2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

İyi yapmışsın canım meyveyi erteleyerek. Benim kızım ayrım yapmadı çok şükür ama oğluma sebze yediremiyordum meyveyi daha çok sevdiği için. Aynen şuan tadımlık, mideleri alışıyor kuzuların ❤

Ilaclatmak cok ise yariyor. Bence hemen ilaclatin , ben rahat ettim su bocekleri vardi

Benim kız da emekleme pozisyonunda ama çırpınıp kalıyor döne döne istediği yere ulaşıyor. İki gündür de karnının üzerinde dönmeye başladı ayağını çevire çevire etrafında dönüyor. Sabah da ayağını koltuğa ittirerek blraz ilerledi. Zamanı gelince emekler daha desteksiz oturmuyor ama günden güne daha rahat oturuyor gibi çok fazla tutmuyorum

Yaa daha neler Z zeLina benim ki bayadir oturuyor desteksiz 1 ay olmustur ama emekleyemiyor hatta o poz geldimi agliyor
Seninki dönmeden oturdu emeklemeden yürür
Popoyu kaldırana kadar yoruluyor büyük ihtimalle ondan emekleyemiyor göbüş üstünde dönme bizde de var artık dönmenin her türlüsünü yapıyor anakucağında yüzüstü döndü evet 1 günde bile değişiyor oturuşu falan

Cnm benim kızım oturamıyor ama emekliyor. Emekleme de şöyle kollarıyla bacaklarını aynı anda atamıyor ama bacaklar emekleme pozisyonunda ellerini de kendini ittirmek için kullanıyor istediği heryere de gidiyor öyle

Ilaclatmak cok ise yariyor. Bence hemen ilaclatin , ben rahat ettim su bocekleri vardi

İnternette ilaçlama 10 gün sürüyor yazıyordu bu sebeple ertelerim dedim ama görümcemle konuştuk, aynı gün işlem bitiyormuş. Bugün emlakçımızı arayıp ilaçlatmalarını isteyeceğim.

Çok tatlı maşallah ya bir yolunu buluyor sıpacıklar ben nerde okuduğumuda bulamadım ama önce otururlar yazıyordu üst seviye emekleme için demek ki o

Anladım canım ama endişe etme Allah'ın izniyle bişey olmaz

Kuzum mama sandalyesinde yamuluyor almadik bile yemek yerken uc kisi yediriyoz yatiriyoz yastiga koca kari usulu yastikla destekliyoz popo kaydirip yatar pozisyona gecio tembel teneke
Bizimkide zor duruyor mama sandalyesinde bende bugün yatirirak yedirdim arkadaş küçük daha ondan diyor.belki senin kuzuda ondan sevmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…