- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
Öyle Canım büyümüş olur. Bi wc eğitimi kaldı bizimkinin o da olsa iyi olacak 9 aya kadar.. yoksa kıskançlıktan bana da bez takın diyebilirInsallah benim oglum pek hazir degil gibi geliyor ama 9 ay buyuk zaman dilimi belki biraz daha buyumus olur
Hayırlı olsun Canım, ben de hamile olduğumu öğrenirsem senin dediğin gibi yapacağım. En iyisi bence :)Merhaba arkadaşlar, ben de ekim annesi olucam inşallah, 16 ekim gösteriyor. hala endişeliyim çünkü adet tarihim yarın, dün akşam ve bu sabah silik çizgi ile gebe olduğumu öğrendim ama sağlıklı mıdır diye endişeliyim açıkçası. Bi oğlum var 2,5 yaşında. Belirtilerim ilkle aynıydı, uyku hali, kabızlık, sancı, mide yanması ve hafif bulantı. Doktora kalp atışını duyabilecek gibi 8 haftada gitsem diyorum, evde testle baksam ilerliyor mu diye, olur mu sizce?
teşekkür ederim kızlar alacak nefesleri varsa, saglikla gelsin minnoslar, Bat 3 şubattı benim ama sürekli test yaptım ama 4 gün öncesinde gördüm ciftcizgiyibelirti olarak, ovulasyondan 1 hafta sonra sürekli batmalar başladı kasıkda, bat gününde göğüslerde hassasiyet ve halsizlik başladı, sürekli uyku hali kokuya hassasiyet bide çok yemeye başladım sanki
Claxen ve aspirin kullaniyorum birde nasıl susatiyor ben onlara bağlıyorum başka var mı acaba kullanan
Hayırlı olsun Canım, ben de hamile olduğumu öğrenirsem senin dediğin gibi yapacağım. En iyisi bence :)
Dene istersen canım en azından koyuya yakın çıkarsa ikiside bi fikir verir, sonra 2 gün sonra yaparsın daha da koyuysa hamilelik vardır büyük ihtimalle :)Günaydın kızlar bakalım bugün kimlerden güzel haberler gelecek, eve giderken ovülasyon testi alsam acaba erken öğrenebilir miyim. İlişki gününü 9 gün geçti ne dersiniz
Merhaba canım sen de erken öğrenenlerdensin :) benim de daha bat gelmedi 7 şubat, dün idrarda pozitifi gördüm bugün kan verdim. İnşallah hepimizin sağlıklar ilerler gebeliği ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıMerhaba arkadaşlar, ben de ekim annesi olucam inşallah, 16 ekim gösteriyor. hala endişeliyim çünkü adet tarihim yarın, dün akşam ve bu sabah silik çizgi ile gebe olduğumu öğrendim ama sağlıklı mıdır diye endişeliyim açıkçası. Bi oğlum var 2,5 yaşında. Belirtilerim ilkle aynıydı, uyku hali, kabızlık, sancı, mide yanması ve hafif bulantı. Doktora kalp atışını duyabilecek gibi 8 haftada gitsem diyorum, evde testle baksam ilerliyor mu diye, olur mu sizce?
Bat11 şubat Canım inş ya hepimiz mutlu olalımTeşekkür ederim. Sizin bat ne zaman? İnşallah gönlünüzce olur. :)
Ya inş çıkar Canım,, çok istiyorum cesaret gelmişken hamile kalmayı. Bugün deneyim bakalım. İlk idrar gerekiyor mu bunda daDene istersen canım en azından koyuya yakın çıkarsa ikiside bi fikir verir, sonra 2 gün sonra yaparsın daha da koyuysa hamilelik vardır büyük ihtimalle :)
İnş Canım güzel değerler gelsin. Senin erken döllenme olmuş olabilir. Yumurtlama tarihini kaç gün geçtiMerhaba canım sen de erken öğrenenlerdensin :) benim de daha bat gelmedi 7 şubat, dün idrarda pozitifi gördüm bugün kan verdim. İnşallah hepimizin sağlıklar ilerler gebeliği ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Hayır canım işk idrar gerekmiyo normal ovulasyon testi yapar gibi yapıyosun tabi daha önce yaptıysan. Saat 12-4 arasında yapılması öneriliyo ovulasyon testlerininYa inş çıkar Canım,, çok istiyorum cesaret gelmişken hamile kalmayı. Bugün deneyim bakalım. İlk idrar gerekiyor mu bunda da
İnşallah canımm :) yumurtlamayı bu ay ovulasyonla takip etmemiştim ama ağrılarımdan 23 ya da 24 ocak gibi yumurtladığımı düşünüyorum. Zaten adet döngüm düzenli 14.gün tam o civarda oluyo. Dün de yumurtlamanın 10.günü öğrenmiş oldum herhaldeİnş Canım güzel değerler gelsin. Senin erken döllenme olmuş olabilir. Yumurtlama tarihini kaç gün geçti
Hayırlısı olsun canım ne zaman istiyosa o zaman gelsin bebiş :)Selam canlar bende eylül annesi olacam diyordum dün doktora gittim 5 haftalık cıktı ekim annesi olarak gözüküyorm saglıcakla alalım kucagımıza inşallah
Hiç yapmadım Canım inş okuldan sonra hemen yapacağımHayır canım işk idrar gerekmiyo normal ovulasyon testi yapar gibi yapıyosun tabi daha önce yaptıysan. Saat 12-4 arasında yapılması öneriliyo ovulasyon testlerinin
Oğlumda benim de 3 ekim görünüyordu. 20 Eylül doğdu kuzucum normal doğumlaSelam canlar bende eylül annesi olacam diyordum dün doktora gittim 5 haftalık cıktı ekim annesi olarak gözüküyorm saglıcakla alalım kucagımıza inşallah
Aynen gelsinlerde yeter kiHayırlısı olsun canım ne zaman istiyosa o zaman gelsin bebiş :)
Belli olmuyo tabi normal doğumla tarih benimde oğlum var 2017 ekim doğumlu bu da ekim doğumlu olsun isterim tabi =)Oğlumda benim de 3 ekim görünüyordu. 20 Eylül doğdu kuzucum normal doğumla