2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evde sütyen gitmiyorum da dün mevlüt vardı orda giydim ama ondan olduğunu sanmıyorum ya baya rahattı çünkü. Emzirme düzenim de hep aynı ya az su içiyorum ya da yediğim şeylerden oluyo çözmem lazım
Allah Allah belki yağlanıyordur. Ben sütyen ve atleti farkettiğimden beri olmadı hiç. İnşallah olmaz senin de bi daha 🙏🏻
Benim annem imkan olsa gelir ama farklı şehirdeyiz ve babam kendi başına idare edemiyor bedensel engeli olduğu için kısa süreli bırakabiliyor. Ama ben de aynı şekilde Allah nasip eder de o günleri görürsek gelinim benim gibi gurbet kuşu olursa yanından hiç ayrılmam diye düşünüyorum. Yemeğini yapsam,temizliğini yapsam ya da sadece yanında olsam güç alsa benden yeter özellikle ilk 4 ay çok zor kendimizden gördük.
Evet bu aylarda desteğe çok ihtiyaç oluyormuş. Şimdi anlıyorum da anne olan arkadaşlarıma keşke daha çok gitseydim, arasaydım diyorum. Artık daha duyarlıyım.
Evet ben de takip ediyorum onu, dün başladım sağıma bakalım. Ama çok az süt çıkıyor gerçekten anlamıyorum memem dolu oysa makineler çekemiyor, elimle sağınca geliyor makineyle gelmiyor :/ zar zor 20 ml çıkmıştı az önce eşim de mama dipte kaldı sanıp dökmüş sinirden evi ateşe vereceğim
Tıkalı mı ondan mı çekemiyor pompalar? Elle sağıp sonra mı pompayla yapsan?

Allah Allah belki yağlanıyordur. Ben sütyen ve atleti farkettiğimden beri olmadı hiç. İnşallah olmaz senin de bi daha 🙏🏻

Evet bu aylarda desteğe çok ihtiyaç oluyormuş. Şimdi anlıyorum da anne olan arkadaşlarıma keşke daha çok gitseydim, arasaydım diyorum. Artık daha duyarlıyım.

Tıkalı mı ondan mı çekemiyor pompalar? Elle sağıp sonra mı pompayla yapsan?
Bilmem ki tıkalı mı hiç ağrı acı vs olmadı bugüne kadar. Elle sağsam cidden çok daha fazla geliyor :/ gene de sağıma devam edeceğim

mademoisella mademoisella canım probiyotik işe yaradı galiba normalde dördüncü gün yani pazartesi kaka bekliyordum çünkü perşembe yapmıştı. Bugün dolu dolu yaptı az önce

Yaa bende saçımı yolucam yaaa die isyan ettim gecen gece. Ama o dan sonra özür dilerim anencim dedim.şikayet etmiyorum Bu dünyaya gelmeyi sen istemedin biz istedik iyiki varsın dedim 😢
Demi bende söyleniyorum bazen sonrada üzülüyorum kendi kendime. Allah sana sağlıklı bebek vermiş daha ne istiyorsun diye ama işte insanız bizde bazen sabır kalmıyor insanda

X