2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben daha ilik suyunu hazırlamadım ama yaparken önce soğuk suda bekletiyorum düdüklüde 1 saat kaynatıyorum iliği kemiğinden ayrılıyor bardaklara boşaltıyorum soğuyunca sonra buzluğa atıyorum

Ben daha ilik suyunu hazırlamadım ama yaparken önce soğuk suda bekletiyorum düdüklüde 1 saat kaynatıyorum iliği kemiğinden ayrılıyor bardaklara boşaltıyorum soğuyunca sonra buzluğa atıyorum
Masallah okadar cokmu ilik bi pisirdik bi parmak cikmis hepsini yedi atti

Canım ılık suyunu annem yaptı 24 saat kaynamış sanirim. Köfte de valla ne yalan soyleyim kendimize yaptigimixdan veriyorum çok tuz baharat fln yok
Annene sabrından dolayı saygılarımı sunuyorum cnm köfteyi ondan seviyor demek ki
Ya mutlaka o ilik ayrılıyor zaten niye o kadar süre olacak anlamadım
Masallah okadar cokmu ilik bi pisirdik bi parmak cikmis hepsini yedi atti
Senin oğlanın yediği birşey çıktı işte kaynat kaynat ver iliklerden:))

Z zet193 cnm pixy love dan sen mi almıştın birşeyler bedenleri nasıl ki bende beğendim bir kaç birşeyde 6-9 mu alayım bilemedim
Ben yorumlarını okudum da bedenleri çok küçükmüş canım. Hatta 1 yaşında bebeği olan biri almış 3 aylık gibi inanılmaz küçüktü yazmış. Ben de kestiremediğim için almadım. Çok beğendim modelleri ama almadım

Yaa bnde çok beğeniyordum onları kısmet artık sağol cnm..

Günaydın anneler nasılsınız?
Son 2 gündür kızım tuvaletini yapmadı. Dün fitil uygulamak istedim izin vermedi. Bugün yola çıkacağız, uyanmasını bekliyoruz. İnşallah yapar, yoksa otel odası batacak

İyi tatiller cnm gecmis olsun Zeytin yagi surerek yap kuzum hic hissetmez

Zeytinyağını biraz içirebilirsin. Karnına saat yönünde masaj yaparsan bağırsaklarına yardımcı olursun. İyi tatiller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…