• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iyi akşamlar hepinize sizleri çok özledim burda çok güzel sohbetler ettik birbirimizi görmeden sevdik yardımlaştık çocuk doğunca hiç buralara girme fırsatım olmadı bugün girip bakınca hala burda olmanıza çok mutlu oldum. İnşallah hepiniz evlatlarınız iyisinizdir. Biraz daraldım içimi dökmeye geldim. Annelik çok güzel ve çok yorucuymuş oğlum 20 aylık olacak nerdeyse 20 aydır sadece 1 yada 2 kez deliksiz uyudu çok yıpranmış yorgum hissediyorum kendimi geceleri sabaha kadar 10 12 kere uyanıyor resmen mekik dokuyorum geceleri odalar arasında. Kolik bir bebekti nerdeyse 10 ay sabahlara kadar kucağımda gezdik doğduğunda 40 ı çıkar düzelir 3 aylık 6 aylık düzelir derken 2 yaşına gireceğiz hala uykusuz gecelere devam. Aşırı hareketli bebeğim akşam 9 buçukta yatıyor sabah 5 buçuk 6 buçul gibi uyanıyor sabaha kadar çok kalkmasına rağmen çok erken uyanıyor ve akşam yatma saatine kadar inanın 10 dk oturmuyor :) Bu aralar birde 2 yaş sendromuna girdi herşeyi yere fırlatıyor. Kendimi çok yalnız hissettim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı biraz uzun yazdım kusura bakmayın
Merhaba canım gece emzirmesini bırakmana rağmen gece 10-12 kez uyanması çok fazla ya. Benim kızımda ilk 6 ay okadar uyandı ama sonrasında azaldı şuan 3-4 kez uyanıyor, bir doktoruna danissan ne yapılabilir çok az uyuyormuş. Yıpranman çok normal Allah kolaylık versin canım

Kızlar bugün çok büyük bir kaza atlattık. Oğlum gözüne yağ sökücü sıktı. Çok şükür ki bir şeyi yok. Göz doktoru da baktı. Allahtan gözünün içine gelmemiş. Dışında biraz şişlik ve kızarıklık var. Aman dikkat edelim ya. Bugün ömrümden ömür gitti resmen ya:KK43:(
Çokk çokk geçmiş olsun canım büyük tehlike atlatmissiniz valla çok dikkat etmek lazım bende korkuyorum artık hiç durmuyorlar herşeye el atiyorlar

Sağ ol canım hayır bıraktık gece beslenmeni su istiyor uyandığında
Benim oğlumda 10 gün öncesine kadar hala çok uyanıyordu ama sırf emmek içinmiş alışkanlık yani. O yüzden sormuştum.Emzirmeyi bıraktım şimdi uyanmıyor uyandığı an yanıma gelip uyumaya devam ediyor yatağına koysam yine uyanıp yanıma geliyor tek sorunumuz yalnız uyumak istememesi şuan aslında yataklarimiz birleşik ama yine de bana yapışık uyumak istiyor.

İyi akşamlar. Buradaki herkes aynı durumda inan. Benim oğlumda çoklu gıda alerjisi var. Bizde bu yüzden uyumuyoruz. Yazdıklarını birebir yaşıyorum. Ama şöyle düşün bir şekilde büyüyorlar. Evet çok yorulduk. Artık vitamin değerlerim düştü benim o kadar yıprandım. Hele ki hareketli bebek çok daha zor. 5 kişi bir bebeğe zor yetişiyoruz düşün. Neler yapıyor. Artık kollarım kopuyor ağrıdan.
Gece emzirmesini kesince daha azalmıştı. Bizim uyanmalar 2 3 e düştü en azından. Birde bizim yatakta yatmaya alışık o yüzdende uyanıyor. Yalnız değilsin güzel anne emin ol geçecek bugünlerde büyüyüp delikanlı ve güzel kızlar olacaklar inşallah bizde neler yaşamıştık diyeceğiz. Düşün daha 2 gün önce yağ sökücü sıktı gözüne oğlum daha ne diyeyim sana. O günden beri sağlığı yerinde olsun da bir dakika oturmayayim diyorum.
Bende senin gibi daralmışım bak uzun yazdım :)
Kızlar iyi akşamlar hepinize sizleri çok özledim burda çok güzel sohbetler ettik birbirimizi görmeden sevdik yardımlaştık çocuk doğunca hiç buralara girme fırsatım olmadı bugün girip bakınca hala burda olmanıza çok mutlu oldum. İnşallah hepiniz evlatlarınız iyisinizdir. Biraz daraldım içimi dökmeye geldim. Annelik çok güzel ve çok yorucuymuş oğlum 20 aylık olacak nerdeyse 20 aydır sadece 1 yada 2 kez deliksiz uyudu çok yıpranmış yorgum hissediyorum kendimi geceleri sabaha kadar 10 12 kere uyanıyor resmen mekik dokuyorum geceleri odalar arasında. Kolik bir bebekti nerdeyse 10 ay sabahlara kadar kucağımda gezdik doğduğunda 40 ı çıkar düzelir 3 aylık 6 aylık düzelir derken 2 yaşına gireceğiz hala uykusuz gecelere devam. Aşırı hareketli bebeğim akşam 9 buçukta yatıyor sabah 5 buçuk 6 buçul gibi uyanıyor sabaha kadar çok kalkmasına rağmen çok erken uyanıyor ve akşam yatma saatine kadar inanın 10 dk oturmuyor :) Bu aralar birde 2 yaş sendromuna girdi herşeyi yere fırlatıyor. Kendimi çok yalnız hissettim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı biraz uzun yazdım kusura bakmayın
Merhaba tatlim hosgeldin herkes aynı ben hala gazimiz bitmedi deyince kimse bana inanmıyor geçen acile gidip fitil yaptırdık gaz için hala gaz gaz gaz uyku konusu gunde toplam 5 saat uyuyordur en fazla 19 saat uyanık hepimizin geçtiği yollar aynı bitik eksik yetersiz anne hissi geçecek hepsi insallah sabır sabır

Merhaba tatlim hosgeldin herkes aynı ben hala gazimiz bitmedi deyince kimse bana inanmıyor geçen acile gidip fitil yaptırdık gaz için hala gaz gaz gaz uyku konusu gunde toplam 5 saat uyuyordur en fazla 19 saat uyanık hepimizin geçtiği yollar aynı bitik eksik yetersiz anne hissi geçecek hepsi insallah sabır sabır
5 saat çok az yaa Allah kolaylık versin cocugada zor

Merhaba canım gece emzirmesini bırakmana rağmen gece 10-12 kez uyanması çok fazla ya. Benim kızımda ilk 6 ay okadar uyandı ama sonrasında azaldı şuan 3-4 kez uyanıyor, bir doktoruna danissan ne yapılabilir çok az uyuyormuş. Yıpranman çok normal Allah kolaylık versin canım
Yapacak bişey yok diyo canım sağ ol canım
Hoşbulduk canım allahım yardımcınız olsun inşallah öyle hepsi geçecek inşallah etrafımdakiler 2. Çocuğu yaptı bana o kadar uzak geliyor ki ikinci çocuk gözüm çok korkuyor açıkcası eşimde elimizdekinin hakkından gelemiyoz diyor oda şuan istemiyor şükür 😃

Sağ ol canım hayır bıraktık gece beslenmeni su içiyor

Öncelikle çok geçmiş olsun canım allahım evlatrımızı bize bağışlasın. Aynen öyle sağlıklı olsunlarda herşeye razıyım sadece kendimi bitik hissediyorum içimi dökme ihtiyacı duydum ondan gelen herşeye razıyım tırnağına taş deymesin ben herşeye katlanırım ☺️
Sağol canım. Amin inşallah. Çok iyi anlıyorum seni. Çokta iyi yapmışsın içini dökmekle. Sağlıkla büyüsün kuzularımız :)

Çokk çokk geçmiş olsun canım büyük tehlike atlatmissiniz valla çok dikkat etmek lazım bende korkuyorum artık hiç durmuyorlar herşeye el atiyorlar
Sağol canım. Sonra verilmiş sadakamız varmış. Başka diyecek bir şey yok maalesef ki. Saniyelik oldu zaten. O yüzden göz kırpmaya gelmiyorlar.

Kızlar bugün çok büyük bir kaza atlattık. Oğlum gözüne yağ sökücü sıktı. Çok şükür ki bir şeyi yok. Göz doktoru da baktı. Allahtan gözünün içine gelmemiş. Dışında biraz şişlik ve kızarıklık var. Aman dikkat edelim ya. Bugün ömrümden ömür gitti resmen ya:KK43:(
Çok geçmiş olsun cnm şimdi nsl ufaklık

Bnmkiler de öyle sürekli ihh diye diye herşeyi soruyorlar ama dönüş ne zmn olacak bakalım dediğim gibi ağzını hareket ettiriyor ses çıkaramıyor üzülüyorum biri pek oralı değil ama biri çok çabalıyor genede konuşamıyor
Her çocuğun gelişimsel süreci farklı oluyor canım o yüzden hiç üzülme. Eninde sonunda konuşacaklar nasıl olsa 🙂
Evde sürekli diyalogda olduğu biri varsa konuşması daha çabuk olur. Ben çalışmadığım için bütün günü beraber geçiriyoruz kızımla ve devamlı yaptığım şeyleri anlatıyorum. Bazen öyle bakıyor suratıma 😄
‘Bu ne’ diye sormayı bir ay aralıksız her şeyde ben bu ne kedi. Bu ne elma diyerek öğrettim. Artık kendi soruyor bu ne diye.
Otuz milyon kelime kitabını da tavsiye ederim benim için çok iyi bir rehber oldu

Her çocuğun gelişimsel süreci farklı oluyor canım o yüzden hiç üzülme. Eninde sonunda konuşacaklar nasıl olsa 🙂
Evde sürekli diyalogda olduğu biri varsa konuşması daha çabuk olur. Ben çalışmadığım için bütün günü beraber geçiriyoruz kızımla ve devamlı yaptığım şeyleri anlatıyorum. Bazen öyle bakıyor suratıma 😄
‘Bu ne’ diye sormayı bir ay aralıksız her şeyde ben bu ne kedi. Bu ne elma diyerek öğrettim. Artık kendi soruyor bu ne diye.
Otuz milyon kelime kitabını da tavsiye ederim benim için çok iyi bir rehber oldu
Bende çalışmıyorum canım artık herşeyi tekrar etmekten gına geldi ama yok gene tık yok annem burda bir aydır oda sürekli konuşuyor ama bakalım bir iki gündür tek tük atmaya başladılar bu gel git gibi şeyler baba diyordular zaten anne demeye de basladılar

O kitabı bir ben sevmedim ya 🤪

Bende çalışmıyorum canım artık herşeyi tekrar etmekten gına geldi ama yok gene tık yok annem burda bir aydır oda sürekli konuşuyor ama bakalım bir iki gündür tek tük atmaya başladılar bu gel git gibi şeyler baba diyordular zaten anne demeye de basladılar
Canım ikiz bebeklerin kendi aralarında iletisimleri oldugu için normal konuşmada gecikebilirlermis.onlar birbirlerini anliyorlarmis

Back