Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar iki gündür bebıs resmen mıdemı tekmelıyor😅benım gıbı hısseden varmı?o kadar yukarıya cıktılarmı artık?ayy cok degısık bıseey
Evet bende şaşırdım orda hiç tekme beklemıyordum😅🥰

Acaba daha nerelerımıze tekme yicez😅böbrek dalak hahah😅
Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk

Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk
Benim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadim😂 o da yok bu uterusun, bebek hala gobek deliginin altinda diyip gobek deligimin yukarisinda bir yere kadar olctu.

Benim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadim😂 o da yok bu uterusun, bebek hala gobek deliginin altinda diyip gobek deligimin yukarisinda bir yere kadar olctu.
Hepsı farklı yerlerde duruyor demekkı bana ultrason yaparken gobek delıgının ustunden falanda tutuyor ultrasonu,oturuyormus dünkü kontrolde öyle dedi😅yukarlarda tık tıklar basladı ama bende ıkı gundur,hergun bı guncelleme gelıyor elı kulagındadır bence sızınkıde🥰

Hepsı farklı yerlerde duruyor demekkı bana ultrason yaparken gobek delıgının ustunden falanda tutuyor ultrasonu,oturuyormus dünkü kontrolde öyle dedi😅yukarlarda tık tıklar basladı ama bende ıkı gundur,hergun bı guncelleme gelıyor elı kulagındadır bence sızınkıde🥰
Yaaaa yerim onun oturusunu😍. Hepimizin ic alanlari da farkli tabi, normal 💕

Kızlar sonunda eşimle paylaşmalık fotoğraf çekebildik, şansımıza dün kar da yağdı böyle bir şeyler çıktı ortaya 🥹💛

Eklentiler

• IMG_6796.jpeg
    IMG_6796.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6777.jpeg
    IMG_6777.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6765.jpeg
    IMG_6765.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 6
X