- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
Maşallah yiyor valla bitince ağlıyor ya da ben yedirmeye çalışsam yine cigliklar atıyor
Alışmış cimcime ❤ Azra anlattığına göre lider özellikleri taşıyor maşallah ❤ sana mı çekmiş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yiyor valla bitince ağlıyor ya da ben yedirmeye çalışsam yine cigliklar atıyor
Bende sabah akşam 2 öğün veriyorum cnm sabahları peynir yada yumurta bazen 2si birlikte akşamda sebze yada yoğurt sebzeyi beğenmezse yoğurtta veriyorum yanına sebzelere alışana kadar meyveyi erteledim sadece erik verdim kırmızı ama ekşiydi suratını buruştura buruştura yedi:)) mama saati geldi mi ek gıda almış olsada içiyor hepsini doyduğunu anlayamıyor galiba:)) şimdilik tatlara alışsın yeter zaten sonra doyumluk yiyecek nasılsa..
İngilizce şarkı sevenler için bir şarkı bırakıyorum :)
Burada bugün yağmurlu ve kapalı bir hava var. Bizim yazımız bitti :)
Bebek bezini dus jelini vs vs degistirmeyi denediniz mi ?Kızımın özel bölgesindeki durum geçiyor derken yine oluyor. Moralim çok bozuldu ya
Ilaclatmak cok ise yariyor. Bence hemen ilaclatin , ben rahat ettim su bocekleri vardiGaliba tahta kurusu değil görsellere baktım benzemiyor :/ benzeyen bir böcek türünede denk gelmedim. Misafirlerim gidene kadar alkolü yüksek beyaz sirke ile her yeri sileceğim. Sonra mutlaka ilaçlatacağım. Ama ev çok eski, parkeler ölmüş buranında ev sorunu var ne yazık ki. Küçük ve eski binalar. Yenilemeyede çok yanaşmıyorlar
Kızlar bebeklerin emekleyebilmesi için desteksiz oturabilmeleri mi gerekli bir yerde öyle okumuştum sanki benimki desteksiz oturamıyor ama emekleme pozisyonunda durabiliyor.. gidemiyor tabii daha ama oturmadan da başlayabilir mi emeklemeye acaba.. gerçi döne döne ulaşıyor istediği yerlere
Seninki dönmeden oturdu emeklemeden yürür
Popoyu kaldırana kadar yoruluyor büyük ihtimalle ondan emekleyemiyor göbüş üstünde dönme bizde de var artık dönmenin her türlüsünü yapıyor anakucağında yüzüstü döndü evet 1 günde bile değişiyor oturuşu falanBenim kız da emekleme pozisyonunda ama çırpınıp kalıyor döne döne istediği yere ulaşıyor. İki gündür de karnının üzerinde dönmeye başladı ayağını çevire çevire etrafında dönüyor. Sabah da ayağını koltuğa ittirerek blraz ilerledi. Zamanı gelince emekler daha desteksiz oturmuyor ama günden güne daha rahat oturuyor gibi çok fazla tutmuyorum
Cnm benim kızım oturamıyor ama emekliyor. Emekleme de şöyle kollarıyla bacaklarını aynı anda atamıyor ama bacaklar emekleme pozisyonunda ellerini de kendini ittirmek için kullanıyor istediği heryere de gidiyor öyleKızlar bebeklerin emekleyebilmesi için desteksiz oturabilmeleri mi gerekli bir yerde öyle okumuştum sanki benimki desteksiz oturamıyor ama emekleme pozisyonunda durabiliyor.. gidemiyor tabii daha ama oturmadan da başlayabilir mi emeklemeye acaba.. gerçi döne döne ulaşıyor istediği yerlere
Ilaclatmak cok ise yariyor. Bence hemen ilaclatin , ben rahat ettim su bocekleri vardi
Çok tatlı maşallah ya bir yolunu buluyor sıpacıklar ben nerde okuduğumuda bulamadım ama önce otururlar yazıyordu üst seviye emekleme için demek ki oCnm benim kızım oturamıyor ama emekliyor. Emekleme de şöyle kollarıyla bacaklarını aynı anda atamıyor ama bacaklar emekleme pozisyonunda ellerini de kendini ittirmek için kullanıyor istediği heryere de gidiyor öyle
Kimisi emeklemeden yuruyor ama oturmak şartmi bilmiyorum ben oturan cocuk cok gordum
Ama emekleyemeyen de emekleyip oturamayan gormedim bizimkide bi tembel bi tembel tek yaptigi popo kaydirip yatmak cocuk hayatta oturmuyor
Muhtemelen her bebek farklı işte bazıları da direk yürüyor emeklemedenÇok tatlı maşallah ya bir yolunu buluyor sıpacıklar ben nerde okuduğumuda bulamadım ama önce otururlar yazıyordu üst seviye emekleme için demek ki o
Kuzum mama sandalyesinde yamuluyor almadik bile yemek yerken uc kisi yediriyoz yatiriyoz yastiga koca kari usulu yastikla destekliyoz popo kaydirip yatar pozisyona gecio tembel tenekeMama sandalyesine oturuyor mu canım kucakta nasıl duruyor ki
Anladım canım ama endişe etme Allah'ın izniyle bişey olmazGaliba tahta kurusu değil görsellere baktım benzemiyor :/ benzeyen bir böcek türünede denk gelmedim. Misafirlerim gidene kadar alkolü yüksek beyaz sirke ile her yeri sileceğim. Sonra mutlaka ilaçlatacağım. Ama ev çok eski, parkeler ölmüş buranında ev sorunu var ne yazık ki. Küçük ve eski binalar. Yenilemeyede çok yanaşmıyorlar
Bizimkide zor duruyor mama sandalyesinde bende bugün yatirirak yedirdim arkadaş küçük daha ondan diyor.belki senin kuzuda ondan sevmiyordurKuzum mama sandalyesinde yamuluyor almadik bile yemek yerken uc kisi yediriyoz yatiriyoz yastiga koca kari usulu yastikla destekliyoz popo kaydirip yatar pozisyona gecio tembel teneke