- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
Benimde sat 30 Aralık canım . Ama ben 15 Ocak’ta çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saat sonra ve ertesi akşamda ilişki oldu o yüzden net bir tarih Yok daha çok ufak . Perşembe doktora gideceğim bakalım . Geçen hafta Salı ve Perşembe kan testi yaptırdımMerhaba,benim satta 30 aralik,henuz hastaneye gitmedim, cumartesi gitmeyi düşünüyorumrum
Çok şükür canım bu ay nasip oldu :) şimdi de kan sonucumu öğrendim 236 :) bata da 2 gün var dahaA AloeeVeraa kuzum senide takip ettim eylül annelerine yazmıştın merak ettim sonucunu hamile olmana cok sevindim rabbim daim eylesin ovulasyonla bende ogrenmiştim hcg ye göre bi anda kopkoyu şak die cıkmıştı :))
Benimde bu civarda çıkmıştı 3 gün kala 133dü. 1 gün kala 463 olmuştu geçen hafta . İnşallah hepimi sağlıklı hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırızÇok şükür canım bu ay nasip oldu :) şimdi de kan sonucumu öğrendim 236 :) bata da 2 gün var daha
Kaç yaşında oğlun ? Benim közüm kardeşi doğunca 28 aylık olacakInsallah benim oglum pek hazir degil gibi geliyor ama 9 ay buyuk zaman dilimi belki biraz daha buyumus olur
Bende öyle yapayım dedim dayanamadım gittim. Kan verdim. Sonra yine gittim doktora muayene oldum :)Merhaba arkadaşlar, ben de ekim annesi olucam inşallah, 16 ekim gösteriyor. hala endişeliyim çünkü adet tarihim yarın, dün akşam ve bu sabah silik çizgi ile gebe olduğumu öğrendim ama sağlıklı mıdır diye endişeliyim açıkçası. Bi oğlum var 2,5 yaşında. Belirtilerim ilkle aynıydı, uyku hali, kabızlık, sancı, mide yanması ve hafif bulantı. Doktora kalp atışını duyabilecek gibi 8 haftada gitsem diyorum, evde testle baksam ilerliyor mu diye, olur mu sizce?
Amiin canım ya inşallah sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırızBenimde bu civarda çıkmıştı 3 gün kala 133dü. 1 gün kala 463 olmuştu geçen hafta . İnşallah hepimi sağlıklı hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız
Ben ayva tüketiyordum iyi geliyordu. O sabahlar yok mu illa bi çıkartıyordum ilk 4 ay öyle geçmişti. İnş senin kısa sürer Canım.Merhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikleMerhaba arkadaşlar, ben de ekim annesi olucam inşallah, 16 ekim gösteriyor. hala endişeliyim çünkü adet tarihim yarın, dün akşam ve bu sabah silik çizgi ile gebe olduğumu öğrendim ama sağlıklı mıdır diye endişeliyim açıkçası. Bi oğlum var 2,5 yaşında. Belirtilerim ilkle aynıydı, uyku hali, kabızlık, sancı, mide yanması ve hafif bulantı. Doktora kalp atışını duyabilecek gibi 8 haftada gitsem diyorum, evde testle baksam ilerliyor mu diye, olur mu sizce?
Sabah 11ekadar oluyor benim ama aç kalma daha kötü oluyor bu sabah mandalina yedim çok az leblebi yedim,sonradan geçiyor Allahtan,hımm bir de çay kokuyor burnuma normalde çok severim aslında hamileyken midemi bulandırıyorMerhaba, yeni gelenlere hayirli olsun. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Birsey soracagim, hic bulantisi baslayan var mi? Ben sabahlari cok kotuyum, gun icinde de surekli yatiyorum. Bulantilar icin neler yapiyorsunuz?
Değerin çok güzel çıkmış canım gözünaydın tekrar:)Çok şükür canım bu ay nasip oldu :) şimdi de kan sonucumu öğrendim 236 :) bata da 2 gün var daha
Selam canım hsyırlı olsun,hoşgeldinSelam canlar bende eylül annesi olacam diyordum dün doktora gittim 5 haftalık cıktı ekim annesi olarak gözüküyorm saglıcakla alalım kucagımıza inşallah
Çok teşekkür ederim canımm çok şükürDeğerin çok güzel çıkmış canım gözünaydın tekrar:)
Hosbulduk cnmm sanada hayırlı olsunSelam canım hsyırlı olsun,hoşgeldin
Miranda ilk bebeklerden hatırladım seni yine gruptaydık çok sevindim ikincide de nasipmiş bakk benim oğlan 8 matıstı ikinciler de yakın olcak sağlıkla kavuşalm inşşşKizlar merhaba. Beni de araniza alin
2016 mayis annesiyim. 2019 ekim de ogluma kardes bekliyoruz. Yarin bat günüm. Cuma sabahı silik bir testle öğrendim gebeligimi. Yurtdisindayim. Imkanim olmadığı icin kan testi yaptiramiyorum. Ama simdilik her gun daha da koyulasiyor idrar testi. O yuzden borulcemizin buyudugunu dusunuyoruz. Esimle oglumuza susam adini takmistik, buna da borulce diyoruz simdilik
Super heyecanliyim. Ikinci falan hic farketmiyormus. Ilkinde nasil yuzum gülüyorsa ikincisinde de oyle
Hepimiz saglikla kucaklayalim yavrularimizi
Dayanabilirsen süper cnm ben resmen 3 haftalıkta farkettim yakaladımMerhaba arkadaşlar, ben de ekim annesi olucam inşallah, 16 ekim gösteriyor. hala endişeliyim çünkü adet tarihim yarın, dün akşam ve bu sabah silik çizgi ile gebe olduğumu öğrendim ama sağlıklı mıdır diye endişeliyim açıkçası. Bi oğlum var 2,5 yaşında. Belirtilerim ilkle aynıydı, uyku hali, kabızlık, sancı, mide yanması ve hafif bulantı. Doktora kalp atışını duyabilecek gibi 8 haftada gitsem diyorum, evde testle baksam ilerliyor mu diye, olur mu sizce?
Harika değer canımmmmm ben de yarın yine vericem bakalım kaç oldu 4 gün önce 60 to bat a 3 gün var inş tutunmuşturÇok şükür canım bu ay nasip oldu :) şimdi de kan sonucumu öğrendim 236 :) bata da 2 gün var daha
Canım ben hic kan testi yaptırmadım testte silik cıktı elimde bi kaç test vardı koyulaşmasını takip ettim bir hafta gecikme ile tam koyuluk oldu iki hafta gecikmeden sonra doktora gittim kesemizi gördük kan testi de insanı strest yapıyo iki kat artıyor mu artmıyormu die en güzeli akışına bırakmak :))Çok şükür canım bu ay nasip oldu :) şimdi de kan sonucumu öğrendim 236 :) bata da 2 gün var daha
Sabah 11ekadar oluyor benim ama aç kalma daha kötü oluyor bu sabah mandalina yedim çok az leblebi yedim,sonradan geçiyor Allahtan,hımm bir de çay kokuyor burnuma normalde çok severim aslında hamileyken midemi bulandırıyor
Senin o zaman bile gayet iyi çıkmış canım maşallah :) biz baya erken öğrendik sanırım :) inşallah hayırlısıyla tutunmuştur annesine sımsıkıMiranda ilk bebeklerden hatırladım seni yine gruptaydık çok sevindim ikincide de nasipmiş bakk benim oğlan 8 matıstı ikinciler de yakın olcak sağlıkla kavuşalm inşşş
Dayanabilirsen süper cnm ben resmen 3 haftalıkta farkettim yakaladım
Harika değer canımmmmm ben de yarın yine vericem bakalım kaç oldu 4 gün önce 60 to bat a 3 gün var inş tutunmuştur
Ya aslında çok doğru söylüyosun canım ama merak işte :)) zaten bi kez de perşembe günü veririm artışı gördüm mü yeterli olur canımCanım ben hic kan testi yaptırmadım testte silik cıktı elimde bi kaç test vardı koyulaşmasını takip ettim bir hafta gecikme ile tam koyuluk oldu iki hafta gecikmeden sonra doktora gittim kesemizi gördük kan testi de insanı strest yapıyo iki kat artıyor mu artmıyormu die en güzeli akışına bırakmak :))
İnsaallah güzel haberler alırsın persem gunu canım,kalp atımını da görürsen süper olurBenimde sat 30 Aralık canım . Ama ben 15 Ocak’ta çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saat sonra ve ertesi akşamda ilişki oldu o yüzden net bir tarih Yok daha çok ufak . Perşembe doktora gideceğim bakalım . Geçen hafta Salı ve Perşembe kan testi yaptırdım