2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba güzel hamişler.:anneadayı::anneadayı:
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin. 2019 yılı bebeklerimizi kucaklayacağımız Doğum maceralarımızı anlatacağımız güzelll bir yıl olsun.
:-)

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz mutlaka. İnşAllah kanama alanları kapanmıştır pıt pıt kalp atışıyla karşılar seni yavrun..
İyi yıllar canım 2019 bize melek getirsin inşallah

Kızlar bata göre 6+2deyiz şuan sadece kese gördük. Haftaya salı günü yine randevum var bakalim neler gorecgz nasipse ;)

İnşallah biz de duyabiliriz.
Vajinal olunca muayene tarafının perdesini çekti, eşim geçemedi gibi oldu , haliyle o göremedi.
Keşke karından da duyulabilse :)

Benim doktorum eşimi çağırdı hatta telefonu hazırla kalp atışını dinleticem dedi :) Karından da bir dahaki muayenede duyarız İnşAllah canım .

Merhaba benim de sat a göre 5+5 kese var ama bebek görünmedi deneyimli olanlar bilir normal mi bu haftada görünmemesi

Kızlar yorumları okudum da bende Doğum korkusu da var ama daha çok bebişlere nasıl yetıseceğim bakacağım endişesi var yaşadığım şehirde bana yardımcı olacak kimsem yok çünkü tek bebek olsa dert etmıycem ama iki tanenin bakımı beni korkutuyor yetişemem yetemem diye

aynı korku bende de var maalesef. Ben bir de yurtdışında doğum yapacağım :(

aynı korku bende de var maalesef. Ben bir de yurtdışında doğum yapacağım :KK43:
Allah dağına göre kar verip kendimi avutuyorum inş uslu olurlarda rahat oluruz hele bi sağlıkla gelsinler de Allah yardım eder inş tabi yurt dışı daha ki farklı kimsenin eli kolu ulaşmaz herkes uzakta ama elbet her zorlukla beraber kolaylıkta vardır

Normal Canım Ben de öyle gördüm şimdi Çarşamba 7+1 olacak doktora gideceğim hem bebek için hem kalp atışları için :):)
Hayırlı olsun size de :) inşallah hayırlı haberler alırsınız. Benim kayıplarım olduğu için endişeliyim cevabınız içimi rahatlattı teşekkür ederim :)

Back
X