Anladım. Hayırlısı olsun. Ben olsam asla bekleyemezdim. Çok sabırsız tezcanlı biriyim yapı olarak. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum ama dayanamayıp erken de gidebilirim. Çoğul gebelik milyonda bir ihtimal gibi sülalemde kimsede yok, eşiminkinde de yok.
Vajinal bakiyor o zaman bende de aynisi oldu ne olur ne olmaz diyede progestan hap verdiKızlar 5+4üm..dünden beri kahverengi leke geliyor. Bu akşam doktora gideceğim ama kese görünür mü? Nasıl anlayacak doktor iyi olup olmadığını
Ay kuzucum hic bi bilgim yok o konuda. Kanaman var mi? Genelde olunca veriyorlar progesteron. Sen dr unu dinle ona güven bence. Ihtiyacin yok diyosa da uzerine cok takilma.Yaa çok tatlısın İnşallah bu hamileliğinde hiç hissetmezsin diğerinde çok çekmişsin belirti olmuyo bazen canım o zaman hemen kötü şeyler geliyor insanın aklına.Benim bugün baya başladı hatta gözlerim kızarmış herkes eve git diyorama ben bu hamime şükredenlerdenim şimdiden çubuk falan aldım leblebi mantıkmı bide nedense canım ayva çekiyor :) bide bide ben bişey sormak istiyorum progesteron 11,68 çıktı düşük değilmi sizce
Arkadaşlar gebelik kesenizi ilk ne zaman gördünüz ve kaç mm di acaba
Teşekkürler5+3 te vajinal utrasonla kese olcumu yapmadi ama
Terazi 23 Eylül - 23 Ekim
Akrep 24 Ekim - 22 Kasım
Ben ve kızım ikizler burcundaniz.
Eşim balık.
Sizin bebekler ya terazi ya akrep olacak :))))
Ben artık umudu kestim çünkü regl olacak gibiyim.
Terazi ya da akrep burcundan olanınız var mi kızlar:)
Evet canım 2014 ekim annelerindeydim bir kızım oldu 4 yaşında şu anda beni tanıyorsan bilirsin neler yaşadığımı hiç kolay şeyler değildi ama sabrın sonu selamet inşallah önümüzdeki ay sendende güzel haberler alcam dualarım seninle canımElif ben seni 2014 Ekim annelerinde de gördüm :) o zamanlar aynı gruptaymışız :) bu kez nasip olmadı bana Ekim anneliği. Rabbim senin hamileliğini tamamına erdirsin canım :)
Arkadaşlar gebelik kesenizi ilk ne zaman gördünüz ve kaç mm di acaba[/QUOTE
Bugün gördüm keseyi 5+3 üm.
Hoşgeldin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniMERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
Hoşgeldin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
Ne güzel haber, sağlıkla büyüsün ve sımsıkı tutunsunMERHABA BENDE BUGÜN KAN TAHLİLİ SONUCUMU ALDIM ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF BİR DEĞER ÇIKMIŞ. ÇOKKK MUTLUYUMMMM. HASRET SONA ERDİ ELHAMDÜLİLLAH. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN.
bilmiyorum ya doktor bişey söylemedi. benim de sormak aklıma gelmedi açıkçası ilk hamileliğim pek bişey bilmiyorumSıra pıt pıt atan kalp atışlarında o zaman
Peki keseniz kaç mm göeümüyordu acaba??
Aminnn inşallahNe güzel haber, sağlıkla büyüsün ve sımsıkı tutunsun
Benimde öyle aslında, daha önce erken dönemde düşükle sonuçlandı.bilmiyorum ya doktor bişey söylemedi. benim de sormak aklıma gelmedi açıkçası ilk hamileliğim pek bişey bilmiyorum
Çok şükür o zaman, bundan sonrası kolay olsun inşallah.Aminnn inşallahZor bi süreçti çok şükür nasip oldu