2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kizlar ben de taze taze öğrenir öğrenmez bu gruba dahil olmak istedin hala çok heyecanlıyım allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Merhaba canım hoş geldin :) tahmini doğum tarihlerimiz aynı o dikkatimi çekti :) inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun

Canım bak, alttaki senin ovulasyonun üstteki de benim. Adetime 7 gün var. Giderek koyulaşıyor ama sanmıyorum senin gibi güzel bir haber alacağımı. Bu foto da burada dursun, belki beni de şaşırtır :)[/QUOTE]

Eklentiler

• 20190206_014612.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Aysenazim bende de var gebelikden oldugunu düşünmemiştim, önceki gebelik lerde olmadı diye hatırlıyorum
Benim ilkinde olmadı sanırım ama oğlumu ve şu hallerimi unutmuyacaminş hemen geçer,hırsımı eşimden alıyorum resmenbu gece konuştum ve teşekkür ettim beni anladığı için,geçiyo bu haller ilk 3ay zor ya

Bu gebelik ne zor, kocamı bosadim evden kovdum ,sonra ağladım özür diledim. Üstündeki hırkayı yırttim aşağı attım. En rahat tisortumu yırttim(
Canım merhaba aman sakin olleşinle tatlıya bağla muhakkak,tamam bi anlık öfkeyle yırttın attın amaaa şimdi bunları unut ve yepyeni bi sayfa aç,inan bende çok sinirliyimtoparlamaya uğraşıyorum

ayyy saat kaçta randevun seni çok merak ediyordum inş görürsün canım,ne bilim doktor gerekli uygun tahlilleri uygular heralde bende düşünüyodum doktorcumla ne konuşabilirim diye kesin aklıma bişey gelmez o an
Saat 11 gidicem kuzum eşim izin alıp gelicek o yüzden biraz geç oldu ama o zaman kadar aç kalıcam mecbur İnşallah canım görürüm içim rahatlar ayşe sendede korku var mı canım benim içim içimi yiyiyor resmen :)) ya bide bende sarece uyku hali var başka belirtim yok kasık ağrımda bitti mide bulantısı gögüste hassasiyette yok

bir sey sorabilir miyimm :) bebegi gormek icin mi gideceksiniz yoksa kalp atisi falan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…