- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
Ay inşallah canım hayırlısı hepimiz içinİnsaallah güzel haberler alırsın persem gunu canım,kalp atımını da görürsen süper olur
Sağol canım Allah razı olsunHosbulduk cnmm sanada hayırlı olsun
ben hiç anlamam aslında ama takipleştiğim arkadaşardan gördüğüm kadarıyla düşük ihtimal gibi tabi veren Allah ol der olur her anı değerlendirmeli me olur ne olmaz,canım regliye kaç gün varKızlar şimdi yaptım ovülasyon testi. Hala çalışma yapsak olur mu dersiniz
5 -6 gün varSağol canım Allah razı olsun
ben hiç anlamam aslında ama takipleştiğim arkadaşardan gördüğüm kadarıyla düşük ihtimal gibi tabi veren Allah ol der olur her anı değerlendirmeli me olur ne olmaz,canım regliye kaç gün var
Mart basını beklemene gerek yok ama sen bilirsin. Değerim iyiymiş. Şubat ikinci haftası ben olsam giderdim :)Selam kızlar dün kan verdim.Betahcg 2789 çıktı kese ve kalp atışını aynı anda göreyim diye Mart başında doktora gidicem nasipse
Merhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?
Bata çok kalmadıysa yumurtlama olmaz daha doğrusu gelişmez canım ama belli olmaz tabi denemekte fayda varKızlar şimdi yaptım ovülasyon testi. Hala çalışma yapsak olur mu dersiniz
Aaa ne güzel. Çocuklarımız yasit olacak demek ki. Birbirimize dert yanariz artikHoşgeldin aramıza )) Benim de oğlum 2016 Eylül doğumlu ben de kardeş istiyorum oğluma inanılmaz hareketli şu saat oldu anca oturdum
hadi inş gelir minnoşlar bu ay bize sürpriz yaparlar. Bizim de iki deneme var bat 11 şubat. Yakınmış tarihlerimiz
Merhaba canım maşallah değerin ne kadar güzel :) takvim eklemedim henüz ama doğum tarihlerimiz aynı görünüyo :) ben bugün ilk kez kan verdim 236 çıktı. Senin aslında 10 gün sonra falan görünür her şey, değerin yüksek erken döllenme falan olabilşr maşlallahSelam kızlar dün kan verdim.Betahcg 2789 çıktı kese ve kalp atışını aynı anda göreyim diye Mart başında doktora gidicem nasipse
Canim benim. Yas farkı olsa da guzel olur merak etme. Benim bi ablam benden 12 oburu de 9 yas buyuk neredeyse. Kucukken kiskanirdim onlari. Beni aralarina almiyolar derdim ama buyudukce anladim ki en sansli benmisim! Her ihtiyacimi onlar giderdiler. Ben derdim olunca anneme gitmem ablamlara giderim. Hem anne gibi bakarlar, hem de arkadas gibi anlarlar.Ne güzel söylemişsin kız evladı erkek evladı,hep aynı sevgileri kız olsun erkek olsun ama kız çocukları ailesine bi başka düşkün oluyor,bizde 3kız kardeşiz aramızda 1-2yaş var iyi ki de varlar,kardeşlik ve aile mükemmel bişeytabi ki hayat yolundaysa,oğluşunun iyi ki kardeşi olacak çok şahane duygudan o da tadıcak düşün,ben çok pişmanım aralarında çok yaş olacak diye,aslında tek çocukta kâfi bu bize demiştim 3.nasip oldu
şuda varya resmen yarama bastınRabbim küçük yaşta anne yaptı beni kızım oldu gece gündüz uymadı ya anlatamam sadece ağlıyordu neyse bir daha asla çocuk yok dedim eşime ama kızıma kıyamadım bencillik yapmak istemedim onunda kardeşi olmalıydı neyse 7.5yaşında kardeşi oldu ama oğlum hiç uyumazdı kızımdan daha zor bi bebekti malesef kolikti gecesi gündüzü 4yaşına kadar olmadı uykuyla hala bi işi yok çocuk resmen uyumuyor hala ben böyle bişi görmedim bu gece bile kalktı saçımla oynadı benide uyutmadı düşün ayağımda sallıyorum zorla uyur ama çok şükür iyi ki oğlum kızım var arkadaş gibiyiz üçümüz tek sıkıntı uyku olsun
Benim oğlum da beş olacak kardeşi doğana kadar ve bana aşırı da düşkün ama eminim kardeş iyi gelecek miniklerimize,onların her halini izlemek mükemmel bi duygu oğluna çok iyi gelecek
Selam canım hoşgeldin,hayırlı olsunkeseden 2hafta sınra kalp için çağırıyorlar genelde,haftamız aynı bende cumartesi gidicem inş kalbide duyarsınız
günaydınnnn
Kac yasinda buyuk olan? Biz daha yeni verdik wc egitimini. Daha dogrusu kasim da basladik, 3 haftada falan öğrendi. 30 aylıkti oglum.Öyle Canım büyümüş olur. Bi wc eğitimi kaldı bizimkinin o da olsa iyi olacak 9 aya kadar.. yoksa kıskançlıktan bana da bez takın diyebilir
Sekerim benim de 2.5 yasinda oglum var. Mayis da 3 olacak nasipse. Ikincisi de 15 ekim de gelecek gibi gozukuyor.Merhaba arkadaşlar, ben de ekim annesi olucam inşallah, 16 ekim gösteriyor. hala endişeliyim çünkü adet tarihim yarın, dün akşam ve bu sabah silik çizgi ile gebe olduğumu öğrendim ama sağlıklı mıdır diye endişeliyim açıkçası. Bi oğlum var 2,5 yaşında. Belirtilerim ilkle aynıydı, uyku hali, kabızlık, sancı, mide yanması ve hafif bulantı. Doktora kalp atışını duyabilecek gibi 8 haftada gitsem diyorum, evde testle baksam ilerliyor mu diye, olur mu sizce?
Sekerim benim de 2.5 yasinda oglum var. Mayis da 3 olacak nasipse. Ikincisi de 15 ekim de gelecek gibi gozukuyor.
Ben yurt dışında yasiyorum. Burda 12 haftadan once hic bisi yapmiyolar anne icin. Ne ultrason ne kan testi. Ben de evde 2 gunde bir test yaparak cizginin koyulasmasini izliyorum. Oglumda da boyle yapmıştım. Ise yariyor bence bu yontem
Canim benim oglumda 7. Haftada basladi bulantim, 22. Haftaya kadar gunde 3-4 defa kustum. Bunda bu sabah dislerimi fircalarken ogurdum biraz ama daha onun dışında bisi yok.Merhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?
Aaa ne guzel tesaduf! Benim oglan da 26 mayis da doğdu. Ikinciler de birer kiz olsun insallahMiranda ilk bebeklerden hatırladım seni yine gruptaydık çok sevindim ikincide de nasipmiş bakk benim oğlan 8 matıstı ikinciler de yakın olcak sağlıkla kavuşalm inşşş
Dayanabilirsen süper cnm ben resmen 3 haftalıkta farkettim yakaladım
Harika değer canımmmmm ben de yarın yine vericem bakalım kaç oldu 4 gün önce 60 to bat a 3 gün var inş tutunmuştur
Evet icinde folik asit olan, gebelere özel multivitamin aliyorum her aksam. Yediklerime de dikkat ediyorum ama bebek cok alıyor anneden. Özelikle de d vitamini ve demir kalmıyor valla. Ilk gebeliğimde sadece folik asit almistim, sonra dr tavsiyesiyle multivitamine gectim. Kendimi daha rahat hissettim.Bayağı benziyoruz deseneoğlum temmuzun sonunda doğdu ama kalan aynı, vitamin falan da kullanmıyor musunuz peki, ben folik asit kullanıyorum, ilk hamilelikte doktor vitamin ve kan hapı da vermişti, kendim aynılarını alayım diyorum.
Canım beta değerin kaç çıktıBenimde sat 30 Aralık canım . Ama ben 15 Ocak’ta çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saat sonra ve ertesi akşamda ilişki oldu o yüzden net bir tarih Yok daha çok ufak . Perşembe doktora gideceğim bakalım . Geçen hafta Salı ve Perşembe kan testi yaptırdım
Merhaba canım maşallah değerin ne kadar güzel :) takvim eklemedim henüz ama doğum tarihlerimiz aynı görünüyo :) ben bugün ilk kez kan verdim 236 çıktı. Senin aslında 10 gün sonra falan görünür her şey, değerin yüksek erken döllenme falan olabilşr maşlallah