Ay sekerim.bakma. Ben de cok salladim. Hamileyken diyodum ki asla ayakta sallamam. Beyin hucrelerine zarar veriyormus. Ama dogduktan sonra baktim uyumuyor aaaa einstein mi olcak canimmmm, iki uc hucresi de eksik kaliversin dedim
Ama bizim oglan 9 aylik olunca donup kacmaya basladi. Hani küçükken yine zorla yatirip bi sekilde dalana kadar tutuyorduk. Sonra onu da yapamamaya başladık. 11. Ayda bi ayaklandi. Bi daha asla yatiramadim ayagima.
Benim oglan cook hareketli. Oyle uyusa herhalde ben liseye kadar ayagimda sallardim
ama hiiiic uyumuyodu benim oglan. Kocamla kavga ede ede bi kaliyorduk. Kac kere is yerinde uyuyakaldim. Araba kullanamaz hale gekdik uykusuzluktan. Biz uyku kocu tutmasaydik, bosanirdik herhalde kocamla. Gecenin 3unde arabayla kim dolastircakta cocugu uyutcak kavgasina biterdi askimiz.
Karnımda bile hic durmazdi. Kac kere ultrasona geri gittim. Ilkinde olcumleri alamazlardi hareketinden. Koridorlarda yururdum azcik uyusunda 2li 3lu testleri alabilelim diye. Adini bile devin koyduk. Hareket anlamında. Anneannesi devinip durma oglummm diye seviyo onu.
Karnimdakinin adini sakin koycam. Mumkunse sakin olsun. Abisi canımızdan can çıkardı cunku