Çok şükür ya şöyle mesajlar o kdar içi rahatlatıyor ki. 3 kat artış görünce panikledim hemen. Genelde herkesin 2 kat artmış. Doktorum endişelenme haftaya keseyi görürürz dedi ama sanırım görene kadar biraz panik devam edeceğiz 😀
Çoookk çok haklısın anlıyoruz burda hepimiz birbirimizin paniklerini😂😂

Kızlar lekelenme herkeste oluyor mu yoksa kiminde olup kiminde olmuyormu? Lekelenmesi olmayan varmı aramızda 20 30. Haftalık olan 🤔😊
Kuzum benim daha çok yeni. Öğrendikten sonra 4. Gün falan bi pembe leke geldi doktor hemen progestan başlattı. Tekrar gelmedi çok şükür

Herkese merhaba 🙏🏻🙏🏻
Biri 4 yaşında biri 10 aylık iki evladım var . Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir çocuk daha istiyorum.
Allah ne verirse kabulüm tabi ki sağlıklı olsun başla bir şey istemem ama Allah biliyor bir kızım daha olsun çok istiyorum.
Önericeğiniz bir şey varmı ?
Ovülasyon testini nasıl kullanmam gerekiyor pik olmadan ilişki olup sonra beklenilmesi mi lazım ?

Selam kızlar sat 24 Ekim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu .ben de geldim aranıza 😍
Öncesinde 3 düşüğüm oldu bakalım hayırlısı. 7 senelik bir mücadele.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin 😍 benim de sat : 26 Ekim. Yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlilleri için
Kızlar lekelenme herkeste oluyor mu yoksa kiminde olup kiminde olmuyormu? Lekelenmesi olmayan varmı aramızda 20 30. Haftalık olan 🤔😊
İlk gebeliğim ikiz. 31+4 te suyum geldi. Öyle doğum oldu. O vakte kadar hiç kanama veya lekelenme olmadı. Herkes te olmuyor 😊

Saat akşamın 12 si ve ben mide yanmalarımla baş başa 😂😂valla zor yetiştim buzdolabına 😂😂

Eklentiler

• IMG_2451.jpeg
    IMG_2451.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Editor Editor , Y YagmurrTanem yönetici olmak istiyor 😂

9 Aralık'ta fakülte hastanesine gideceğim daha detaylı inceliyorlar diye. Normalde ilçe hastanesine gidiyordum. Sizin bir sonraki kontrol ne zaman 😊 İnşallah 🌸

Benimki 2 yaşını geçti ben de ihanet ediyormuş gibi hissediyorum. Biraz erken olmuş ama şuan yapacak bir şey yok. Sağlıcakla gelsin minik 😊 İkiz gibi büyürler. Birkaç sene çok yıpranırsın ama sonrası günlük güneşlik 🥰 Moralini yüksek tut, yarın güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Kızlar o ihanet hissi hiç geçmeyecek misal 14 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var hamileyim ve onlara ihanet ediyo gibi hissediyorum rahat olun yani o anneliğin içten gelen vicdan sızlamasından oluyo zaman yaş o duyguyu geçirmiyor 😂

Back