2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay yerim onun türkülerini:)) inş uyku problemini çözersiniz canım,benim işim çok zor oğluş saçımla oynuyor ancak öyle geri uyuyor bir de hala ayakta sallıyorum o kadar çok uğraştım ki uykusuz kalmasın diye kıyamayıp salladım

28 aylık benimki de. Çok normal Canım oyuna dalmıştır.

Ay sekerim.bakma. Ben de cok salladim. Hamileyken diyodum ki asla ayakta sallamam. Beyin hucrelerine zarar veriyormus. Ama dogduktan sonra baktim uyumuyor aaaa einstein mi olcak canimmmm, iki uc hucresi de eksik kaliversin dedim
Ama bizim oglan 9 aylik olunca donup kacmaya basladi. Hani küçükken yine zorla yatirip bi sekilde dalana kadar tutuyorduk. Sonra onu da yapamamaya başladık. 11. Ayda bi ayaklandi. Bi daha asla yatiramadim ayagima.
Benim oglan cook hareketli. Oyle uyusa herhalde ben liseye kadar ayagimda sallardim ama hiiiic uyumuyodu benim oglan. Kocamla kavga ede ede bi kaliyorduk. Kac kere is yerinde uyuyakaldim. Araba kullanamaz hale gekdik uykusuzluktan. Biz uyku kocu tutmasaydik, bosanirdik herhalde kocamla. Gecenin 3unde arabayla kim dolastircakta cocugu uyutcak kavgasina biterdi askimiz.
Karnımda bile hic durmazdi. Kac kere ultrasona geri gittim. Ilkinde olcumleri alamazlardi hareketinden. Koridorlarda yururdum azcik uyusunda 2li 3lu testleri alabilelim diye. Adini bile devin koyduk. Hareket anlamında. Anneannesi devinip durma oglummm diye seviyo onu.

Karnimdakinin adini sakin koycam. Mumkunse sakin olsun. Abisi canımızdan can çıkardı cunku

28 aylık benimki de. Çok normal Canım oyuna dalmıştır.
Tam zamaniymis wc egitiminin. En verimli donemi 20-30 ay arasi biliyorsun değil mi? 30. Aydan sonra inat baslayabiliyormus. 20. Aydan oncede cok kucuk oluyolarmis. Jamie glowaki diye bi kadın var amerikada. Bu konuyla ilgili kitabı var. Ben onun yontemini kullandım. 4-5 gunde kavradi olayi. Kres de biraz geriledi ama tamamiyle wc eğitimi almasi (yani dışarıda evde kreste cisini soylemesi ve ya tutmasi, kazalardan arinmasi) 3 haftayi buldu. Ayni yontemi uygulamak istersen yaz bana

Selam kızlar ben de dün kan testi yaptırdım değerim 69.3 cıktı. Yarin tekrarlayacağım inş artmıştır. Bu arada kasik agrım var
Merhaba canım sağlıkla artsın ilerlesin inşallah değerin. Bat geçmiş miydi? Kasık ağrısı ve bel ağrısı bende de var, arada geçiyo ama yine geliyo

Çok teşekkür ederim canım :)

Hayırlısıyla görürsün canım benim bende yarın gidicem İnşallah görürüm keseyi

Kızlar yarın doktora gidicem kese için doktora neler sormalıyım yada hangi tahliller önemli yani özellikle belirtmem gereken bişey var mı?
Hangi testlerin ne zaman yapılması gerektiğini sorabilirsin mesela canım, toxoplasma falan bakılması gerekiyo ama ne zaman ben de bilmiyorum, benim de aklımda sorucam canım

Sakin iyiymişkız olursada Sakine olur,ay sorma kuzum bizde gece yarıları arabayla şehri turluyorduk uyusun diyebizim oğlanında hiç enerjisi bitmez az dinlensin diye ayğıma alırım Allahtan masal dinlemeye meraklı tabi hep aynı masalı oktturuyo

Kızlar yarın doktora gidicem kese için doktora neler sormalıyım yada hangi tahliller önemli yani özellikle belirtmem gereken bişey var mı?
ayyy saat kaçta randevun seni çok merak ediyordum inş görürsün canım,ne bilim doktor gerekli uygun tahlilleri uygular heralde bende düşünüyodum doktorcumla ne konuşabilirim diye kesin aklıma bişey gelmez o an

Her yönteme açığım Canım çok saol ilgine dediğin şeyi bi araştırayım

Kızlarrr asabi halleriniz var mı acabasıanlamsız öfkelenmeler var bende çocuklara hatta eşime zor sabrediyorumherşey gözüme batıyor
Ara sıra sinirlendiğimi hissediyorum ama sırafan bi durum da olabilir benimki canım. Çünkü her zaman olmuyo. Senin gebelik haftan ileride o yüzden belirtileri iyice yaşıyosundur artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…