Selam canım,ev işlerinden mi bilmem ama en büyük sıjıntılarımdan biri bel ağrısı,çantan çok mu ağır canım biraz azaltsanHerkese selam, bugün bende bayağı bel ve sırt ağrısı var, omzumdaki çantanın ağırlığından oldu galiba, var mı benzer durum yaşayan acaba, sıkıntı yaratmaz değil mi
arkadaşım var mesela 2kızı var 3.hamileliğinde de aynıydı hep kız olcak sandık ama erkek oldu,kızımda hiç aşermedim bulantım hiç olmadı sadece aşırı uyku,oğlumda da uyuyordum ama sabahları bulantım 4.aya kadar devam etti bir de oğlum aşırı hareketliydi karnımda çok ağrılıydı son aylar,şimdilik sabah bulantılarım az da olsa başladı,soğan kokusuna çay kokusuna bakalım cinsiyeti ne olacak,rüyamda bi erkek bebekte gördüm,diğer çocuklarımda rüyama girdi,rüyada ilk görülen doğruymuş öyle diyor büyüklerİki cinsiyette hep farklı olur diyorlar. Tersini diyen hiç duymadım. O yüzden sorayım buraya da dedim. Yani ilk kızda bi şeyler yaşadıysan ve ikincisi de kızsa aynı şeyi yaşıyormuşsun. Yada erkek.
Senin 3. Sanırım. Belirtiler hangisine benziyor mesela ?
4+4 de gördük canım :)Arkadaşlar gebelik kesenizi ilk ne zaman gördünüz ve kaç mm di acaba
Boş gebeliği kesin teşhisi nasıl koydular canım yani beklediniz mi belli bi haftaBende ilk hamileliğim boş gebelikti.kese vardı ama bebek oluşmamıştı. Sonra ki normal oldu. İkincide batma falan çoktu. Gerçi her hamilelik kendine özgü oluyor galiba
Ay çok güzel sürpriz olur ama ben çatlarım mesela :)) şimdiden düşünüyoruz ne acaba cinsiyeti diye :) hiç önemli değil zaten cinsiyeti ama insan merak ediyo işteBu arada biz cinsiyet öğrenmicez,eşimle bu şekilde karar verdiktabi sağlığında bir problem olur mecbur kalırsak öğreniriz ama Allah göstermesin,sürprizimiz olacak inş
Bu çılgınlığı eskiden beri hayal ediyordum,inş gerçekleştiricemAy çok güzel sürpriz olur ama ben çatlarım mesela :)) şimdiden düşünüyoruz ne acaba cinsiyeti diye :) hiç önemli değil zaten cinsiyeti ama insan merak ediyo işte
10 haftalıktı 2. kontrole gittiğim de .kese belirli bir büyüklüğü geçtikten sonra içinde mutlaka bebek görülür ve kalp atışı dinlenirmiş. Benimkinde kese vardı ama içi boştu. İki ayrı doktora gidip teyit ettirip öyle kürtaj olmuştumBoş gebeliği kesin teşhisi nasıl koydular canım yani beklediniz mi belli bi hafta
Haklısın canım özellikle aileler, tanıdıklar sürekli sorar cinsiyet belli olmadı mı diye :) şahsen ben bile tanıdığım hamilelere hep sorarımBu çılgınlığı eskiden beri hayal ediyordum,inş gerçekleştiriceme tabi meraklardayız ama bizden daha çok çevremiz merak eder
Yok sekerim. 2.5 yasinda bir oglum var. Mayıs da 3 olacak.Bende kızımda öyleydim. Şimdi iyiyim baya. İlki kız mu senin de
Ben dayanamam öğrenmek isterim. İnşallah her şey çok iyi olur.Bu arada biz cinsiyet öğrenmicez,eşimle bu şekilde karar verdiktabi sağlığında bir problem olur mecbur kalırsak öğreniriz ama Allah göstermesin,sürprizimiz olacak inş
Selam kızlar.
Sat 14 ocak
( 28-30 gün arası degisiyor döngü )
29 ocak ve 31 ocak korunmasız ilişki
Ve otomatik takvim hesaplayicima göre
Bat 11 şubat.
( 6 ayı baz alıyor)
Lâkin tahminim 13 şubatta olabilir bat.
Henüz silikte olsa tabiki testten bir umidim yok aslında ama sizlerlede paylaşmak istedim. Bu gördüğüm silik olan çizgi doğru yerde değil dimi ?yani test geçersiz mı sizce?
Kızlar ben 33 yasimda evlendim
35 yaşımda hamile kaldım.
36 yaşımda da anne oldum.
Yaştan dolayı aslında 2.cocuk fikri bize uzak idi.
Eşim ile 2yas var aramızda.
Bazı etkenler neticesinde ilk kez deneme yaptık aslında o yüzden de hamile değilsem de üzülmeyeceğim. Ama hamileysem kesinlikle sevinirim herşeye rağmen
@sinhus A AloeeVeraa önerileriniz için tskrler. Kimyasal gebelik sonrası hiç regl olmadan kaldım sanırım @sinhus seninle aynı mı Batlarımız bu arada battan 4 gün sonraki ve 6 gün sonraki gebelik testleri
Canım ben de 37 yaşındayım,ilk çocuğun henüz 6 aylık,ikinci kez hamile kalacağımı hiç sanmiyorduk ama mucize oldu,ilk çocuğumuz yıllar sonra kendiliğinden gelmişti ,ikinci kez mucize olmaz dedik,korunmamistik, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,hem çok mutluyum hem çok stresli,bebeğim daha emiyor çok kucuk, etrafıbda yok çok erken,yok bu bebekti daha kötü olmuş yorumları beni çok uzuyor, cumartesi Dr a gideceğim ,şuan 5+4 um ,süt konusunu ne yapmam gerek bilmiyorum,emzirmek zararlı mı?
bende ilk ogrendigim gun gittim, sonra bi daha gidemedim. O yuzden yanlis mi yapiyorum diye tedirgin oldum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğinKızlar bende geldim bugün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok istiyordum inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız bebişlerimizi
Günaydın, musmutlu haftasonlarıGünaydın kızlar
Rüyaların tersi çıkarmış bazen derler... Öyle bir şey olmasınBugün ruyamda; gebelik testi yaptırıyorum.
Hastanedeyim. Sonuç kağıdını elime veriyor görevli. Bakıyorum rakama hamileyim sanıyorum önce, sonra bi bakıyorum meğer 1.3 muş değer
5 ve altı gebelik yok denilip yolluyorlar beni hahahah :)
Her ne kadar ilk deneme sonuçta regl olsam da üzülmem desem de demekki baya bayaa etkilemiş bu bekleyiş beni
Şu günler bi geçse de artık belli olsa ak koyun kara koyun