• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabi cnm ne var ki senin oglanla bizim kızı koy bi odaya kapat kapıyı ztn uykusuz ve afacanlar takımı evi patlatırlar valla bnm adam önceden bir iki ufak tefek yardımlarına ne ve bakmakta derdi ama bnm bu durumumdan dolayı tamamen elimi çekmek zorunda kalınca çocuklardan anladı üç gece tamamen uykusuz kalınca dank etti dediğin gibi başa gelmeyince anlamıyorlar hele dışarıdan ne var çocuk öyle buyur diyenlere kuyruğuna basilan kedi gibi üstlerine sıçrayasım geliyor
Sana bisey diyim mi evi ucurlar gazlari da var zaten of of ağızlarına kürekle vurasım geliyor o insanlara

Tabi cnm ne var ki senin oglanla bizim kızı koy bi odaya kapat kapıyı ztn uykusuz ve afacanlar takımı evi patlatırlar valla bnm adam önceden bir iki ufak tefek yardımlarına ne ve bakmakta derdi ama bnm bu durumumdan dolayı tamamen elimi çekmek zorunda kalınca çocuklardan anladı üç gece tamamen uykusuz kalınca dank etti dediğin gibi başa gelmeyince anlamıyorlar hele dışarıdan ne var çocuk öyle buyur diyenlere kuyruğuna basilan kedi gibi üstlerine sıçrayasım geliyor
Masallah adiyla yasasin oglan canim cok guzel

Kızlar selam herkeslere. Efelihayat Efelihayat çok çok çok geçmiş olsun canım benim biran önce atlatırsın inşallah. Bebek bekleyenler de sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah. Bu arada size bir haberim var, ben de hamileyim. 6 haftalık henüz ama inanılmaz bulantılarım var. Bana da bir Allah bulantısı hafifletsin duanızı alırım :) herkesi çok öpüyorum.

Kızlar selam herkeslere. Efelihayat Efelihayat çok çok çok geçmiş olsun canım benim biran önce atlatırsın inşallah. Bebek bekleyenler de sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah. Bu arada size bir haberim var, ben de hamileyim. 6 haftalık henüz ama inanılmaz bulantılarım var. Bana da bir Allah bulantısı hafifletsin duanızı alırım :) herkesi çok öpüyorum.
Aaaa bak bak belliydi niyetin vardi çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah sana da geçmiş olsun çok teşekkür ediyorum

evet stres yapmadan 2 yaşı bekleme taraftarıyım ben de. 2 yaşta 60 kelime öğrenmiş olması gerekiyormuş.Kuzenimin oğlu 27 aylık daha anne baba dahi demiyor. Kuzenim acele etmiyorum babası da geç konuşmuş şimdi susturamıyoruz diyor :KK53: Kadın haklı. Kocası gerçekten çok konuşuyor.
Bizim konuşmasına bakıcı teyzemiz çok katkı sağlıyor. Kitap okuyor, kart gösteriyor ve kadın hiç durmadan konuşuyor. Şarkılar söylüyor. Anne diye kapıyı açıyor bize sofra kurmuş kendi masasında baba mama aaaa diyor. babası mama alıp yemeğe gelecekmiş :KK70:
Ben herşeyi anlamasına ve kombinlemesine dikkat ediyorum. Biz kendi aramızda bile bişey konuşamıyoruz artık. Geçen dışarı mı çıksak falan diye kendi içimizde konuşurken yeleğini giymiş ayakkabılarını eline almış geldiğini gördük. Kahve mi içsek dediğimizde kahve makinasının haznesini getiriyor , fincan getiriyor. Konuşulan herşeyi bağdaştırıyor kendince. Benim için önemli olan bu. 3 lü komutları yapıyor, bezini al, banyoya git çöpe at, ışığı kapat diyoruz yapıyor. ya da bana pasta , kahve ve çatal getir dediğimizde 3ünü aynı yere koyuyor.
Maşallah ne kadar güzel. Konuşma ve şarkı söyleme noktasında hiç susmuyoruz. Ama oğlum tamamen kendi isterse konuşuyor. Bugün camdan bakarken cik cik dedim baktım oğlumda tekrarlıyor. Demekki kendi istemediği sürece konuşmayacak dedim. Ve her çocuğun gelişimi farklı olduğu için acele etmeye gerek yok. Söylenenleri algılayıp bizimki de yapıyor. Odandan kitap getir okuyalım diyorum getiriyor demekki bir sıkıntı yok algılamasinda diyorum. Sağlık olsun da elbet her şeyi öğrenir yaparlar. Daha bebekler 2 yaşına kadar :))

Aaaa bak bak belliydi niyetin vardi çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah sana da geçmiş olsun çok teşekkür ediyorum

Canim kendini suçlama efede diyordu o bir süreç demesi hazır olduğu anlamına gelmiyor suan demiyor ben yazı bekliyorum hava sıcakken başlama taraftarıyım adıma konuşayım her cis diyen çocuk hazır değildir doktorum ve birçok doktorun dediği o yönde gece 0 cis yapması gerekiyor mesela hazır olması adına rahat ol yani
Bu arada pazar gününden beri 39.6 ateşle hastahane hastahane gezdim korona değilim ama bana o korona muamelesi yapıp muayene etmeyen doktorlar sayesinde tüm vücudum enfeksiyon kulak boğaz idrar komple faranjit dahi korona teslim negatif ama tatmin olmuyorlar enfeksiyon degerim sınırın çok üstünde çıkınca artık en son bugün sagolsun bir doktor muayene etti ve igne antibiyotik hap ekstra vererek beni kurtardı dikkat edin hasta olmayın kizlar doktorlar feci korkuyor
Canım geçmiş olsun ya. Anneler özellikle hasta olmasın.

Ama bak 19.5 ayda eşim asla yardım etmemişti en son ben kilitlenip çenem vurunca korktu ve efeyle 2 gün surekli ilgilendi şimdi anlıyorum eşinin yardim edip baktığı çocukları olan anneleri ve 2. Cocuk istemelerini o 2 gün dinlendim ilk kez uyudum
Benim eşim maşallah doğduğu günden beri yardım ediyor. Ama ikinci çocuğu da istemiyor :))

Son cümlene imzamı atıyorum. Soranlara Gece uyumuyor diyorum mesela büyüdükçe düzelir diyorlar. Arkadaş 19 aylık oldu ya. Tek çocukta zor ama ikinci daha kolay olur diyorlar birde. Sanki ilk çocuk 20 yaşında da ikinciye bakacak.

Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. İnşallah kısa zamanda bulantılarin geçer.

Son cümlene imzamı atıyorum. Soranlara Gece uyumuyor diyorum mesela büyüdükçe düzelir diyorlar. Arkadaş 19 aylık oldu ya. Tek çocukta zor ama ikinci daha kolay olur diyorlar birde. Sanki ilk çocuk 20 yaşında da ikinciye bakacak.
Aynen cnm dalga geçer gibi sanki iki bebek birbirine bakacak tövbe yarabbim

Sagol canim inşallah hiç hasta olmayız
Valla eşinin takdir ediyorum keşke benim eşim de istemese
Bizim afacanı bildiği için istemiyor. Buna zor bakıyoruz diyor. İki gecedir alerji atakları var gene uyumuyoruz. Artık hiçten istemez. İki gece önce 3 buçuktan 6 buçuğa kadar ayaktaydık. En son mama yaptım öyle uyudu afacan. Eşimde o saatte işe gidiyor. Esprisine takılıyor hadi gene iyisin uyutup işe gidiyorum diye. Dedim Allah razı olsun :)

Bizim afacanı bildiği için istemiyor. Buna zor bakıyoruz diyor. İki gecedir alerji atakları var gene uyumuyoruz. Artık hiçten istemez. İki gece önce 3 buçuktan 6 buçuğa kadar ayaktaydık. En son mama yaptım öyle uyudu afacan. Eşimde o saatte işe gidiyor. Esprisine takılıyor hadi gene iyisin uyutup işe gidiyorum diye. Dedim Allah razı olsun :)
Alerji bu ara bizimde fena ya geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Back