2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya bu sıcaklığa göre giydirme tablosu yanlış olabilir mi🤔 ev 24 derece kıda kollu beyaz iç zıbın üstüne ince uzun kollu body giydirdim uyuyo şimdi baktım elimle göğsü soğuk çocuğun ben terliyorum ne yapayım ince bi şey mi örtsem ya
Dün gece bizim oda nem ısı ölçerde (kanz) 25 falandı sanırım kamera var philips onda 27 ölçüyodu. Uzun kollu zıbın ve alt vardı üstünde ünce die örtü örttüm ama gece ıyandım gogsu soğuktu

Dün gece bizim oda nem ısı ölçerde (kanz) 25 falandı sanırım kamera var philips onda 27 ölçüyodu. Uzun kollu zıbın ve alt vardı üstünde ünce die örtü örttüm ama gece ıyandım gogsu soğuktu
EEe kime inancaz ya doktorlar 24 derece üstünde tek zıbın yeter diyo da çocuğun göğsü soğumuş yani ince bi şey örttüm şimdi

Ya bu sıcaklığa göre giydirme tablosu yanlış olabilir mi🤔 ev 24 derece kıda kollu beyaz iç zıbın üstüne ince uzun kollu body giydirdim uyuyo şimdi baktım elimle göğsü soğuk çocuğun ben terliyorum ne yapayım ince bi şey mi örtsem ya
Ben üstünü örtüyorum valla hemde kalın battaniyeyle. Ben onlara pek bakmiyorum bebekler seviyor sıcağı. Hiçte terlemiyor dediğin gibi ben tsortle terliyorum

Uyurken üstüne örtmen lazım zaten canım o uyanıklık zamanı için

X