2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

ben test yaptım sonra sağlık ocağında kan verdim. Henüz bende gitmedim bi kadın doğumcuya. Biraz büyüsün de kalp atışını duymaya gidelim inşallah :) ama sabretmesi gerçekten zor

MERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.

Hadi gözün aydın.
Çok çok çok tebrik ederim.
Ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..

Amjn insbenim umuduudm yok ense kalinligi cok doktor down olmasa bile organlarunda anomali olabilir dedi beni yuksek riskli gebelik grubuna aldilar

MERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
Hoş geldin canım hayırlı olsun bebişin :) inşallah Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Herkese merhaba. Bende bugün kendim test yaptım çift çizgi çok şükür. Bu gebelik imzasını nasıl yaptınız acaba
Merhaba canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 1 gün var aramızda, benim de 17 ekim görünüyo doğum tarihi ama ben biraz erken öğrendim bi kaç gündür buralardayım

Bende 3 haftadır aynı böyleyim. Galiba vücut direnci düşüyor gebelikte, normalde insanlardan hastalık kapmam çok Nadire’n olurdu, şimdi kim hasta olsa bana geçiyor 3 haftadır kendime gelemedim
Uyumuşum yine biraz az önce kalktım kardeşimle beraber bişeyler hazırladık yedik çoluk çocuk,ıhlamur hazırladım bol limonlu içicem,banada kolay kolay işlemezdi hastalık
Çok geçmiş olsun. Bitmedi bu salgın. Inşallah çok sürmeden toparlanirsin.
Zira ev çocuk yemek temizlik bize yatmak dinlenmek yok :)
sağol canım,geçen yıldan beri ilk kez yakalandım gerçi alerjim var yetiyordu bana

Kötü olmuş canım, bol bol dinlenerek geçirmeye çalış. En azından sıcak limonlu su iç günde 1-2 kere boğazın için. Bol bol da meyve ye
Sağol canım Allahtan meyve en sevdiğim şey,limonlu su yaptım azönce de çok sağol canım
canım kızçem terazi 15ekim,annemde terazi,benim eşimde balık,oğluşum ikizler,umudunu kesme canım ya regli günün ne zamandı

merhaba oh be 3.çocuğa hamiş bir anne dahacanım erken döllenmede olabilir tabi ki ikiz benimde aklıma geldi nasiphımmm bu arada hoşgeldinnnnn hayırlı olsun bebişşş

Arkadaşlar gebelik kesenizi ilk ne zaman gördünüz ve kaç mm di acaba
Yarın gidicem çok heyecanlıyım,oğluşumda 23.0mm 6+4 te
merhaba canım hoşgeldinnn,hayırlı olsun gözünaydınaminnn

Herkese merhaba. Bende bugün kendim test yaptım çift çizgi çok şükür. Bu gebelik imzasını nasıl yaptınız acaba
merhaba canım hayırlı olsun hoşgeldinyapmışsın takvimi

Şimdi çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Progestan verdi bana da
oh maşallah canım gözünaydın,darısı yarın için bana inş

Canım değerin kaçtı peki biliyomusun ben muayene olurken rahim kalınlaşman güzel dedi bana yarın arıcam canım

Rica ederim kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…