Rahat olun stresinizi anlayabiliyorum ancak ihtimalleri düşünmek sadece canınızı sıkacaktır şu an için güzel düşünün :) kese olması gerektiği yerde demek ki çok şükür dış gebelik değil adım adım doktorunuz sizi ne zaman çağırdı bilmiyorum ama beni keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırdı :):) son randevum 19 aralıktaydı hem bebeği görmek için hem kalp atışları için bekliyorum valla :):):)
Güzel anne adayları öncelikle herkese mutlu seneler diliyorum :) benim son randevum 19 aralıktaydı Çarşamba günü. Keseyi görmüştük. 9.5 mm cik. Şimdi benim geç döllenme oldu. Sata göre 7+3 benim hesaplarıma göre 6+6 doktor bebeği görmediği için hesaplamayı henüz yapamadı tabi ki :) bana 2 hafta sonra gel dedi ben normalde Cumartesi’ye randevu almıştım ama kar geliyormuş randevuyu Çarşamba’ya aldım. O zaman da 7+1 olacak benim hesaplarıma göre kalp atışı için erken mi? Cumartesiyi beklesem mi yine de. Cumartesi gidersem son randevudan 17 18 gün sonra gidicem kafam çok karıştı:)
Kalp atışı da duyarim sanmstm ama olmadı bu arada kan uyusmzligi var eşimle 4. Ayda bir test var mis yapılack dedi. Bu arada kanım fazla oldgu halde kan ilacı bulantı ilacı folik asit verdi hiç br değerime bakmdn tabi almadm hiç birini. Haftaya kendi doktoruma gdcgm.
Mutlu seneler kızlar 2019 da kocaman göbişlerimiz , güzel doğumlarımız ve mis kokulu bebişlerimiz olsun Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl diliyorum
Rahat olun stresinizi anlayabiliyorum ancak ihtimalleri düşünmek sadece canınızı sıkacaktır şu an için güzel düşünün :) kese olması gerektiği yerde demek ki çok şükür dış gebelik değil adım adım doktorunuz sizi ne zaman çağırdı bilmiyorum ama beni keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırdı :):) son randevum 19 aralıktaydı hem bebeği görmek için hem kalp atışları için bekliyorum valla :):):)
Ben c tesi günü gidicem tekrar doktorun ağzına bakıyorum yüreğim ağzımda inşallah bu kez alırım kollarıma bebeğimi inşallah isteyen dileyen herkes sağsalim alsın yavrusunu kucağına. :)
Evet canim sabah kalktm sisknlk yok dmeek ki ödem olablr ama göğüslerim birden büyüdü ve akşam uyuyamdm agirlklarndan araya minder koysam da sabaha kadar dondum
Yeni yıl sağlıklı,huzurlu,mutlu,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız bir yıl olsun inşallah. Bu gruptaki hamile arkadaşlar ve bizim gibi dua bekleyen tüm hamilelere Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar,güzel hamilelikler nasip eylesin inşallah.
Güzel anne adayları öncelikle herkese mutlu seneler diliyorum :) benim son randevum 19 aralıktaydı Çarşamba günü. Keseyi görmüştük. 9.5 mm cik. Şimdi benim geç döllenme oldu. Sata göre 7+3 benim hesaplarıma göre 6+6 doktor bebeği görmediği için hesaplamayı henüz yapamadı tabi ki :) bana 2 hafta sonra gel dedi ben normalde Cumartesi’ye randevu almıştım ama kar geliyormuş randevuyu Çarşamba’ya aldım. O zaman da 7+1 olacak benim hesaplarıma göre kalp atışı için erken mi? Cumartesiyi beklesem mi yine de. Cumartesi gidersem son randevudan 17 18 gün sonra gidicem kafam çok karıştı:)