- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
Canım endişelenmen çok normal, bende her seferinde kanama mı var diye gidiyorum ama çok şükür her seferinde akıntı. Ben vajinal jel kullanıyorum onunda etkisi var sanırım bende de akıntı oluyor. Hamileliklerin bazılarında erken dönemde akıntıların olması normal diye biliyorum. Koyu renkli ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yokBeyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
Amin sizinde hayırlı olsun. Ben de henüz doktora gitmedim . Biraz daha bekleyim diye düşünüyorum bakalımMerhaba canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah1 gün var aramızda, benim de 17 ekim görünüyo doğum tarihi ama ben biraz erken öğrendim bi kaç gündür buralardayım
Martın 1ine kadar dayanmaya çalışayım öyleyse, 7 hafta 3 günlük olacak..Bence 8 haftada git sabredemezsen ise 7. hafta içerisindede duyulur vajinal ultrasonla
İlk hamileliğim de benim de beyaz akıntı çoktu. Sıkıntı değil korkmayın. Şimdi yok. Değişiyor benceBeyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
Ara ara oluyor bende de,bende koştur koştur gidip bakıyorum kanamamı diyeBeyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
Benim akıntım var sürekli canım hafif sarı renk ama. Doktora da sordum çok normal dedi progesteron hormonu artıyo vücutta dediBeyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
Çok teşekkür ederim. Bizim değer biraz önden gidiyo, doktorum pazartesi kese görünür büyük ihtimalle dedi canım gidicem bakalımAmin sizinde hayırlı olsun. Ben de henüz doktora gitmedim . Biraz daha bekleyim diye düşünüyorum bakalım
Bulunduğum şehirde özel yok canım küçük bi ilçe sonuçları aldım 638 çıktı değerim hamileyimmHayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin keşke özele gitseydin 1 saat cıkartıyorlar beklemek zor geliyor insana
Desteğin için sağol canım yarın doktoru arıcam bakalım ne dicek aslında doktorumdan çok memnun kalmadım bu süreçte iyi bi doktor bulmak gerekCanım progesteron düşükse doktorun fitil ya da
iğne yazar muhtemelen. Endişe etme, doktorun gerek görürse takviye verir diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım gözün aydınBulunduğum şehirde özel yok canım küçük bi ilçe sonuçları aldım 638 çıktı değerim hamileyimm
Anladım kuzum gittiğin zaman onuda sor canım bilgin olsun yinede ben yarın arayıp bilgi alıcam doktor değiştirmeyi düşünüyorum bendeBenden daha doktorum progesteron istemedi canım bilmiyorum yani. Peki normal değer aralığında değil mi sanki ben 10 dan yüksek olması gerek diye biliyorum
Geçmiş olsun kuzum meyve limon ye bol bol vücut direncimiz çok düşük bu dönemde rabbim yardımcın olsun İnşallah tam yakalanmadan atlatırsınBu aralar kv annem babam ve oğlum grip oldular,sanırım banada geçti iyi hissetmiyorum.Dişlerimin dipleri sızlıyor boğazım acıyor ve burun akıntısı başladıbaşımda başladı
Canım doktora git mutlaka bu dönemde akıntı önemli değerlerine falan bakar en kötü ihtimal ilaç verir canımKızlar 5+4üm..dünden beri kahverengi leke geliyor. Bu akşam doktora gideceğim ama kese görünür mü? Nasıl anlayacak doktor iyi olup olmadığını
Benimde var canım şeffaf ve kokusuz ama az az geliyorBeyaz akıntısı devam eden var mı? Sürekli olduğu için kanama sanıyorum. Beyaz ya da şeffaf bir akıntı
O zaman İnşallah belli olur kuzum Ben dayanamadım gittim bu hafta mecbur haftayada kontrole gidicem o zamanda tam 7 haftalık olucak ama geç döllenme olduğunu düşündüğüm için kalp değilde o zaman bebişi görürüz diye düşünüyorumMartın 1ine kadar dayanmaya çalışayım öyleyse, 7 hafta 3 günlük olacak..
Amin canım inşallah. Bu kez birlikte değiliz ama benim de dualarım seninle. Kendine ve bebişine iyi bak canımcım.Evet canım 2014 ekim annelerindeydim bir kızım oldu 4 yaşında şu anda beni tanıyorsan bilirsin neler yaşadığımı hiç kolay şeyler değildi ama sabrın sonu selamet inşallah önümüzdeki ay sendende güzel haberler alcam dualarım seninle canım