2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar şimdi yaptım ovülasyon testi. Hala çalışma yapsak olur mu dersiniz

Eklentiler

• 8FA56A30-9AD5-41EB-A7C2-BBEE26DB5B9A.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 42
Hosbulduk cnmm sanada hayırlı olsun
Sağol canım Allah razı olsun
Kızlar şimdi yaptım ovülasyon testi. Hala çalışma yapsak olur mu dersiniz
ben hiç anlamam aslında ama takipleştiğim arkadaşardan gördüğüm kadarıyla düşük ihtimal gibi tabi veren Allah ol der olur her anı değerlendirmeli me olur ne olmaz,canım regliye kaç gün var

Merhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?

Maraslilarin yediği çerez tarhana var aktarlarda da oluyor ben onu yiyorum hem faydali hem bulantımı bastiriyor

Aaa ne güzel. Çocuklarımız yasit olacak demek ki. Birbirimize dert yanariz artik

Selam kızlar dün kan verdim.Betahcg 2789 çıktı kese ve kalp atışını aynı anda göreyim diye Mart başında doktora gidicem nasipse
Merhaba canım maşallah değerin ne kadar güzel :) takvim eklemedim henüz ama doğum tarihlerimiz aynı görünüyo :) ben bugün ilk kez kan verdim 236 çıktı. Senin aslında 10 gün sonra falan görünür her şey, değerin yüksek erken döllenme falan olabilşr maşlallah

Canim benim. Yas farkı olsa da guzel olur merak etme. Benim bi ablam benden 12 oburu de 9 yas buyuk neredeyse. Kucukken kiskanirdim onlari. Beni aralarina almiyolar derdim ama buyudukce anladim ki en sansli benmisim! Her ihtiyacimi onlar giderdiler. Ben derdim olunca anneme gitmem ablamlara giderim. Hem anne gibi bakarlar, hem de arkadas gibi anlarlar.

Ah bu bebeklerin uykusuzlugu nolacak yaaa! Benim Devin 15 aylik olana kadar bize kök söktürdü. Sonra dayanamadik uyku kocuyla anlastik. Simdi aksam 19 da yatırıyoruz o sabah 7 ye kadar yataginda. Ama diyorum ya uyuyup uyaniyor. 19 da isiklari kapatıp çıkıyoruz odadan. Yarim saat bagiriyor anne baba alin beni diye. Sonra pes edip basliyor sarki soylemeye. Ne biliyorsa artik. 20 gibi uyuyor, sonra 2-3 arasi bi bakiyorum yine baslamis sarki soylemeye. 1 saat oyun oynuyor. Sonra tektar uyuyor 5 de kalkiyor. Bi daha oyun oynuyor. Yatiyor bir saat daha, 6bucuk gibi artik tamamiyle kalkiyor. Cok uzuluyoruz onu orda hapis gibi bırakıyoruz diye. Ama boyle yapmazsak hic dinlenmiyor ve maalesef kilo almiyor. Yedigini yakiyor kosmaktan. Böyle hic degilse dinleniyor biraz.
Gecen ay annem geldi ziyarete. O bizdeydi. Bir yandan kiziyor cocugu karanlık odada tek bırakıyorsunuz diye, obur yandan da turkucu basladi yine türküsüne diye gülüyor.

Öyle Canım büyümüş olur. Bi wc eğitimi kaldı bizimkinin o da olsa iyi olacak 9 aya kadar.. yoksa kıskançlıktan bana da bez takın diyebilir
Kac yasinda buyuk olan? Biz daha yeni verdik wc egitimini. Daha dogrusu kasim da basladik, 3 haftada falan öğrendi. 30 aylıkti oglum.
Ama ne zaman cani sıkılsa ilk cisini kaciriyor annem bizde kaldi bu süre. Oglum cok seviyor anneannesini. Simdi annem evine geri döndü, oglum dun kreste hemen cisini kacırmış altina. 2 ay once kadar da kresinde bi cocuk kres degistirdi. Arkadaşı gitti diye de kacirdi altina. Yeni bebek gelince de kacirir herhalde

Sekerim benim de 2.5 yasinda oglum var. Mayis da 3 olacak nasipse. Ikincisi de 15 ekim de gelecek gibi gozukuyor.
Ben yurt dışında yasiyorum. Burda 12 haftadan once hic bisi yapmiyolar anne icin. Ne ultrason ne kan testi. Ben de evde 2 gunde bir test yaparak cizginin koyulasmasini izliyorum. Oglumda da boyle yapmıştım. Ise yariyor bence bu yontem

Bayağı benziyoruz desene oğlum temmuzun sonunda doğdu ama kalan aynı, vitamin falan da kullanmıyor musunuz peki, ben folik asit kullanıyorum, ilk hamilelikte doktor vitamin ve kan hapı da vermişti, kendim aynılarını alayım diyorum.

Merhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?
Canim benim oglumda 7. Haftada basladi bulantim, 22. Haftaya kadar gunde 3-4 defa kustum. Bunda bu sabah dislerimi fircalarken ogurdum biraz ama daha onun dışında bisi yok.
Soda cok rahatlatirdi beni. Bi de tuzlu cubuk krakerler, tuzlu leblebi falan. Az az midende tuzlu bisi bulundur. Gece kalkiyorsan wc ye ya da suya falan ağzına bir iki tuzlu leblebi at. Mideni cok doldurursan da bulanir, cok bos tutarsan da. Sabah bulantisinin nedeni ac olmak zaten. Insallah cabucak biter bulantılar.

Aaa ne guzel tesaduf! Benim oglan da 26 mayis da doğdu. Ikinciler de birer kiz olsun insallah

Evet icinde folik asit olan, gebelere özel multivitamin aliyorum her aksam. Yediklerime de dikkat ediyorum ama bebek cok alıyor anneden. Özelikle de d vitamini ve demir kalmıyor valla. Ilk gebeliğimde sadece folik asit almistim, sonra dr tavsiyesiyle multivitamine gectim. Kendimi daha rahat hissettim.

İkinci olunca biraz daha rahat oldum sanırım :) ben gebeligimi de çok erken öğrendim Bata 10 gün vardı sanırım 7-8 hafta olunca kese ve kalp atışı belli olur inşallah İlk bebegimde 9 .hafta da öğrenmiştim ..Seninde hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…