• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün çok büyük bir kaza atlattık. Oğlum gözüne yağ sökücü sıktı. Çok şükür ki bir şeyi yok. Göz doktoru da baktı. Allahtan gözünün içine gelmemiş. Dışında biraz şişlik ve kızarıklık var. Aman dikkat edelim ya. Bugün ömrümden ömür gitti resmen ya:KK43:(
Çok geçmiş olsun canım ya Allah korumuş.

Kızlar iyi akşamlar hepinize sizleri çok özledim burda çok güzel sohbetler ettik birbirimizi görmeden sevdik yardımlaştık çocuk doğunca hiç buralara girme fırsatım olmadı bugün girip bakınca hala burda olmanıza çok mutlu oldum. İnşallah hepiniz evlatlarınız iyisinizdir. Biraz daraldım içimi dökmeye geldim. Annelik çok güzel ve çok yorucuymuş oğlum 20 aylık olacak nerdeyse 20 aydır sadece 1 yada 2 kez deliksiz uyudu çok yıpranmış yorgum hissediyorum kendimi geceleri sabaha kadar 10 12 kere uyanıyor resmen mekik dokuyorum geceleri odalar arasında. Kolik bir bebekti nerdeyse 10 ay sabahlara kadar kucağımda gezdik doğduğunda 40 ı çıkar düzelir 3 aylık 6 aylık düzelir derken 2 yaşına gireceğiz hala uykusuz gecelere devam. Aşırı hareketli bebeğim akşam 9 buçukta yatıyor sabah 5 buçuk 6 buçul gibi uyanıyor sabaha kadar çok kalkmasına rağmen çok erken uyanıyor ve akşam yatma saatine kadar inanın 10 dk oturmuyor :) Bu aralar birde 2 yaş sendromuna girdi herşeyi yere fırlatıyor. Kendimi çok yalnız hissettim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı biraz uzun yazdım kusura bakmayın
Hoş geldin :)
Valla durumlar aynı, Biz de 19 aylığız. Emmeye devam. Kesintisiz uyku daha hiç görmedim. 1 ya da 2 kez uyandığında uykum kaliteliydi diyorum. Tabi fazla uyandığımda oluyor. Gcee 3e kadar kendi odasında sonra yanıma alıyorum. Sabah kalkıp çalıştığım için git gel durumlarına girmiyorum henüz.
Memeden kesildiğinde ayırırım artık diye düşünüyorm.
Sendrom bizde de başladı.Bakıcı teyzemiz karantinada kızı pozitif çıktığı için. Biz debir şey yok. Hemen ailemizden yardım istedik. Ama Deniz etkilendi bu değişiklikten. 3gündür bi kızma başladı. Eşyalarının yerlerinin değiştirilmesini istemiyor. Toplanmasına kızıyor. O onay verirse topluyoruz. 2 yaş sendromu hissettiriyor. Bi de yok öğrenmiş. Herşeye yok ve hayır diyor :işsiz:
Ben bilinci oluşmaya başladı. Ben yaparım modunda. Yardım almak istemiyor.

Merhaba tatlim hosgeldin herkes aynı ben hala gazimiz bitmedi deyince kimse bana inanmıyor geçen acile gidip fitil yaptırdık gaz için hala gaz gaz gaz uyku konusu gunde toplam 5 saat uyuyordur en fazla 19 saat uyanık hepimizin geçtiği yollar aynı bitik eksik yetersiz anne hissi geçecek hepsi insallah sabır sabır
Kuzu gaz bitmedi derken, gazı çıkartamıyor mu? Yani çıkartmak da mı zorlanıyor?
Oyyyy 5 saat çok az Allah kolaylık versin... Yanında mı uyuyor?

Selam nasılsınız neler yapıyorsunuz🌼
Aleykümselam iyiyiz şükür. Ramazan malum idare ediyoruz. Siz neler yapıyorsunuz. Burada hava bu hafta iyiydi sabah akşam dışarı çıktık. Çok iyi gelmişti oğluma. Bugün gene yağmurlu. Artık evde çok sıkılıyor. Yapacak bir şeyde bulamamaya başladık.

2 yas sendromu desem yeterli mi?
Bu 2 yaş sendromu durumu bizde de var sanırım. Sinirlenmeler illa kendi dediğini yaptırmaya çalışmalar, her şeyi yere atmalar. Kızınca da gelip sarılıyor. Üstüne kime nazınım geçeceğini de biliyor ona gidip sığınıyor artık. Yemek yememek için ısrar ediyor. Bazen kendini yere atıyor. Bir iki kere vurma hareketi de yaptı. Bilinçli mi yapıyor tam anlamadım ama çocuğum resmen değişti. Eşimde şımardı bu ara diyor.
Ayh ne sen sor ne ben söyleyeyim komşucum oldu benimki :))

Bu 2 yaş sendromu durumu bizde de var sanırım. Sinirlenmeler illa kendi dediğini yaptırmaya çalışmalar, her şeyi yere atmalar. Kızınca da gelip sarılıyor. Üstüne kime nazınım geçeceğini de biliyor ona gidip sığınıyor artık. Yemek yememek için ısrar ediyor. Bazen kendini yere atıyor. Bir iki kere vurma hareketi de yaptı. Bilinçli mi yapıyor tam anlamadım ama çocuğum resmen değişti. Eşimde şımardı bu ara diyor.
Ayh ne sen sor ne ben söyleyeyim komşucum oldu benimki :))
Evet baslamis sizin de bizim doz Nirvana ya dis sık sık artık sabrım kalmiyor

Aleykümselam iyiyiz şükür. Ramazan malum idare ediyoruz. Siz neler yapıyorsunuz. Burada hava bu hafta iyiydi sabah akşam dışarı çıktık. Çok iyi gelmişti oğluma. Bugün gene yağmurlu. Artık evde çok sıkılıyor. Yapacak bir şeyde bulamamaya başladık.
Bizimde öyle park sevmiyor korkuyo salıncakta kaydıraktan fln ama çimlerde gezinneyi seviyor öyle eğleniyor havalar bulutlu gibi idare ediyoruz şükür

Bizimde öyle park sevmiyor korkuyo salıncakta kaydıraktan fln ama çimlerde gezinneyi seviyor öyle eğleniyor havalar bulutlu gibi idare ediyoruz şükür
Bizimki de sırf çocuklar var diye parka gitmek istiyor. Oyuncaklarla pek ilgilenmiyor.

Selam nasılsınız neler yapıyorsunuz🌼
geçen tarafıma salata ikram edildi oğlum tarafından ben de yedim, sonra geri ver dedi. yedim oğlum diyorum ağzımı gösteriyorum başladı ağlamaya ama nasıl ağlamak :confused: hemen başka salatayı ağzımdan çıkarır gibi yapıp geri verdim sustu mutlu oldu.
Sonra düşündüm naptım ben ya diye ama hiç mantık aramamak lazım galiba gümbür gümbür yaş sendromuuuuuu geliyoooooor. Durumumuz budur hakim bey :KK30:

geçen tarafıma salata ikram edildi oğlum tarafından ben de yedim, sonra geri ver dedi. yedim oğlum diyorum ağzımı gösteriyorum başladı ağlamaya ama nasıl ağlamak :confused: hemen başka salatayı ağzımdan çıkarır gibi yapıp geri verdim sustu mutlu oldu.
Sonra düşündüm naptım ben ya diye ama hiç mantık aramamak lazım galiba gümbür gümbür yaş sendromuuuuuu geliyoooooor. Durumumuz budur hakim bey :KK30:
Aynen durumlar bizde de böyle canım Allah kolaylık versin hepimize

merhaba kızlar. çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı çocuklar doğdu onların telaşesine düştük. sonra işe dön falan derken yazamadım hiç. nasılsınz bebişler nasıl?

Back