- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 33
Evet subat yazilacak baktiniz mi ne gorundukızlar çin takvimine bakan var mı?
sat 28 ocak , hamile kalınan ay şubat mı yazıcaz sonucu görmek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet subat yazilacak baktiniz mi ne gorundukızlar çin takvimine bakan var mı?
sat 28 ocak , hamile kalınan ay şubat mı yazıcaz sonucu görmek için.
Benimde oglumda oyleydi cin takvimu dogru ciktiBen baktım çin takvimine göre erkek rus tskvimine göre kız çıkıyo hamile kalınan ay şubat oluyo evet
Dogru cikacagi kesin degil bakalim 1 ay sonrada cinsiyet meraki baslar benimde çin takvimi de rus takvimi de erkek diyor ama gorcezBenim çin takvimi kız diyor. Hamile kalmadan önce hep kız isterdim ama olunca karar veremiyorum.
Hamile kalınan ay ve yaşa bakılıyor zaten tüm bu özellikleri taşıyıp aynı cinsiyete sahip olunma ihtimali çok düşük. Ben de inanmıyorum açıkçası.Dogru cikacagi kesin degil bakalim 1 ay sonrada cinsiyet meraki baslar benimde çin takvimi de rus takvimi de erkek diyor ama gorcez
Evet bencede bakalim yazariz zaten takvimin dogru ve yanlis tahmin yaptiginiHamile kalınan ay ve yaşa bakılıyor zaten tüm bu özellikleri taşıyıp aynı cinsiyete sahip olunma ihtimali çok düşük. Ben de inanmıyorum açıkçası.
Cok dogruBende bu takvimlere inanmıyorum. Bir kızım var ama Allah biliyo sağlıkla gelsin yeter ki kız olsun erkek olsun hiç fark etmez. Hangisi sağlıklı,hayırlı evlat olacaksa o olsun inş
Bence doktorun omermeden hicbirseye baslama ben yalnizca folik asit kullaniyorum 3.aydan sonra vermeye basliolar kan ilaci ve vitaminiVitaminlere başlayan oldu mu? Benim geçen hamileliğimden kalma vardı ona başladım yarın da gidip hamileler için olan balıkyağı-omega 3 vitaminini alayım diyorum ama erken mi bilemedim?
Burdaki sistem o kadar farklı ki.. Doktorla randevum 29 nda. Sorduğumda da eminim, başlamak istiyosan başla istemiyosan başlama gibi beyin yakan bi cvp vercekBence doktorun omermeden hicbirseye baslama ben yalnizca folik asit kullaniyorum 3.aydan sonra vermeye basliolar kan ilaci ve vitamini
İlaç ismi yazmak sıkıntı olur mu bilemedim o yüzden yazmıyorum. Benim yakın arkadaşım doğurdu doğurcak o bana bi vitamin ismi söyledi. Belçikada hamile kalır kalmaz buna başlatıyorlar ben 3 hamileliğimde de kullandım dedi. Bilemedim benim şuan kullandığım hollanda’da en bilindik markalardan biri. Kafam karıştı iyice . Pazartesi doktoru arayayım ben en iyisi.Saglik ocagindaki ebe decavit verdi bizde demir düşük ve kan sınırda oldugu icin gynoferon aldik kullanmaya basladim doktora gitmeme iki hafta var o zamana kadar kafama gore kullancam:)
sat 20 şubat olan arkadaşlar var mı? beklemek ne kadar zor
Aklinizda soru isareti kalacaksa aynen sorup birseyler kullanmaya baslayin iciniz rahat etsin Ablamda hamile son ayinda ilk aylardan baslamis benimde sonuclarim oyle cikinca alip basladim bugun hayirlisi bakalim :)İlaç ismi yazmak sıkıntı olur mu bilemedim o yüzden yazmıyorum. Benim yakın arkadaşım doğurdu doğurcak o bana bi vitamin ismi söyledi. Belçikada hamile kalır kalmaz buna başlatıyorlar ben 3 hamileliğimde de kullandım dedi. Bilemedim benim şuan kullandığım hollanda’da en bilindik markalardan biri. Kafam karıştı iyice . Pazartesi doktoru arayayım ben en iyisi.
Cok kilolu degilsen o 5 kilo almayla olacak is degil bence bebekle alakalidir kucuk oldugu icin gorunuyordur
Haa yok bekle o zaman sadece folik asit al 3. Aydan sonra gynoferon ve decavit yazacak muhtemelen sende alirsin o zamanBurdaki sistem o kadar farklı ki.. Doktorla randevum 29 nda. Sorduğumda da eminim, başlamak istiyosan başla istemiyosan başlama gibi beyin yakan bi cvp vercek
Bu yüzden size soruyorum hani doktora giden arkadaşlar sormuştur belki diye.
Hoşgeldin öncelikle. Başıma böyle bişey gelmedi ama cihazdan cihaza farklılıklar olur denilen doğrudur yani endişe etmeKizlar iyi aksamlar size bi sorum olacak bende kasim annesi olacam insallah kanda bthcg baktirdim devlet hastanesinde ilki 152 ikinci 1.5 gun sonra 341 cikti 3 testim ise 48 saat sonra bi ozel hastanede yaptirdim 425 cikti doktor makinalarin hassaligiyla alakali dedi ama beni biraz endiselendirdi iki katina cikmadigi icin ovulasyon testi kullanmistim hesabima gore bugun gebeligimin21.gunu ama enson adetten hesapladiklari icin 5.hafta gozukuyo benimgibi farkli hastanede farkli sonuc alan varmi