- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Anladım canımcım,inş yumurtlama günündür bebişin seninledir değilse Allah gönlüne göre versin,psikolojik olabiliyor gerçektende bazı belirtilerBlackkcat canım benim bat kullandigim takvime göre 11 şubat.
Benim döngü 28-30 arasi değişiyor. O yüzden de 6 ayı baz alıyor otomatik hesaplayıcı. Yani 11 i olmazsam 13 ünü beklerim. 13 u de gelmezse kan verip bakarım var mi yok mu bebek. Aslında pek de umudum yok hani ilk deneme sonuçta ve yumurtlama günü mu değil miydi hiç emin de değildim ki.
Artık psikolojik mı bilmiyorum sanki ilk hamilelik zamanimdaki gibi kasıklarda iğne batması başladı bugün. Hayırlısı artık ne diyeyim.
çok sağol canım,sizlerde dikkat edin gripli herkesten kaçınGeçmiş olsun kuzum meyve limon ye bol bol vücut direncimiz çok düşük bu dönemde rabbim yardımcın olsun İnşallah tam yakalanmadan atlatırsın
Yaa inş canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimsabah 9da randevum heyecan tavan yaptıYarın Blackkcat senden güzel haberler bekliyoruz hafta sonu kimse kafasına takmadan araştırmadan dinlensin Allah’a emanet bebekler
canım 2. Gebeliğimde ilkinden çok farklıydı benim ilki kız ikincisi erkek,tabi tam tersini diyenlerde var pek alakası yok sanırımİkinci gebeliği olanlar bi şey soracağım. İlkinden farklı mı Suan durumunuz? Farklı olunca illa farklı cinsiyet mi olur ?