2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya kızlar ben sarılık nedeniyle çocugu 2 saatte bir besliyordum. Geçende uyuyakalmışım 3 saat, o da uyumuş uyanınca sonra güzel içti. Şimdi bir yandan 4 saat uyu kalk besle yapmak istiyorum. Bir yandan korkuyorum içmezse fena aç kalır. Napsam? Siz kaç saatte bir besliyorsunuz?
2 aydan sonra 5 saate kadar dokunma uyuyorsa diyorlar canım. Bizim oburiks en fazla 2-3 saat duruyor ama dursa ben emzirmem acıkmıyor çünkü rahatlamak için emiyor çoğu zaman.

ben başka şeyler de veriyorum ya mecburen. demir ilacı veriyorum. o yüzden kakasının rengi biraz kahverengi. d vitamini, haftada bir b12 ampul, bir de akşamları reflü şurubu veriyorum kusmaması için. reflü şurubu da etkilemiş olabilir belki kakasını. çünkü ondan sonra daha sık yapmaya başladı. inşallah canım ❤️ eğer düzelmezse alıcam senin dediğin probiyotiği
Canım reflü şurubunun ismi ne

Jddjdj sorduğum sorunuj saçmalığı. Ama idareniz sıkıntıya girer aslında bizim idare bir an önce o işlemleri halletmeye çalışmıştı. Mesela siz çalışıyor görünüyorsnaiz. Sizin yerinize ücretli nasıl verilecek VS? İlginç yani.
Verildi bile çoktan ama ben de anlamadım cuma günü yazdım müdür yardımcısına bakalım, kontrol edeceğim dedi büyük ihtimalle raporu girmedi o sisteme

Ya kızlar ben sarılık nedeniyle çocugu 2 saatte bir besliyordum. Geçende uyuyakalmışım 3 saat, o da uyumuş uyanınca sonra güzel içti. Şimdi bir yandan 4 saat uyu kalk besle yapmak istiyorum. Bir yandan korkuyorum içmezse fena aç kalır. Napsam? Siz kaç saatte bir besliyorsunuz?
Ben hiç uyandırmıyorum kendi ne zaman uyanırsa. Ama genelde gece 3 saatte bir kendi uyanıyor zaten gündüz daha kısa 1,5-2 saatte bir genelde

Valla şu güne kadar bana akıl verenlerin aklına her uydugumda sorun oldu. Emzirmeyi bosver, sag ver görelim dediler. Emmeyi bıraktı çocuk, masajı bosver karnı acıyor dediler, gaz sancısı çekti, en son serum fizyo yapma burnunu kurcalama dediler + doğalgazı 45e getirelim çocuk üşür dediler. Kalorifer havayı kuruttu, çocuğun burnunu temizlemedim hasta oldu. O yüzden serum fizyo dan korkma çok ama çok faydali bir uygulama bence. (biraz ufak isyan ettim :))
Ay her kafadan bir ses çıkmasın gerçekten. O bizim gibi değil diye diye sıcak havada kalorifer yakıyorlardı. Patik giydir diye ısrar ediyorlardı. Çocuğumun yüzü hep isilik olmuştu. Kendi bildiğimi okumaya başlayınca yüzü tertemiz oldu. Soğuk sıcağa göre daha masum. Aksine sıcak daha tehlikeli. Bunu bir türlü idrak edemiyorlar.

• Beğen
Reactions: Gao
X