Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım hamilesin. Benim de geçen pazartesi kan testim 69 çıkmıştı iki gün sonra tekrar bakıcam yükselmiş mi diye. Ilk hamileliğinde de 42 çıkmıştıHanımlar günaydın. Aşılama oldum 25 ocakta. 8 şubatta adetim 2 gün geçmişti ve hcg 63.51 çıktı. Sizlerin ilk öğrendiğinizdeki hcg sonuçlarınız neler ? Pazartesi kan vericem yükselmişmi diye.. Pazartesiye kadar yüreğim ağzımda..
Kızlar ben 4+4 'üm kese ve kalp atışı için 6+0 da gidicem. Var mı ben gibi bekleyen ikisi birden çıksın diyen :)
Çook teşekkür ederim. İnsan öyle endişeli oluyo ki. Sanırım annelik varlığını ilk hissettiğin an başlıyo. Hemen endişelenmeye başlıyosun.. Umarım güzel haberler alırız pazartesi..Hayırlı olsun canım hamilesin. Benim de geçen pazartesi kan testim 69 çıkmıştı iki gün sonra tekrar bakıcam yükselmiş mi diye. Ilk hamileliğinde de 42 çıkmıştı
Hanımlar günaydın. Aşılama oldum 25 ocakta. 8 şubatta adetim 2 gün geçmişti ve hcg 63.51 çıktı. Sizlerin ilk öğrendiğinizdeki hcg sonuçlarınız neler ? Pazartesi kan vericem yükselmişmi diye.. Pazartesiye kadar yüreğim ağzımda..
Çok teşekkür ederim. İnsan endişe ediyo işte. Hayırlısıyla pazartesi değerimin katlandığını görmeyi nasip etsin rabbim. Aşılamadan sonra 14 gün geçti, şu 2 gün geçmek bilmiyo sanki..Ilk cocugumda 2.asilamam tutmustu ama degelere takilma 2 gun sonra 2 katina cikmissa ve diger 2 gun sonra 2 katina cikmissa sıknti yok demektir burda okudugum herkesin degerleri bebegi gorme zamani kalo duyma zamani farklilik gosteriyor hayirli olsn saglikla kucagina al insallah
Çok teşekkür ederim. İnsan endişe ediyo işte. Hayırlısıyla pazartesi değerimin katlandığını görmeyi nasip etsin rabbim. Aşılamadan sonra 14 gün geçti, şu 2 gün geçmek bilmiyo sanki..
Bebeğim sağlıkla gelsinde, sabırsızlığa endişeye razıyım. Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.Ah bilmezmiyim gerci sonraki 2 gun gecmicek sonra kese dicen sonra kalp atisi 9 ay hic gecmicek :)
Günaydın canııımGünaydın kızlar
Ay hayırlı olsun canım maşallah pazartesi ben de göreyim inşallahKizlar keseyi gordum 5+1 vajinal yoldan 10 gun sonra kalp atisi
Canım benim ya ben seni hatırlıyorum hoş geldin buraya hayırlı olsun :) değerin iyi bence, herkeste farklı oluyo çünkü bu durum. Benim battan 2 gün önce 236 ydı, bat günü 782. Pazartesi kese için çağırdı bakalım doktor. Hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallahHanımlar günaydın. Aşılama oldum 25 ocakta. 8 şubatta adetim 2 gün geçmişti ve hcg 63.51 çıktı. Sizlerin ilk öğrendiğinizdeki hcg sonuçlarınız neler ? Pazartesi kan vericem yükselmişmi diye.. Pazartesiye kadar yüreğim ağzımda..
Beklemek vardı planımda ama çok sabırsızım sanırım :) doktorum da pazartesi kese için çağırınca dayanamadım gidicem hemen :)Kızlar ben 4+4 'üm kese ve kalp atışı için 6+0 da gidicem. Var mı ben gibi bekleyen ikisi birden çıksın diyen :)
Insallah canim gorursun keseni bence pzartesi gorursun sendeAy hayırlı olsun canım maşallah pazartesi ben de göreyim inşallah
İnşallah canım. Kan değerine göre görürüm diye düşünüyorum ama daha günümüz küçük :) inşallah görürümInsallah canim gorursun keseni bence pzartesi gorursun sende
İnşallah canım. Kan değerine göre görürüm diye düşünüyorum ama daha günümüz küçük :) inşallah görürüm
gözünaydın canımcım inş kalp atışınıda duyarsınızKizlar keseyi gordum 5+1 vajinal yoldan 10 gun sonra kalp atisi
günaydın canım,battan 1gün önce 209du,senin değerinde iyihayırlı olsun canım katlanarak devam etsin inşHanımlar günaydın. Aşılama oldum 25 ocakta. 8 şubatta adetim 2 gün geçmişti ve hcg 63.51 çıktı. Sizlerin ilk öğrendiğinizdeki hcg sonuçlarınız neler ? Pazartesi kan vericem yükselmişmi diye.. Pazartesiye kadar yüreğim ağzımda..