Anladım canımcım,inş yumurtlama günündür bebişin seninledir değilse Allah gönlüne göre versin,psikolojik olabiliyor gerçektende bazı belirtilerBlackkcat canım benim bat kullandigim takvime göre 11 şubat.
Benim döngü 28-30 arasi değişiyor. O yüzden de 6 ayı baz alıyor otomatik hesaplayıcı. Yani 11 i olmazsam 13 ünü beklerim. 13 u de gelmezse kan verip bakarım var mi yok mu bebek. Aslında pek de umudum yok hani ilk deneme sonuçta ve yumurtlama günü mu değil miydi hiç emin de değildim ki.
Artık psikolojik mı bilmiyorum sanki ilk hamilelik zamanimdaki gibi kasıklarda iğne batması başladı bugün. Hayırlısı artık ne diyeyim.
çok sağol canım,sizlerde dikkat edin gripli herkesten kaçınGeçmiş olsun kuzum meyve limon ye bol bol vücut direncimiz çok düşük bu dönemde rabbim yardımcın olsun İnşallah tam yakalanmadan atlatırsın
Yaa inş canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimYarınBlackkcat senden güzel haberler bekliyoruz hafta sonu kimse kafasına takmadan araştırmadan dinlensin Allah’a emanet bebekler
canım 2. Gebeliğimde ilkinden çok farklıydı benim ilki kız ikincisi erkek,tabi tam tersini diyenlerde var pek alakası yok sanırımİkinci gebeliği olanlar bi şey soracağım. İlkinden farklı mı Suan durumunuz? Farklı olunca illa farklı cinsiyet mi olur ?
Benim pek bir farklılığın yok cnm aynı gibi herşey sadece arada sağ kasigimdan aşağı şancı giriyor farklı olarakİkinci gebeliği olanlar bi şey soracağım. İlkinden farklı mı Suan durumunuz? Farklı olunca illa farklı cinsiyet mi olur ?
İkinci gebeliğim. İlkinde sağ tarafıma batma çok oluyordu. Şu anda batma pek yok. Nadiren solda oluyor. Hatta batma olmadığı için garip karşıladım. Normal mi acaba batma olmamasıİkinci gebeliği olanlar bi şey soracağım. İlkinden farklı mı Suan durumunuz? Farklı olunca illa farklı cinsiyet mi olur ?
Oglumda dr 10 kg dan fazla tasima demisti.Herkese selam, bugün bende bayağı bel ve sırt ağrısı var, omzumdaki çantanın ağırlığından oldu galiba, var mı benzer durum yaşayan acaba, sıkıntı yaratmaz değil mi
Benim hep akıntım olur. Hatta beyaz değil sarıBeyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
İki cinsiyette hep farklı olur diyorlar. Tersini diyen hiç duymadım. O yüzden sorayım buraya da dedim. Yani ilk kızda bi şeyler yaşadıysan ve ikincisi de kızsa aynı şeyi yaşıyormuşsun. Yada erkek.Anladım canımcım,inş yumurtlama günündür bebişin seninledir değilse Allah gönlüne göre versin,psikolojik olabiliyor gerçektende bazı belirtiler
çok sağol canım,sizlerde dikkat edin gripli herkesten kaçın
Yaa inş canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimsabah 9da randevum heyecan tavan yaptı
canım 2. Gebeliğimde ilkinden çok farklıydı benim ilki kız ikincisi erkek,tabi tam tersini diyenlerde var pek alakası yok sanırım
Benim pek bir farklılığın yok cnm aynı gibi herşey sadece arada sağ kasigimdan aşağı şancı giriyor farklı olarak
Benimkinde pek farklılık olmadı iki hamileliğimde de. Biri erkek biri kız 2 çocuğum var. Sürekli uyku ihtiyacı, baş ağrısı, Bulantılarım, canımın istediği şeyler neredeyse aynıydı.İkinci gebeliği olanlar bi şey soracağım. İlkinden farklı mı Suan durumunuz? Farklı olunca illa farklı cinsiyet mi olur ?
zuka24 canim benim bayagi farklı ilk gebeliğime gore. Ben ilkinde çok uykulu olmustum. Gozumu acamamistim. Ve o hal oyle 2 ay gitmisti. Ilkinde 6. Haftadan itibaren cok agir mide bulantısı ve kusma yasadim.
Gerci daha erken ama su an bulantim yok. Enerjim 10 once falan cok düşüktü su an daha iyiyim. En azindna 8 saat uyku yetiyor. Bi de bu gebeligimde bayagi basim donuyor. Ilkinde yasamamistim böyle bas donmesi.
Kasik agrisini ikisinde de yasadim. Aclik da mevcut. Hic doymuyorum yaaa
3. Mü senin canım ?Benimkinde pek farklılık olmadı. Bulantılarım, canımın istediği şeyler neredeyse aynıydı.
Kasıklarında batma yada ağrı olmayan var mı. Bende yokta endişelenmeye başladım
Evet tatlım, inşallah 3.3. Mü senin canım ?
Kasık ağrısı genellikle ilk zamanlarda ve özellikle son zamanlarda bebek büyüdükçe oluyor.Kasıklarında batma yada ağrı olmayan var mı. Bende yokta endişelenmeye başladım
Bende ilk hamileliğim boş gebelikti.kese vardı ama bebek oluşmamıştı. Sonra ki normal oldu. İkincide batma falan çoktu. Gerçi her hamilelik kendine özgü oluyor galibaIncredible incredible bende de yok ağrı yada bulantı daha önce kimyasal gebeliğimde mide bulantım vardı bunda yok. Bugün sadece biraz belim ağrıdı hareket ettim diğer günlere göre endişelenme.
Sorarım canım zaten keseden sonra ya da kalp atışından sonra check-up isticem senden bütün tahlillere bi bakılsın dediAnladım kuzum gittiğin zaman onuda sor canım bilgin olsun yinede ben yarın arayıp bilgi alıcam doktor değiştirmeyi düşünüyorum bende
Benim belim her gün ara ara ağrıyo canım. Normal sanırım ama sırt ve omuz ağrım yokHerkese selam, bugün bende bayağı bel ve sırt ağrısı var, omzumdaki çantanın ağırlığından oldu galiba, var mı benzer durum yaşayan acaba, sıkıntı yaratmaz değil mi