2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum ama dayanamayıp erken de gidebilirim. Çoğul gebelik milyonda bir ihtimal gibi sülalemde kimsede yok, eşiminkinde de yok.
Anladım. Hayırlısı olsun. Ben olsam asla bekleyemezdim. Çok sabırsız tezcanlı biriyim yapı olarak. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Ay kuzucum hic bi bilgim yok o konuda. Kanaman var mi? Genelde olunca veriyorlar progesteron. Sen dr unu dinle ona güven bence. Ihtiyacin yok diyosa da uzerine cok takilma.
Ay gebelik o kadar cabuk gelip geciyor ki! Cocuk doğana kadar insan bitsin de bitsin diye bekliyo. Sonra birden ozluyor bebeğinin icinde kaldığı günleri. Tadini çıkarmaya çalış endiselenmek yerine. Ben kendime söz verdim. Bu sefer oyle yapacağım

Ben teraziyim, burç tuttu gibi, günü de tutsa ne güzel olur

Elif ben seni 2014 Ekim annelerinde de gördüm :) o zamanlar aynı gruptaymışız :) bu kez nasip olmadı bana Ekim anneliği. Rabbim senin hamileliğini tamamına erdirsin canım :)
Evet canım 2014 ekim annelerindeydim bir kızım oldu 4 yaşında şu anda beni tanıyorsan bilirsin neler yaşadığımı hiç kolay şeyler değildi ama sabrın sonu selamet inşallah önümüzdeki ay sendende güzel haberler alcam dualarım seninle canım

fitmus tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin internet hesabına göre 7 Ekim Doğum gözüküyor benimde henüz hastaneye gitmedim gebelik testleriyle sabrediyorum:) Salı gününe sabredersem ne ala

bilmiyorum ya doktor bişey söylemedi. benim de sormak aklıma gelmedi açıkçası ilk hamileliğim pek bişey bilmiyorum
Benimde öyle aslında, daha önce erken dönemde düşükle sonuçlandı.
Kese boyutu 5.haftada doktorun verdiği ultrason çıktısında görünüyor diye hatırlıyorum da.
Meraktan sordum nasipse bende salı günü gideceğim kontrole.
İnşallah keseyi de kalp atışlarını görür ve duyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…