fitmus tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin internet hesabına göre 7 Ekim Doğum gözüküyor benimde henüz hastaneye gitmedim gebelik testleriyle sabrediyorum:) Salı gününe sabredersem ne ala
İnşallah cnm.Çok şükür o zaman, bundan sonrası kolay olsun inşallah.
MERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
İnşallah duyarım kalp atışını:) aile hekimliği de takip yapıyormuş sonucu bize getir dedi, ger şeyin yabancısıyım Sudan çıkmıŞ balık gibi hissediyorum kendimi gerçekten çok farklı bu hamilelik süreci hem de çok güzeldeğere göre dediği beta ya göre muhtemelen, ben gebelik için ilk kan verdiğimde değerim 1241 çıktı. Kan tahlilinden 4 gün sonra keseyi gördük. Yani muhtemelen 5000 civarı idi beta. Doktor öyle hızlı baktı ki zaten her şeyin yabancısıyım koştur koştur gibi oldu ama o hızlı akış içerisinde 3mm veya 5mm duydum ikisinden biri ama tam emin değilim
Hoş geldin canım hayırlı olsun bebişin :) inşallah Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinMERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
5+1 de canım. 3mm sanırım :)Arkadaşlar gebelik kesenizi ilk ne zaman gördünüz ve kaç mm di acaba
Aa benim 6+1 de gittim 13.7 mm idi.7 haftalikken 5 mm
Şimdi çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Progestan verdi bana daVajinal bakiyor o zaman bende de aynisi oldu ne olur ne olmaz diyede progestan hap verdi
Oh ne güzel :) ( sıkıntı olmaması )Şimdi çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Progestan verdi bana da
Merhaba canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHerkese merhaba. Bende bugün kendim test yaptım çift çizgi çok şükür. Bu gebelik imzasını nasıl yaptınız acaba
Uyumuşum yine biraz az önce kalktım kardeşimle beraber bişeyler hazırladık yedik çoluk çocuk,ıhlamur hazırladım bol limonlu içicem,banada kolay kolay işlemezdi hastalıkBende 3 haftadır aynı böyleyim. Galiba vücut direnci düşüyor gebelikte, normalde insanlardan hastalık kapmam çok Nadire’n olurdu, şimdi kim hasta olsa bana geçiyor 3 haftadır kendime gelemedim
sağol canım,geçen yıldan beri ilk kez yakalandım gerçi alerjim var yetiyordu banaÇok geçmiş olsun. Bitmedi bu salgın. Inşallah çok sürmeden toparlanirsin.
Zira ev çocuk yemek temizlik bize yatmak dinlenmek yok :)
Sağol canım Allahtan meyve en sevdiğim şey,limonlu su yaptım azönce de çok sağol canımKötü olmuş canım, bol bol dinlenerek geçirmeye çalış. En azından sıcak limonlu su iç günde 1-2 kere boğazın için. Bol bol da meyve ye
canım kızçem terazi 15ekim,annemde terazi,benim eşimde balık,oğluşum ikizler,umudunu kesme canım ya regli günün ne zamandıTerazi 23 Eylül - 23 Ekim
Akrep 24 Ekim - 22 Kasım
Ben ve kızım ikizler burcundaniz.
Eşim balık.
Sizin bebekler ya terazi ya akrep olacak :))))
Ben artık umudu kestim çünkü regl olacak gibiyim.
Terazi ya da akrep burcundan olanınız var mi kızlar:)
merhaba oh be 3.çocuğa hamiş bir anne dahaMerhaba, ben de nasip olursa 3. Çocuğuma hamileyim. Sadece aile hekiminde pazartesi günü tahlil yaptırdım. Tahlil sonucu 8577.7 çıktı. Bu sonuç daha önceki hamileliklerimdeki gibi değil, ben en fazla 1000 bekliyordum. 4+4te yaptırdım çünkü. ebe, değer yüksek çıkmış, erken yumurtlamış ve hamile kalmışsın demek ki dedi. Tahlilinde böyle bir değer gören var mı? Herkese sağlıklı ve mutlu gebelikleer :)
Yarın gidicem çok heyecanlıyım,oğluşumda 23.0mm 6+4 teArkadaşlar gebelik kesenizi ilk ne zaman gördünüz ve kaç mm di acaba
merhaba canım hoşgeldinnn,hayırlı olsun gözünaydınMERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldinHerkese merhaba. Bende bugün kendim test yaptım çift çizgi çok şükür. Bu gebelik imzasını nasıl yaptınız acaba
oh maşallah canım gözünaydın,darısı yarın için bana inşŞimdi çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Progestan verdi bana da
İnşallah kuzum aslında gayet iyiyim kanamam yada akıntımda yok öyle en iyisi yarın aramakBen hiç bilmiyorum canım,doktorun bişey demediyse sorun görmemiştir banada hormon testi yapıldı orada yazıyor mu bi bskayım,sıkıntı yoktur kuzum üzme kendini ve bebeğini
Canım değerin kaçtı peki biliyomusun ben muayene olurken rahim kalınlaşman güzel dedi bana yarın arıcam canımBence dr unu ara canım için rahat etsin progesteron hormonu bebeği taşımak için rahmi kalınlaştırıyor ben şu anda progestan fitil kullanıyorum bazıları iğne kullanıyor hakkımızda hayırlısı inşallah
Bence 8 haftada git sabredemezsen ise 7. hafta içerisindede duyulur vajinal ultrasonlaBen geçen sefer 6+0da kalp atışı duymuşum ama vajinal ultrasonla.. acaba şimdi ne zamana gitsem
Rica ederim kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendineUyumuşum yine biraz az önce kalktım kardeşimle beraber bişeyler hazırladık yedik çoluk çocuk,ıhlamur hazırladım bol limonlu içicem,banada kolay kolay işlemezdi hastalık
sağol canım,geçen yıldan beri ilk kez yakalandım gerçi alerjim var yetiyordu bana
Sağol canım Allahtan meyve en sevdiğim şey,limonlu su yaptım azönce de çok sağol canım
canım kızçem terazi 15ekim,annemde terazi,benim eşimde balık,oğluşum ikizler,umudunu kesme canım ya regli günün ne zamandı
merhaba oh be 3.çocuğa hamiş bir anne dahacanım erken döllenmede olabilir tabi ki ikiz benimde aklıma geldi nasip hımmm bu arada hoşgeldinnnnn hayırlı olsun bebişşş
Yarın gidicem çok heyecanlıyım,oğluşumda 23.0mm 6+4 te
merhaba canım hoşgeldinnn,hayırlı olsun gözünaydınaminnn
merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldinyapmışsın takvimi
oh maşallah canım gözünaydın,darısı yarın için bana inş