Dimi ben çektim oda çeksin diyorlar :))Bence kafa buluyorlar o tarz insanlar kendileri eziyet çekince herkesin rahat etmesini istemiyorlar
Sağol canım. Babası sağolsun gofret yediriyor. Bir iki lokma bizim afacanda ağlayıp isteyince babası kıyamıyor. Birde bu ara yoğurt yemek istiyor. İnşallah kısa zamanda geçsin de bizde rahat edelim ya.Alerji bu ara bizimde fena ya geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineCanim kendini suçlama efede diyordu o bir süreç demesi hazır olduğu anlamına gelmiyor suan demiyor ben yazı bekliyorum hava sıcakken başlama taraftarıyım adıma konuşayım her cis diyen çocuk hazır değildir doktorum ve birçok doktorun dediği o yönde gece 0 cis yapması gerekiyor mesela hazır olması adına rahat ol yani
Bu arada pazar gününden beri 39.6 ateşle hastahane hastahane gezdim korona değilim ama bana o korona muamelesi yapıp muayene etmeyen doktorlar sayesinde tüm vücudum enfeksiyon kulak boğaz idrar komple faranjit dahi korona teslim negatif ama tatmin olmuyorlar enfeksiyon degerim sınırın çok üstünde çıkınca artık en son bugün sagolsun bir doktor muayene etti ve igne antibiyotik hap ekstra vererek beni kurtardı dikkat edin hasta olmayın kizlar doktorlar feci korkuyor
Sagol kuzum ankara yangın yeri Allah düşürmesin heryer full 2 kez pcr verdim yok yere manyaklar yuzunden sağlam.adami hasta etceklerÇok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
Canım geçmiş olsun yaa okurken bile ödüm koptu Allah kotusunden korusun şükür yine bişey olmamış fazlaKızlar bugün çok büyük bir kaza atlattık. Oğlum gözüne yağ sökücü sıktı. Çok şükür ki bir şeyi yok. Göz doktoru da baktı. Allahtan gözünün içine gelmemiş. Dışında biraz şişlik ve kızarıklık var. Aman dikkat edelim ya. Bugün ömrümden ömür gitti resmen ya(
Cok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah korusunKızlar bugün çok büyük bir kaza atlattık. Oğlum gözüne yağ sökücü sıktı. Çok şükür ki bir şeyi yok. Göz doktoru da baktı. Allahtan gözünün içine gelmemiş. Dışında biraz şişlik ve kızarıklık var. Aman dikkat edelim ya. Bugün ömrümden ömür gitti resmen ya(
Sorma canım sorma. Öyle içim yandı ki. Doktor korneasına gelmemiş deyince buz gibi su serpildi içimeCanım geçmiş olsun yaa okurken bile ödüm koptu Allah kotusunden korusun şükür yine bişey olmamış fazla
Sağol canım. Allah daha kötüsünden korusun. Bütün çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun.Cok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah korusun
Hayirli olsun canim
Cok gecmis olsun fanim kilitli rolaba koy istersen o tip deterjanlari hem icin rahat ederSağol canım. Allah daha kötüsünden korusun. Bütün çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun.
Ah canım kıyamam çok korkmuşsunuzdur tabii çok çok geçmiş olsunKızlar bugün çok büyük bir kaza atlattık. Oğlum gözüne yağ sökücü sıktı. Çok şükür ki bir şeyi yok. Göz doktoru da baktı. Allahtan gözünün içine gelmemiş. Dışında biraz şişlik ve kızarıklık var. Aman dikkat edelim ya. Bugün ömrümden ömür gitti resmen ya(
Teşekkürler canım sağolHayirli olsun canim
Sağol Canım bizim evde kilit var . Ama kayınvalidemlerde oldu kendi evimizde değil yani.Cok gecmis olsun fanim kilitli rolaba koy istersen o tip deterjanlari hem icin rahat eder
Sağol canım. Canımızdan can gitti. Çok şükür ki bir şey olmadı.Ah canım kıyamam çok korkmuşsunuzdur tabii çok çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım sağol
İyi akşamlar canım Allah kolaylık versin öncelikle. Gece beslenmesine devam ediyor muKızlar iyi akşamlar hepinize sizleri çok özledim burda çok güzel sohbetler ettik birbirimizi görmeden sevdik yardımlaştık çocuk doğunca hiç buralara girme fırsatım olmadı bugün girip bakınca hala burda olmanıza çok mutlu oldum. İnşallah hepiniz evlatlarınız iyisinizdir. Biraz daraldım içimi dökmeye geldim. Annelik çok güzel ve çok yorucuymuş oğlum 20 aylık olacak nerdeyse 20 aydır sadece 1 yada 2 kez deliksiz uyudu çok yıpranmış yorgum hissediyorum kendimi geceleri sabaha kadar 10 12 kere uyanıyor resmen mekik dokuyorum geceleri odalar arasında. Kolik bir bebekti nerdeyse 10 ay sabahlara kadar kucağımda gezdik doğduğunda 40 ı çıkar düzelir 3 aylık 6 aylık düzelir derken 2 yaşına gireceğiz hala uykusuz gecelere devam. Aşırı hareketli bebeğim akşam 9 buçukta yatıyor sabah 5 buçuk 6 buçul gibi uyanıyor sabaha kadar çok kalkmasına rağmen çok erken uyanıyor ve akşam yatma saatine kadar inanın 10 dk oturmuyor :) Bu aralar birde 2 yaş sendromuna girdi herşeyi yere fırlatıyor. Kendimi çok yalnız hissettim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı biraz uzun yazdım kusura bakmayın
İyi akşamlar. Buradaki herkes aynı durumda inan. Benim oğlumda çoklu gıda alerjisi var. Bizde bu yüzden uyumuyoruz. Yazdıklarını birebir yaşıyorum. Ama şöyle düşün bir şekilde büyüyorlar. Evet çok yorulduk. Artık vitamin değerlerim düştü benim o kadar yıprandım. Hele ki hareketli bebek çok daha zor. 5 kişi bir bebeğe zor yetişiyoruz düşün. Neler yapıyor. Artık kollarım kopuyor ağrıdan.Kızlar iyi akşamlar hepinize sizleri çok özledim burda çok güzel sohbetler ettik birbirimizi görmeden sevdik yardımlaştık çocuk doğunca hiç buralara girme fırsatım olmadı bugün girip bakınca hala burda olmanıza çok mutlu oldum. İnşallah hepiniz evlatlarınız iyisinizdir. Biraz daraldım içimi dökmeye geldim. Annelik çok güzel ve çok yorucuymuş oğlum 20 aylık olacak nerdeyse 20 aydır sadece 1 yada 2 kez deliksiz uyudu çok yıpranmış yorgum hissediyorum kendimi geceleri sabaha kadar 10 12 kere uyanıyor resmen mekik dokuyorum geceleri odalar arasında. Kolik bir bebekti nerdeyse 10 ay sabahlara kadar kucağımda gezdik doğduğunda 40 ı çıkar düzelir 3 aylık 6 aylık düzelir derken 2 yaşına gireceğiz hala uykusuz gecelere devam. Aşırı hareketli bebeğim akşam 9 buçukta yatıyor sabah 5 buçuk 6 buçul gibi uyanıyor sabaha kadar çok kalkmasına rağmen çok erken uyanıyor ve akşam yatma saatine kadar inanın 10 dk oturmuyor :) Bu aralar birde 2 yaş sendromuna girdi herşeyi yere fırlatıyor. Kendimi çok yalnız hissettim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı biraz uzun yazdım kusura bakmayın
Sağ ol canım hayır bıraktık gece beslenmeni su istiyor uyandığındaİyi akşamlar canım Allah kolaylık versin öncelikle. Gece beslenmesine devam ediyor mu
Sağ ol canım hayır bıraktık gece beslenmeni su içiyorİyi akşamlar canım Allah kolaylık versin öncelikle. Gece beslenmesine devam ediyor mu
Öncelikle çok geçmiş olsun canım allahım evlatrımızı bize bağışlasın. Aynen öyle sağlıklı olsunlarda herşeye razıyım sadece kendimi bitik hissediyorum içimi dökme ihtiyacı duydum ondan gelen herşeye razıyım tırnağına taş deymesin ben herşeye katlanırımİyi akşamlar. Buradaki herkes aynı durumda inan. Benim oğlumda çoklu gıda alerjisi var. Bizde bu yüzden uyumuyoruz. Yazdıklarını birebir yaşıyorum. Ama şöyle düşün bir şekilde büyüyorlar. Evet çok yorulduk. Artık vitamin değerlerim düştü benim o kadar yıprandım. Hele ki hareketli bebek çok daha zor. 5 kişi bir bebeğe zor yetişiyoruz düşün. Neler yapıyor. Artık kollarım kopuyor ağrıdan.
Gece emzirmesini kesince daha azalmıştı. Bizim uyanmalar 2 3 e düştü en azından. Birde bizim yatakta yatmaya alışık o yüzdende uyanıyor. Yalnız değilsin güzel anne emin ol geçecek bugünlerde büyüyüp delikanlı ve güzel kızlar olacaklar inşallah bizde neler yaşamıştık diyeceğiz. Düşün daha 2 gün önce yağ sökücü sıktı gözüne oğlum daha ne diyeyim sana. O günden beri sağlığı yerinde olsun da bir dakika oturmayayim diyorum.
Bende senin gibi daralmışım bak uzun yazdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?