- 6 Şubat 2019
- 5.911
- 12.985
- 33
Kızlar selam, bu başlığı bebeme hamileyken takip ediyordum ne ara 3 yaş oldu da üstüne bir bebeğim daha oldu bilmiyorum. bir dertten muzdaribim. Benim kız hiç kilo alamıyor. Neredeyse 1 yıldır aynı kiloda. Çok moralim bozuluyor. 92 cm 12.5 kilo kilo aldırmak için elimden geleni yapıyorum ama inanılmaz hareketli bir çocuk hiç yerinde durmuyor. Bugün çok güzel yemek yedi diyorum mesela 2 kere kaka yapıyor kocaman kocaman metabolizma da çok hızlı anaokuluna gidiyor, öğretmeni kahvaltısını da öğle yemeğini de çok güzel yiyor diyor. Evde de fena yemiyor aslında bir çocuk ne kadar yerse o kadar yiyor ama asla kilo alamıyor hiç abur cubur almıyoruz eve bir tek ekmeğe sürmelik Torku çikolata, onu da 1 gün yerse ertesi gün istemez öyle abur cuburcu bir çocuk da değil. Var mı öneriniz varsa çok müşkül durumdayım
Bazı cocuklar et tutmuyor anladgm kadarıyla.. Ne yaparsan yap kılo alamayabilio.. Bunye meselesi demekki.. Bnm oglan tosbik, napıosun derseniz yemek secıo.. Makarna ve pilavcı.. Bende bundan nasıl kurtarırım onun derdındeym.. Sebze yemıo asla.. 4 yas olunca jımnastık dusunuyorum inşallah bi sey cıkmazsa belkı o zmn göbeği erir