- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Merhaba canım hoş geldin :) tahmini doğum tarihlerimiz aynı o dikkatimi çekti :) inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsunMerhaba kizlar ben de taze taze öğrenir öğrenmez bu gruba dahil olmak istedin hala çok heyecanlıyım allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Hayırlı olsun )) yeni mi öğrendin anlatsana çok heyecanlı oluyor dinlemesi bile güzel )))Merhaba kizlar ben de taze taze öğrenir öğrenmez bu gruba dahil olmak istedin hala çok heyecanlıyım allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Hepsi var canim esimden ayrilmayi bile dusundum bi kac kere
evet hiç kızmayacağım şeylere sinirlenip pişman oluyorumAra sıra sinirlendiğimi hissediyorum ama sırafan bi durum da olabilir benimki canım. Çünkü her zaman olmuyo. Senin gebelik haftan ileride o yüzden belirtileri iyice yaşıyosundur artık :)
Hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olsun inşallahMerhaba kizlar ben de taze taze öğrenir öğrenmez bu gruba dahil olmak istedin hala çok heyecanlıyım allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Kızlarrr asabi halleriniz var mı acabasıanlamsız öfkelenmeler var bende çocuklara hatta eşime zor sabrediyorum herşey gözüme batıyor
Benim ilkinde olmadı sanırım ama oğlumu ve şu hallerimi unutmuyacamAysenazim bende de var gebelikden oldugunu düşünmemiştim, önceki gebelik lerde olmadı diye hatırlıyorum
Canım merhaba aman sakin ollBu gebelik ne zor, kocamı bosadim evden kovdum ,sonra ağladım özür diledim. Üstündeki hırkayı yırttim aşağı attım. En rahat tisortumu yırttim(
Saat 11 gidicem kuzum eşim izin alıp gelicek o yüzden biraz geç oldu ama o zaman kadar aç kalıcam mecbur İnşallah canım görürüm içim rahatlar ayşe sendede korku var mı canım benim içim içimi yiyiyor resmen :)) ya bide bende sarece uyku hali var başka belirtim yok kasık ağrımda bitti mide bulantısı gögüste hassasiyette yokayyy saat kaçta randevun seni çok merak ediyordum inş görürsün canım,ne bilim doktor gerekli uygun tahlilleri uygular heralde bende düşünüyodum doktorcumla ne konuşabilirim diye kesin aklıma bişey gelmez o an
Saat 11 gidicem kuzum eşim izin alıp gelicek o yüzden biraz geç oldu ama o zaman kadar aç kalıcam mecbur İnşallah canım görürüm içim rahatlar ayşe sendede korku var mı canım benim içim içimi yiyiyor resmen :)) ya bide bende sarece uyku hali var başka belirtim yok kasık ağrımda bitti mide bulantısı gögüste hassasiyette yok
Bende iş arkadaşlarımla söz dalaşına giriyorum tuttamıyorum kendimi bi öfke var içimdeKızlarrr asabi halleriniz var mı acabasıanlamsız öfkelenmeler var bende çocuklara hatta eşime zor sabrediyorum herşey gözüme batıyor