Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktorundan rica edersen nöbet tutamaz raporu verebilir, benim idarem rapora gerek kalmadan hiç yazmadı beni nöbete
Nöbet tutamaz raporu hamilelikte veriliyor mu? pek bilgim yok.. Yönetmeliği bulamadım bu konuda. Ücretli öğretmenler nöbet tutmadığı için ihtiyaç oluyor idarem raporsuz kabul etmeyebilir

Nöbet tutamaz raporu hamilelikte veriliyor mu? pek bilgim yok.. Yönetmeliği bulamadım bu konuda. Ücretli öğretmenler nöbet tutmadığı için ihtiyaç oluyor idarem raporsuz kabul etmeyebilir
ben daha önce bu sitede okumuştum araştırırken, hamileyken doktorundan kasılması oluyor ayakta durması sakıncalıdıe şeklinde rapor alanlar olmuş hamileliğin başlangıcından itibaren

Kızlar bu arada ben aşımı oldum. soranlar vardı bilgi verecektim ama isimlerini unuttum. 1 ay sonra 2. doz için çağırdılar. sonrasında tam koruma için 5 e tamamlamak gerekiyormuş. 2. kesin olmanız gerekiyor ama tam koruma için size kalmış dedi sağlık ocağı. sonrakiler 6 ay ve 1 yıl ara ile yapılıyormuş bilginiz olsun

Kızlar bu arada ben aşımı oldum. soranlar vardı bilgi verecektim ama isimlerini unuttum. 1 ay sonra 2. doz için çağırdılar. sonrasında tam koruma için 5 e tamamlamak gerekiyormuş. 2. kesin olmanız gerekiyor ama tam koruma için size kalmış dedi sağlık ocağı. sonrakiler 6 ay ve 1 yıl ara ile yapılıyormuş bilginiz olsun
aynen kart veriyor zaten ben de bugün oldum

Aşı olanlar hayırlı uğurlu olsun şifa olsun 🥰 ben bekleyen gruptayım benim gibi olan var mı? Doktorum üçlü bir aşıdan bahsetti ondan vurulacağım tek doz tam koruma sağlıyormuş.
Bende öyle canım doktorum adını söyledi de unuttum. Boğmaca falan da var içinde tek doz olacak dedi. Ama sanırım 26. Haftada falan yapılacak bir sonraki kontrolümde soracağım detaylı

Bende öyle canım doktorum adını söyledi de unuttum. Boğmaca falan da var içinde tek doz olacak dedi. Ama sanırım 26. Haftada falan yapılacak bir sonraki kontrolümde soracağım detaylı
Aynen benimkinde de öyleymiş difteri bogmaca ve tetanoz varmış içinde. Sağlık ocağında ki ebede onu tavsiye etti. Bana 28-30.haftada vururuz dedi. 26.haftadayım bakalım. 10gün sonra muayenem var şeker yüklemesi yapılacak bakalım birde aşıyı konuşacagım 🙂

Şeker yüklemesi yaptıran varmı kızlar? Nasıl geçti mide bulantısı yapıyor mu ? Kaç ml içecek içiliyor birde aç karnına mı gittiniz?

aynen kart veriyor zaten ben de bugün oldum
geçmiş olsun size de. çok hareket ettirmesem bi şey yoktu ama iş yapınca biraz şişme oldu bende. ona dikkat edin çok yormayın bugün. onun dışında aşırı ağrı ateş vs olmadı. ama yine de sabah akşam birer kere ateşi ölçüp bakmakta fayda var bence

X