2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam kızlarrrdoktordan geldik,kese hemencik gözüktü çok şükür kalp duyulmadı vajinal dinlemeye gerek yok dedi kese güzel gelişiyor dedi,geç döllenme galiba dedi kesede sıkıntı görmüyorum 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi,başka bi folikasit yazdı,onu yeme bunu ye falan dedi,ya birde ilişki yok dedisizede demişmiydi doktorunuzakıntıyı sordum normal beyaz akıntılar dedi

Bende salı günü gitmeyi düşünüyorum. Daha görünmez galiba ama sabırsızlandım bakalım.
İşte bende de o sabırsızlık var canım. Değerin kaç bilmiyorum ama salı görünebilir. Benim çünkü pazartesi görünebileceğini söyledi doktorum, 1 gün var seninle aramızda inşallah görürüz canım

Çok teşekkür ederim canım. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın..

gözünaydın canımcım inş kalp atışınıda duyarsınız

günaydın canım,battan 1gün önce 209du,senin değerinde iyihayırlı olsun canım katlanarak devam etsin inş

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır ve benimledir bebeğim. Rabbim tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkeside bebek sahibi yapsın..

Oh maşallah canımcım ya ne güzel haberlerle gelmişsin :) çok şükür keseyi bari görmüşsünüz darısı başımıza ilişki hakkında bize henüz bi şey demedi ama bi öğrendiğimşz günden beri korkuyoruz ara verdik canım folik asit ne verdi peki

Kan testi yapmadım hiç. Ama evdeki testte saniyesinde çıktı ikinci çizgi. O yüzden büyüdüğünü düşünüyorum. Hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Oğlumda belirtiler daha çabuk çıkmıştı

Gözün aydın. İlk hamileliğim de kahverengi akıntı olmuştu. İlişkiyi yasaklamıştı doktor. Tedbir olsun diye izin vermemiş olabilir

Hayır ama 5+3 geç döllenme değil ki. Benim Kan değerim adet günümde 844 çıktı. Üstelik bende 5+3 te keseyi gördük. Kan değerime göre de erken döllenme denir . Bence sizin geç döllenme falan degil

canimmmm gozunaydinnn bende 6+0da gidicem, bebisimi gorebilir miyim acaba yaaa bende de hala sari akinti var, cok sukur idrar yollarimda enfeksiyon cikmadi

Hayır ama 5+3 geç döllenme değil ki. Benim Kan değerim adet günümde 844 çıktı. Üstelik bende 5+3 te keseyi gördük. Kan değerime göre de erken döllenme denir . Bence sizin geç döllenme falan degil

benimde 5+0da 10 binlerde cikti degerim. keseyi gordu doktor cok sukur. 6+0da bebisi gorebilir miyim sizce? Kan degerine gore mi ilerliyor bu olaylar?

Belirtiler sürekli olmuyo sanki canım brnim de gelip gidiyo kasık ve bel ağrısı. Onlardan başka da bi belirtim yok zaten daha. Bi de uykum var hep gözlerim kapanıyo

İnşallah çoool güzel olur her şey :)

Belirtiler sürekli olmuyo sanki canım brnim de gelip gidiyo kasık ve bel ağrısı. Onlardan başka da bi belirtim yok zaten daha. Bi de uykum var hep gözlerim kapanıyo
Aynı şeyler bende de var. Mide bulantısı başlamadı henüz inşallah hiçbirimizin olmaz. İlkinde 3 kilo vermiştim üç haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…