• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
20210330_150539.jpg

Bu arada tamamen aklımdan çıkmış Efelihayat Efelihayat kusura bakma canım şimdi ekledim:dua::anne:

Evde kadın hasta oldumu zaten hayat duruyor malesef..
Ama bak 19.5 ayda eşim asla yardım etmemişti en son ben kilitlenip çenem vurunca korktu ve efeyle 2 gün surekli ilgilendi şimdi anlıyorum eşinin yardim edip baktığı çocukları olan anneleri ve 2. Cocuk istemelerini o 2 gün dinlendim ilk kez uyudum

Ama bak 19.5 ayda eşim asla yardım etmemişti en son ben kilitlenip çenem vurunca korktu ve efeyle 2 gün surekli ilgilendi şimdi anlıyorum eşinin yardim edip baktığı çocukları olan anneleri ve 2. Cocuk istemelerini o 2 gün dinlendim ilk kez uyudum
Çok fark ediyor tabiki de.benim eşim ilk 3ay geceleri hep yardım etti gündüz zaten annem yanımda şimdide diyor yine 3 ay yardım ederim sonra hep uyurum:) annemde bu defa iki tane olcak 5 ay yap sen onu diyor😅 sana günde bı defa bile yardım etse o kadar faydası olur ki. Bundan sonra hep ilgilenir inşallah

Çok fark ediyor tabiki de.benim eşim ilk 3ay geceleri hep yardım etti gündüz zaten annem yanımda şimdide diyor yine 3 ay yardım ederim sonra hep uyurum:) annemde bu defa iki tane olcak 5 ay yap sen onu diyor😅 sana günde bı defa bile yardım etse o kadar faydası olur ki. Bundan sonra hep ilgilenir inşallah
Ya yemin ederim 3 tane yaparım o sartlarim olsa ama maalesef keşke olsaydı hiç sanmıyorum yardım edeceğini klasik erkek ben yorgunum işten geldim mantığı uyumam lazım kafası 19.5 aydir
Yaaa inşallah kiz olur kuzu ya sağlıklı hayirli olsun da kiz olsun be🥰

Ya yemin ederim 3 tane yaparım o sartlarim olsa ama maalesef keşke olsaydı hiç sanmıyorum yardım edeceğini klasik erkek ben yorgunum işten geldim mantığı uyumam lazım kafası 19.5 aydir
Yaaa inşallah kiz olur kuzu ya sağlıklı hayirli olsun da kiz olsun be🥰
Aynen canm bende öyle diyorum hepsi olsun yine kız olsun🤭 hayır olmazsa eşim 3.yude istemiyor nasip dicem o zamanda heyecanla belli olmasını bekliyorum😍

Benim eşim çok yardım eden bi adam değil haftasonu annem gitti iki günlüğüne geldi tabi gece eşim baktı mecbur gündüzde yardım etti gene annem geldi bi dua ediyor çok şükür diyo nasıl zormus çekilecek gibi değil diyo dedim aylardır ben aynı cekiyorum nasılmış anladı nasıl birşey çocuk büyütmek başına kalınca mecburen

Benim eşim çok yardım eden bi adam değil haftasonu annem gitti iki günlüğüne geldi tabi gece eşim baktı mecbur gündüzde yardım etti gene annem geldi bi dua ediyor çok şükür diyo nasıl zormus çekilecek gibi değil diyo dedim aylardır ben aynı cekiyorum nasılmış anladı nasıl birşey çocuk büyütmek başına kalınca mecburen
Iste insanlar çok basit sanıyor bazı şeyleri erkekler özellikle başına gelince anlamış benimki asla dile vurmuyor nasıl diyorum ne var yani diyor

Iste insanlar çok basit sanıyor bazı şeyleri erkekler özellikle başına gelince anlamış benimki asla dile vurmuyor nasıl diyorum ne var yani diyor
Tabi cnm ne var ki senin oglanla bizim kızı koy bi odaya kapat kapıyı ztn uykusuz ve afacanlar takımı evi patlatırlar valla bnm adam önceden bir iki ufak tefek yardımlarına ne ve bakmakta derdi ama bnm bu durumumdan dolayı tamamen elimi çekmek zorunda kalınca çocuklardan anladı üç gece tamamen uykusuz kalınca dank etti dediğin gibi başa gelmeyince anlamıyorlar hele dışarıdan ne var çocuk öyle buyur diyenlere kuyruğuna basilan kedi gibi üstlerine sıçrayasım geliyor

Back