Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Valla ben de jiletten devam ediyorum. Normalde ağlaya gidiyordum ama hijyen kısmı biraz kafamı karıştırdı. Ama görmeden nasıl yapabiliyorsam o kadar😂😂 çok komik hallere giriyorum banyoda😂 keşke zamanında lazere gitseydim diyorum ama sonra artık napalım:)
Bence iyi ki yaptırmamışsın hamileligin başında tekrar çıktı hormonlardan hic lazer yapılmamış gibi bacak falanda 🫣

Canım bende senin gibi migdem yanmaya başlayınca bulaniyorda aynı zmaanda ben yandığında hemen şurup iciyorum geçiyorum yatmadan öncede şurup iciyorum bide yastığını dik tutuyorum faydası oluyor 🙁
Ben de 2 yastıkla yatıyorum ama bazı günler hiçbir şey fayda etmiyor. Yediklerimden mi yoksa başka şeyden mi bilmiyorum. Bir sürü şeyi yemeyi de bıraktım hamilelikte. Bulgurlu şeyleri nerdeyse hamileliğimin başından beri yemiyorum. Tatlıların çoğu yakıyor yemiyorum. Çikolata bile yemiyorum. Hani tatlıyı yiyip hakkıyı çıkaracaktık 🤣

Kızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı 😅
Ben kızımda ağdaya gidiyordum doğuma bi kaç gün kala gittim yaptırdım yine ağdamı çok rahat etmiştim bir sonraki kontrole kadar çıkmamıştıda. Sonra lazer yaptırdım hamile kalınca tekrarladı hormonlardan dolayı. Şuan jilet yapıyorum çünkü sezaryen doğum yapacağım. Eğer temiz bir yer bulursan ağda yaptırmanı tavsiye ederim eğerki normal doğum düşünüyorsan canım 🥰

Ayni ben🙄 kemik batiyo resmen yan yatsam da zor oluyo. Bi de derin nefes zor aliom artik hep kisa kisa nefesler. Gece uyumak zorlasti
Benimde bel ağrım kemik ağrılarım çok arttı bu aralar. Ne yapsam bilmiyorum. Doktora sormuştum geçen hafta magnezyumla geçmiyorsa yapacak bir şey yok dedi.

Kızlar birşey soracağım kıl tüy işine nasil devamm ediyorsunuz ben jilet kullanıyorum hala ama gece aklıma geldi vajinal doğum yaparsam sonrasinds nasıl olcak jilette suremeyiz herhalde kafam karıştı 😅
ben lazere gitmiştim ama hormonlardan dolayı çıktı
yine de eskiye nazaran seyrek, eldivenle alıyorum aynanın karşısına geçip :KK73:

Kızlar eller ve ayaklardaki şişme ödem normal mi?

Eklentiler

• IMG_20241125_122850.jpg
    IMG_20241125_122850.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20241125_123008.jpg
    IMG_20241125_123008.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 15
Ben 10 yıl kadar önce lazer yaptırmıştım son 3 yılım rahim ameliyatı sonrası hormon tedavisi, aşılama ve hamilelikle geçtiği için bazı bölgelerde tekrar çıktı. Kollarımda belki 1 2 kıl çıktı ama genital bölge ve göbek kısmım tüylendi 🤦🏼‍♀️ karnım büyümeden kendim alıyordum el ağdasıyla. Ama artık uzanamıyorum. Aralığın 3. Haftası ağdaya gitmeyi düşünüyorum. Zaten çok yok fazla acımaz inşallah. Erkek hamilelikte daha çok tüylenme oluyor diyorlar doğru olabilir.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin uyluk kemiği iki üç gün geriden geliyo ailede kısalık var mı dedi doktor kimsede yok dedim korkmaya başladım kafası da büyük birkaç gün önden gidiyor cüce mi olacak çocuğum tarama testinde çıkmadı dedim son aylarda çıkar dedi ve bir hafta on gün küçük çıkarsa sıkıntı dedi yine de korktum ya ilerlerse :KK43:

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin uyluk kemiği iki üç gün geriden geliyo ailede kısalık var mı dedi doktor kimsede yok dedim korkmaya başladım kafası da büyük birkaç gün önden gidiyor cüce mi olacak çocuğum tarama testinde çıkmadı dedim son aylarda çıkar dedi ve bir hafta on gün küçük çıkarsa sıkıntı dedi yine de korktum ya ilerlerse :KK43:
İki üç gün ileride geride olmasını çok problem etmiyorlar aslında hatta iki haftaya bile normal diyor bazı doktorlar
İçini ferah tut inşallah sağlıkla büyüsün 🤲

Benim başı bir kontrolde 1 hafta önde çıktı sonraki kontrolde normal çıktı.Geçenkinde bacak kemik ölçüsü biraz geri çıkmıştı heralde ama doktor olumsuz bir şey söylemedi.İki üç gün zaten az bir fark değil mi hemen olumsuzu düşünme 🌺İnşallah sağlıkla gelecek bebişler.Kilo söylerken bile fark olabilir diyorlar belki orada da öyle farklar çıkabiliyodur.

Bu hocanın anlattıklarını dinlesene belki biraz rahatlarsın. Benim bebeğime de kafası büyük dedi 1 hafta ama benim eşimin kafası da büyük 🤣 o yüzden ona çekmiş diye düşünüyorum.

X