2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba,benim satta 30 aralik,henuz hastaneye gitmedim, cumartesi gitmeyi düşünüyorumrum
Benimde sat 30 Aralık canım . Ama ben 15 Ocak’ta çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saat sonra ve ertesi akşamda ilişki oldu o yüzden net bir tarih Yok daha çok ufak . Perşembe doktora gideceğim bakalım . Geçen hafta Salı ve Perşembe kan testi yaptırdım

Çok şükür canım bu ay nasip oldu :) şimdi de kan sonucumu öğrendim 236 :) bata da 2 gün var daha

Bende öyle yapayım dedim dayanamadım gittim. Kan verdim. Sonra yine gittim doktora muayene oldum :)

Benimde bu civarda çıkmıştı 3 gün kala 133dü. 1 gün kala 463 olmuştu geçen hafta . İnşallah hepimi sağlıklı hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız
Amiin canım ya inşallah sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız

Merhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?
Ben ayva tüketiyordum iyi geliyordu. O sabahlar yok mu illa bi çıkartıyordum ilk 4 ay öyle geçmişti. İnş senin kısa sürer Canım.

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikleevde testle koyulaşma olur illa ama yeterli değil bence rutin kan falan alıyorlar ilk hetapta bence gidin derim,ben gittim kese göremedim gerçi 4+5 ti o zamana kadar bhcg takip ettim yükselme oldu şimdi bekliyorum bu cumartesi gidicem tekrar

Merhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?
Sabah 11ekadar oluyor benim ama aç kalma daha kötü oluyor bu sabah mandalina yedim çok az leblebi yedim,sonradan geçiyor Allahtan,hımm bir de çay kokuyor burnuma normalde çok severim aslında hamileyken midemi bulandırıyor

Miranda ilk bebeklerden hatırladım seni yine gruptaydık çok sevindim ikincide de nasipmiş bakk benim oğlan 8 matıstı ikinciler de yakın olcak sağlıkla kavuşalm inşşş

Dayanabilirsen süper cnm ben resmen 3 haftalıkta farkettim yakaladım

Çok şükür canım bu ay nasip oldu :) şimdi de kan sonucumu öğrendim 236 :) bata da 2 gün var daha
Harika değer canımmmmm ben de yarın yine vericem bakalım kaç oldu 4 gün önce 60 to bat a 3 gün var inş tutunmuştur

Canım ben hic kan testi yaptırmadım testte silik cıktı elimde bi kaç test vardı koyulaşmasını takip ettim bir hafta gecikme ile tam koyuluk oldu iki hafta gecikmeden sonra doktora gittim kesemizi gördük kan testi de insanı strest yapıyo iki kat artıyor mu artmıyormu die en güzeli akışına bırakmak :))

Haklısınız ama öyle çok aklıma takıyorum, niye görünmedi, kalp atışı duyulmadı falan diye, oğlumda öyle olmuştu, dayanabilirsem 8. Haftayı beklemeyi düşünüyorum, sıkıntısız devam ederse tabi, inşallah öyle olur.

Senin o zaman bile gayet iyi çıkmış canım maşallah :) biz baya erken öğrendik sanırım :) inşallah hayırlısıyla tutunmuştur annesine sımsıkı

Ya aslında çok doğru söylüyosun canım ama merak işte :)) zaten bi kez de perşembe günü veririm artışı gördüm mü yeterli olur canım

İnsaallah güzel haberler alırsın persem gunu canım,kalp atımını da görürsen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…