- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Iligin cikmasi icin tamamen o saatler malesef ama soncta cikiyor vitaminidee oyle oldugu kdrCanımsın❤ Ertuşumu özlerim zaten ben:)) he yaa 36 saat falan yazıyor birde1-2 iyidir bilemedin 3-4
Cnm ne kadar kaynattın ilikli kemik suyunu.. birde köfteyi nasıl yapıyorsun..
Masallah okadar cokmu ilik bi pisirdik bi parmak cikmis hepsini yedi attiBen daha ilik suyunu hazırlamadım ama yaparken önce soğuk suda bekletiyorum düdüklüde 1 saat kaynatıyorum iliği kemiğinden ayrılıyorbardaklara boşaltıyorum soğuyunca sonra buzluğa atıyorum
Masallah okadar cokmu ilik bi pisirdik bi parmak cikmis hepsini yedi atti
İlikli kemikli olsun yesindeKız kastettiğim uzuuuun süre kaynatmıyorumo kadar da az çıkmıyor ama
Annene sabrından dolayı saygılarımı sunuyorum cnmCanım ılık suyunu annem yaptı 24 saat kaynamış sanirim. Köfte de valla ne yalan soyleyim kendimize yaptigimixdan veriyorum çok tuz baharat fln yok
Ya mutlaka o ilik ayrılıyor zaten niye o kadar süre olacak anlamadımBen daha ilik suyunu hazırlamadım ama yaparken önce soğuk suda bekletiyorum düdüklüde 1 saat kaynatıyorum iliği kemiğinden ayrılıyorbardaklara boşaltıyorum soğuyunca sonra buzluğa atıyorum
Senin oğlanın yediği birşey çıktı işte kaynat kaynat ver iliklerden:))Masallah okadar cokmu ilik bi pisirdik bi parmak cikmis hepsini yedi atti
Oyle yapim ilik yesinAnnene sabrından dolayı saygılarımı sunuyorum cnmköfteyi ondan seviyor demek ki
Ya mutlaka o ilik ayrılıyor zaten niye o kadar süre olacak anlamadım
Senin oğlanın yediği birşey çıktı işte kaynat kaynat ver iliklerden:))
Ben yorumlarını okudum da bedenleri çok küçükmüş canım. Hatta 1 yaşında bebeği olan biri almış 3 aylık gibi inanılmaz küçüktü yazmış. Ben de kestiremediğim için almadım. Çok beğendim modelleri ama almadım
Yaa bnde çok beğeniyordum onları kısmet artıkBen yorumlarını okudum da bedenleri çok küçükmüş canım. Hatta 1 yaşında bebeği olan biri almış 3 aylık gibi inanılmaz küçüktü yazmış. Ben de kestiremediğim için almadım. Çok beğendim modelleri ama almadım
Kimse kalmamis gunaydin cnmGünaydın kızlar❤
Pixylovede bedenler kucuk diye biliyorum kuzumGünaydın kızlar❤
İyi tatiller cnm gecmis olsun Zeytin yagi surerek yap kuzum hic hissetmezGünaydın anneler nasılsınız?
Son 2 gündür kızım tuvaletini yapmadı. Dün fitil uygulamak istedim izin vermedi. Bugün yola çıkacağız, uyanmasını bekliyoruz. İnşallah yapar, yoksa otel odası batacak
Günaydın anneler nasılsınız?
Son 2 gündür kızım tuvaletini yapmadı. Dün fitil uygulamak istedim izin vermedi. Bugün yola çıkacağız, uyanmasını bekliyoruz. İnşallah yapar, yoksa otel odası batacak