2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanımlar günaydın. Aşılama oldum 25 ocakta. 8 şubatta adetim 2 gün geçmişti ve hcg 63.51 çıktı. Sizlerin ilk öğrendiğinizdeki hcg sonuçlarınız neler ? Pazartesi kan vericem yükselmişmi diye.. Pazartesiye kadar yüreğim ağzımda..
Hayırlı olsun canım hamilesin. Benim de geçen pazartesi kan testim 69 çıkmıştı iki gün sonra tekrar bakıcam yükselmiş mi diye. Ilk hamileliğinde de 42 çıkmıştı :anneadayı:

Hayırlı olsun canım hamilesin. Benim de geçen pazartesi kan testim 69 çıkmıştı iki gün sonra tekrar bakıcam yükselmiş mi diye. Ilk hamileliğinde de 42 çıkmıştı :anneadayı:
Çook teşekkür ederim. İnsan öyle endişeli oluyo ki. Sanırım annelik varlığını ilk hissettiğin an başlıyo. Hemen endişelenmeye başlıyosun.. Umarım güzel haberler alırız pazartesi..

Hanımlar günaydın. Aşılama oldum 25 ocakta. 8 şubatta adetim 2 gün geçmişti ve hcg 63.51 çıktı. Sizlerin ilk öğrendiğinizdeki hcg sonuçlarınız neler ? Pazartesi kan vericem yükselmişmi diye.. Pazartesiye kadar yüreğim ağzımda..

Ilk cocugumda 2.asilamam tutmustu ama degelere takilma 2 gun sonra 2 katina cikmissa ve diger 2 gun sonra 2 katina cikmissa sıknti yok demektir burda okudugum herkesin degerleri bebegi gorme zamani kalo duyma zamani farklilik gosteriyor hayirli olsn saglikla kucagina al insallah

Ilk cocugumda 2.asilamam tutmustu ama degelere takilma 2 gun sonra 2 katina cikmissa ve diger 2 gun sonra 2 katina cikmissa sıknti yok demektir burda okudugum herkesin degerleri bebegi gorme zamani kalo duyma zamani farklilik gosteriyor hayirli olsn saglikla kucagina al insallah
Çok teşekkür ederim. İnsan endişe ediyo işte. Hayırlısıyla pazartesi değerimin katlandığını görmeyi nasip etsin rabbim. Aşılamadan sonra 14 gün geçti, şu 2 gün geçmek bilmiyo sanki..

Canım benim ya ben seni hatırlıyorum hoş geldin buraya hayırlı olsun :) değerin iyi bence, herkeste farklı oluyo çünkü bu durum. Benim battan 2 gün önce 236 ydı, bat günü 782. Pazartesi kese için çağırdı bakalım doktor. Hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah :dua:

Kızlar ben 4+4 'üm kese ve kalp atışı için 6+0 da gidicem. Var mı ben gibi bekleyen ikisi birden çıksın diyen :)
Beklemek vardı planımda ama çok sabırsızım sanırım :) doktorum da pazartesi kese için çağırınca dayanamadım gidicem hemen :)

Kizlar kan sulandirici igneyi karın kol bacak nereden vurunuyorsunuz benim karinda yer kalmadi kola gecsem ne olur ya

Kizlar keseyi gordum 5+1 vajinal yoldan 10 gun sonra kalp atisi
gözünaydın canımcım inş kalp atışınıda duyarsınız

günaydın canım,battan 1gün önce 209du,senin değerinde iyihayırlı olsun canım katlanarak devam etsin inş

X