2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
fitmus fitmus tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin internet hesabına göre 7 Ekim Doğum gözüküyor benimde henüz hastaneye gitmedim gebelik testleriyle sabrediyorum:) Salı gününe sabredersem ne ala

ben test yaptım sonra sağlık ocağında kan verdim. Henüz bende gitmedim bi kadın doğumcuya. Biraz büyüsün de kalp atışını duymaya gidelim inşallah :) ama sabretmesi gerçekten zor

MERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
:spor::spor::spor::spor:

Hadi gözün aydın.
Çok çok çok tebrik ederim.
Ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.. :KK9:

İnşallah duyarım kalp atışını:) aile hekimliği de takip yapıyormuş sonucu bize getir dedi, ger şeyin yabancısıyım Sudan çıkmıŞ balık gibi hissediyorum kendimi gerçekten çok farklı bu hamilelik süreci hem de çok güzel:oops: değere göre dediği beta ya göre muhtemelen, ben gebelik için ilk kan verdiğimde değerim 1241 çıktı. Kan tahlilinden 4 gün sonra keseyi gördük. Yani muhtemelen 5000 civarı idi beta. Doktor öyle hızlı baktı ki zaten her şeyin yabancısıyım koştur koştur gibi oldu :KK57:ama o hızlı akış içerisinde 3mm veya 5mm duydum ikisinden biri ama tam emin değilim

MERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
Hoş geldin canım hayırlı olsun bebişin :) inşallah Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin :dua:

Herkese merhaba. Bende bugün kendim test yaptım çift çizgi çok şükür. Bu gebelik imzasını nasıl yaptınız acaba
Merhaba canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua: 1 gün var aramızda, benim de 17 ekim görünüyo doğum tarihi ama ben biraz erken öğrendim bi kaç gündür buralardayım :KK54:

Bende 3 haftadır aynı böyleyim. Galiba vücut direnci düşüyor gebelikte, normalde insanlardan hastalık kapmam çok Nadire’n olurdu, şimdi kim hasta olsa bana geçiyor 3 haftadır kendime gelemedim :KK43:
Uyumuşum yine biraz az önce kalktım kardeşimle beraber bişeyler hazırladık yedik çoluk çocuk,ıhlamur hazırladım bol limonlu içicem,banada kolay kolay işlemezdi hastalık:KK43:
Çok geçmiş olsun. Bitmedi bu salgın. Inşallah çok sürmeden toparlanirsin.
Zira ev çocuk yemek temizlik bize yatmak dinlenmek yok :)
sağol canım,geçen yıldan beri ilk kez yakalandım gerçi alerjim var yetiyordu bana

Kötü olmuş canım, bol bol dinlenerek geçirmeye çalış. En azından sıcak limonlu su iç günde 1-2 kere boğazın için. Bol bol da meyve ye
Sağol canım Allahtan meyve en sevdiğim şey,limonlu su yaptım azönce de çok sağol canım:KK15:
Terazi 23 Eylül - 23 Ekim

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım

Ben ve kızım ikizler burcundaniz.
Eşim balık.
Sizin bebekler ya terazi ya akrep olacak :))))
Ben artık umudu kestim çünkü regl olacak gibiyim.

Terazi ya da akrep burcundan olanınız var mi kızlar:)
canım kızçem terazi 15ekim,annemde terazi,benim eşimde balık,oğluşum ikizler,umudunu kesme canım ya regli günün ne zamandı

Merhaba, ben de nasip olursa 3. Çocuğuma hamileyim. Sadece aile hekiminde pazartesi günü tahlil yaptırdım. Tahlil sonucu 8577.7 çıktı. Bu sonuç daha önceki hamileliklerimdeki gibi değil, ben en fazla 1000 bekliyordum. 4+4te yaptırdım çünkü. ebe, değer yüksek çıkmış, erken yumurtlamış ve hamile kalmışsın demek ki dedi. Tahlilinde böyle bir değer gören var mı? Herkese sağlıklı ve mutlu gebelikleer :)
merhaba oh be 3.çocuğa hamiş bir anne daha:spor:canım erken döllenmede olabilir tabi ki ikiz benimde aklıma geldi nasip:KK55:hımmm bu arada hoşgeldinnnnn hayırlı olsun bebişşş:KK200:

Arkadaşlar gebelik kesenizi ilk ne zaman gördünüz ve kaç mm di acaba :KK36:
Yarın gidicem çok heyecanlıyım,oğluşumda 23.0mm 6+4 te
merhaba canım hoşgeldinnn,hayırlı olsun gözünaydın:KK200:aminnn

Herkese merhaba. Bende bugün kendim test yaptım çift çizgi çok şükür. Bu gebelik imzasını nasıl yaptınız acaba
merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldin:KK200:yapmışsın takvimi:dondurma:

Şimdi çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Progestan verdi bana da
oh maşallah canım gözünaydın,darısı yarın için bana inş:anne:

Bence dr unu ara canım için rahat etsin progesteron hormonu bebeği taşımak için rahmi kalınlaştırıyor ben şu anda progestan fitil kullanıyorum bazıları iğne kullanıyor hakkımızda hayırlısı inşallah :dua::KK200:
Canım değerin kaçtı peki biliyomusun ben muayene olurken rahim kalınlaşman güzel dedi bana yarın arıcam canım

Uyumuşum yine biraz az önce kalktım kardeşimle beraber bişeyler hazırladık yedik çoluk çocuk,ıhlamur hazırladım bol limonlu içicem,banada kolay kolay işlemezdi hastalık:KK43:
sağol canım,geçen yıldan beri ilk kez yakalandım gerçi alerjim var yetiyordu bana

Sağol canım Allahtan meyve en sevdiğim şey,limonlu su yaptım azönce de çok sağol canım:KK15:
canım kızçem terazi 15ekim,annemde terazi,benim eşimde balık,oğluşum ikizler,umudunu kesme canım ya regli günün ne zamandı

merhaba oh be 3.çocuğa hamiş bir anne daha:spor:canım erken döllenmede olabilir tabi ki ikiz benimde aklıma geldi nasip:KK55:hımmm bu arada hoşgeldinnnnn hayırlı olsun bebişşş:KK200:

Yarın gidicem çok heyecanlıyım,oğluşumda 23.0mm 6+4 te
merhaba canım hoşgeldinnn,hayırlı olsun gözünaydın:KK200:aminnn

merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldin:KK200:yapmışsın takvimi:dondurma:

oh maşallah canım gözünaydın,darısı yarın için bana inş:anne:
Rica ederim kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine

X