2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sana bisey diyim mi evi ucurlar gazlari da var zaten of of ağızlarına kürekle vurasım geliyor o insanlara

Masallah adiyla yasasin oglan canim cok guzel

Kızlar selam herkeslere. Efelihayat çok çok çok geçmiş olsun canım benim biran önce atlatırsın inşallah. Bebek bekleyenler de sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah. Bu arada size bir haberim var, ben de hamileyim. 6 haftalık henüz ama inanılmaz bulantılarım var. Bana da bir Allah bulantısı hafifletsin duanızı alırım :) herkesi çok öpüyorum.

Aaaa bak bak belliydi niyetin vardi çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah sana da geçmiş olsun çok teşekkür ediyorum

Maşallah ne kadar güzel. Konuşma ve şarkı söyleme noktasında hiç susmuyoruz. Ama oğlum tamamen kendi isterse konuşuyor. Bugün camdan bakarken cik cik dedim baktım oğlumda tekrarlıyor. Demekki kendi istemediği sürece konuşmayacak dedim. Ve her çocuğun gelişimi farklı olduğu için acele etmeye gerek yok. Söylenenleri algılayıp bizimki de yapıyor. Odandan kitap getir okuyalım diyorum getiriyor demekki bir sıkıntı yok algılamasinda diyorum. Sağlık olsun da elbet her şeyi öğrenir yaparlar. Daha bebekler 2 yaşına kadar :))

Aaaa bak bak belliydi niyetin vardi çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah sana da geçmiş olsun çok teşekkür ediyorum

Canım geçmiş olsun ya. Anneler özellikle hasta olmasın.

Benim eşim maşallah doğduğu günden beri yardım ediyor. Ama ikinci çocuğu da istemiyor :))

Son cümlene imzamı atıyorum. Soranlara Gece uyumuyor diyorum mesela büyüdükçe düzelir diyorlar. Arkadaş 19 aylık oldu ya. Tek çocukta zor ama ikinci daha kolay olur diyorlar birde. Sanki ilk çocuk 20 yaşında da ikinciye bakacak.

Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. İnşallah kısa zamanda bulantılarin geçer.

Aynen cnm dalga geçer gibi sanki iki bebek birbirine bakacak tövbe yarabbim

Sagol canim inşallah hiç hasta olmayız
Valla eşinin takdir ediyorum keşke benim eşim de istemese
Bizim afacanı bildiği için istemiyor. Buna zor bakıyoruz diyor. İki gecedir alerji atakları var gene uyumuyoruz. Artık hiçten istemez. İki gece önce 3 buçuktan 6 buçuğa kadar ayaktaydık. En son mama yaptım öyle uyudu afacan. Eşimde o saatte işe gidiyor. Esprisine takılıyor hadi gene iyisin uyutup işe gidiyorum diye. Dedim Allah razı olsun :)

Alerji bu ara bizimde fena ya geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…