- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
Evde kadın hasta oldumu zaten hayat duruyor malesef..Sagol canim annelerin hasta olmaması gerekiyor o daha da zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde kadın hasta oldumu zaten hayat duruyor malesef..Sagol canim annelerin hasta olmaması gerekiyor o daha da zor
Ama bak 19.5 ayda eşim asla yardım etmemişti en son ben kilitlenip çenem vurunca korktu ve efeyle 2 gün surekli ilgilendi şimdi anlıyorum eşinin yardim edip baktığı çocukları olan anneleri ve 2. Cocuk istemelerini o 2 gün dinlendim ilk kez uyudumEvde kadın hasta oldumu zaten hayat duruyor malesef..
Sagol kuzum tesekkurler bakim alayim bende bizimki sever sankj
Rica ederim canım sever insallah kuzucuk daSagol kuzum tesekkurler bakim alayim bende bizimki sever sankj
Cengiz han olacak inş teyzesiikicicek-birbocek ismi ne beyfendinin mete miydi?
Adıyla yaşasın inşallahCengiz han olacak inş teyzesi
Çok fark ediyor tabiki de.benim eşim ilk 3ay geceleri hep yardım etti gündüz zaten annem yanımda şimdide diyor yine 3 ay yardım ederim sonra hep uyurum:) annemde bu defa iki tane olcak 5 ay yap sen onu diyor sana günde bı defa bile yardım etse o kadar faydası olur ki. Bundan sonra hep ilgilenir inşallahAma bak 19.5 ayda eşim asla yardım etmemişti en son ben kilitlenip çenem vurunca korktu ve efeyle 2 gün surekli ilgilendi şimdi anlıyorum eşinin yardim edip baktığı çocukları olan anneleri ve 2. Cocuk istemelerini o 2 gün dinlendim ilk kez uyudum
Güzel isim. cinsiyetini öğrensemde bende isim bulsamCengiz han olacak inş teyzesi
Ya yemin ederim 3 tane yaparım o sartlarim olsa ama maalesef keşke olsaydı hiç sanmıyorum yardım edeceğini klasik erkek ben yorgunum işten geldim mantığı uyumam lazım kafası 19.5 aydirÇok fark ediyor tabiki de.benim eşim ilk 3ay geceleri hep yardım etti gündüz zaten annem yanımda şimdide diyor yine 3 ay yardım ederim sonra hep uyurum:) annemde bu defa iki tane olcak 5 ay yap sen onu diyor sana günde bı defa bile yardım etse o kadar faydası olur ki. Bundan sonra hep ilgilenir inşallah
Aynen canm bende öyle diyorum hepsi olsun yine kız olsun hayır olmazsa eşim 3.yude istemiyor nasip dicem o zamanda heyecanla belli olmasını bekliyorumYa yemin ederim 3 tane yaparım o sartlarim olsa ama maalesef keşke olsaydı hiç sanmıyorum yardım edeceğini klasik erkek ben yorgunum işten geldim mantığı uyumam lazım kafası 19.5 aydir
Yaaa inşallah kiz olur kuzu ya sağlıklı hayirli olsun da kiz olsun be
Yap kiz 3. De ne olcak yardım eden var buyur giderlerAynen canm bende öyle diyorum hepsi olsun yine kız olsun hayır olmazsa eşim 3.yude istemiyor nasip dicem o zamanda heyecanla belli olmasını bekliyorum
Allah kolaylık versin cnm çok şükür az kaldı ama bana göre hala sanki 2-3 yıl var gibi doğumaGüzel isim. cinsiyetini öğrensemde bende isim bulsam
Bitti bile ya az kaldı kocaman aile oluyorsunuz kasılmalar devam miAllah kolaylık versin cnm çok şükür az kaldı ama bana göre hala sanki 2-3 yıl var gibi doğuma
Benim eşim çok yardım eden bi adam değil haftasonu annem gitti iki günlüğüne geldi tabi gece eşim baktı mecbur gündüzde yardım etti gene annem geldi bi dua ediyor çok şükür diyo nasıl zormus çekilecek gibi değil diyo dedim aylardır ben aynı cekiyorum nasılmış anladı nasıl birşey çocuk büyütmek başına kalınca mecburenAma bak 19.5 ayda eşim asla yardım etmemişti en son ben kilitlenip çenem vurunca korktu ve efeyle 2 gün surekli ilgilendi şimdi anlıyorum eşinin yardim edip baktığı çocukları olan anneleri ve 2. Cocuk istemelerini o 2 gün dinlendim ilk kez uyudum
Iste insanlar çok basit sanıyor bazı şeyleri erkekler özellikle başına gelince anlamış benimki asla dile vurmuyor nasıl diyorum ne var yani diyorBenim eşim çok yardım eden bi adam değil haftasonu annem gitti iki günlüğüne geldi tabi gece eşim baktı mecbur gündüzde yardım etti gene annem geldi bi dua ediyor çok şükür diyo nasıl zormus çekilecek gibi değil diyo dedim aylardır ben aynı cekiyorum nasılmış anladı nasıl birşey çocuk büyütmek başına kalınca mecburen
Bendede öyle eşim istemiyor iki tane yeterliymisYap kiz 3. De ne olcak yardım eden var buyur giderler
Doğru canm son haftalar geçmek bilmiyordu hatırladım da bı an Allah yardım etsinAllah kolaylık versin cnm çok şükür az kaldı ama bana göre hala sanki 2-3 yıl var gibi doğuma
Tabi cnm ne var ki senin oglanla bizim kızı koy bi odaya kapat kapıyı ztn uykusuz ve afacanlar takımı evi patlatırlar valla bnm adam önceden bir iki ufak tefek yardımlarına ne ve bakmakta derdi ama bnm bu durumumdan dolayı tamamen elimi çekmek zorunda kalınca çocuklardan anladı üç gece tamamen uykusuz kalınca dank etti dediğin gibi başa gelmeyince anlamıyorlar hele dışarıdan ne var çocuk öyle buyur diyenlere kuyruğuna basilan kedi gibi üstlerine sıçrayasım geliyorIste insanlar çok basit sanıyor bazı şeyleri erkekler özellikle başına gelince anlamış benimki asla dile vurmuyor nasıl diyorum ne var yani diyor