Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani aslında en az 810 olması beklenir ama bu değer de çok çok düşük değil o yüzden bence az artmış demek profesyonel bir sağlıkçı olmadan doğru olmaz. Doktorunuz var mı? Ona sorsanız çok daha güze yönlendirir sizi
Yani aslında en az 810 olması beklenir ama bu değer de çok çok düşük değil o yüzden bence az artmış demek profesyonel bir sağlıkçı olmadan doğru olmaz. Doktorunuz var mı? Ona sorsanız çok daha güze yönlendirir sizi
Selam kızlar sat 24 Ekim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu .ben de geldim aranıza Öncesinde 3 düşüğüm oldu bakalım hayırlısı. 7 senelik bir mücadele.
Çok şükür ya şöyle mesajlar o kdar içi rahatlatıyor ki. 3 kat artış görünce panikledim hemen. Genelde herkesin 2 kat artmış. Doktorum endişelenme haftaya keseyi görürürz dedi ama sanırım görene kadar biraz panik devam edeceğiz