- 4 Nisan 2012
- 865
- 1.763
- 313
Merhaba canım gece emzirmesini bırakmana rağmen gece 10-12 kez uyanması çok fazla ya. Benim kızımda ilk 6 ay okadar uyandı ama sonrasında azaldı şuan 3-4 kez uyanıyor, bir doktoruna danissan ne yapılabilir çok az uyuyormuş. Yıpranman çok normal Allah kolaylık versin canımKızlar iyi akşamlar hepinize sizleri çok özledim burda çok güzel sohbetler ettik birbirimizi görmeden sevdik yardımlaştık çocuk doğunca hiç buralara girme fırsatım olmadı bugün girip bakınca hala burda olmanıza çok mutlu oldum. İnşallah hepiniz evlatlarınız iyisinizdir. Biraz daraldım içimi dökmeye geldim. Annelik çok güzel ve çok yorucuymuş oğlum 20 aylık olacak nerdeyse 20 aydır sadece 1 yada 2 kez deliksiz uyudu çok yıpranmış yorgum hissediyorum kendimi geceleri sabaha kadar 10 12 kere uyanıyor resmen mekik dokuyorum geceleri odalar arasında. Kolik bir bebekti nerdeyse 10 ay sabahlara kadar kucağımda gezdik doğduğunda 40 ı çıkar düzelir 3 aylık 6 aylık düzelir derken 2 yaşına gireceğiz hala uykusuz gecelere devam. Aşırı hareketli bebeğim akşam 9 buçukta yatıyor sabah 5 buçuk 6 buçul gibi uyanıyor sabaha kadar çok kalkmasına rağmen çok erken uyanıyor ve akşam yatma saatine kadar inanın 10 dk oturmuyor :) Bu aralar birde 2 yaş sendromuna girdi herşeyi yere fırlatıyor. Kendimi çok yalnız hissettim konuşmaya anlatmaya ihtiyacım vardı biraz uzun yazdım kusura bakmayın