Canm o bide de oluyor çalışmaya devam et az su içmekten oluyor kokulu kaşıntılı değilse bişey olmazBenimde tam.yumurtlama dönemi bu sefer de koyu sarı akıntim çok oldu ilişkiden sonra sebebini anlamadim enfeksiyon mu var o yüzden ne yapacağıma karar veremedim çalışmaya devam etmesem mi diye dusundum. Benimde bir tane düşüğüm var inş bu sefer sağlıklı bir gebelik olur herkes icin
Evet çalışmaya devam.ettim canım dün yumurtlama idi yaptik bugün de mi yapsak yarın mi karar veremedim.insallah bakalim hayırlısı olsunCanm o bide de oluyor çalışmaya devam et az su içmekten oluyor kokulu kaşıntılı değilse bişey olmaz
Evet çalışmaya devam.ettim canım dün yumurtlama idi yaptik bugün de mi yapsak yarın mi karar veremedim.insallah bakalim hayırlısı olsun
Israrda yanma ve koku da hissettim bugün ondan sevkim kalmadi. Dün ve iki gün önce denemiştik olduysa oldu artık bugün ovulasyon yaptım iki eşit koyu çıkmadi ama silikte çıkmadı rengi baya vardi.Aynen ben de dün ovulasyon çift çizgi oldu bugün silik di iki gün çalıştk sen de öyle yap çatladktan sonra yumurta bir gün yaşypr bugün ve yarın da çalşn
Canm ovulasyon testinn yapmadan fszla sıvı alırsan net çıkmayablyor tekrar deneseydin 3 4 saat sonraIsrarda yanma ve koku da hissettim bugün ondan sevkim kalmadi. Dün ve iki gün önce denemiştik olduysa oldu artık bugün ovulasyon yaptım iki eşit koyu çıkmadi ama silikte çıkmadı rengi baya vardi.
Yok dışarıdaydım zaten şu içmemiştim. Yarın gidip idrar tahlili yaptircam çünkü kasiklarimda agriyor idrarda koku var rengi köyü. Bakalım enfeksiyon var mi? Sen ne zamandan beri istiyorsun bebek?Canm ovulasyon testinn yapmadan fszla sıvı alırsan net çıkmayablyor tekrar deneseydin 3 4 saat sonra
İnş bişey yoktur canm dikkat et kendine. ben 11.aym bir yıl oldu diyorum eşimde de bende de sıkontı yok her şeyimzi yaptrdk temiz ama hala bebiş yok siz de nasıl durumlarYok dışarıdaydım zaten şu içmemiştim. Yarın gidip idrar tahlili yaptircam çünkü kasiklarimda agriyor idrarda koku var rengi köyü. Bakalım enfeksiyon var mi? Sen ne zamandan beri istiyorsun bebek?
Gebelik için mi bat ne zaman canmYarın yapacağım 3.kan testi sonucu belli olacak inşallah