Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
ben elenatal harici bir şey kullanmıyorum vermedi de yeterli dedi
Ben bugün sağlık ocağına gittim. Kaydımı yaptırdım. D vitamini kullanmamı tavsiye etti ama Ocean Mummy’in içinde hepsi var. Ekstra kullanmama gerek var mı acaba? Zaten benim bu yolumu ayırdığım doktor folik asiti çok çabuk bıraktırdı bana sanki. Gerçi Ocean Mummy’in içinde de folik asit var ama. Kafalar karışık.

C cilekcanavari bu arada bugün senin yüzünden 200 liraya erik aldım ajajaj geçen dediğinden beri aklımda eşim bulamamıştı o gün 🤣 kilosu 200 nedir ya 🤣
Ben o günden beri en az 1500 liralık erik yemişimdir😂 evime giden yolun tam üstünde manav var allahım tezgaha seriyolar bide her gördüğümde almak zorunda kalıyorum dkndkdjdjd bugün oraya bakmadan geçtim bahahahha

Kızlar d vitamini ve b12 kullananlar ne marka kullanıyorsunuz? Doktorun verdiğini pek kullanmak istemedim ocean, solgar gibi markaları kullanan var mı?
Ya ben new life b12 kullanıyorum öyle bi doldurmuş ki depolarımı b12im 960 olmuş doktor içme artık dedi 😂 dil altı olarak kullanıyorsun.

Geçenlerde instagramda görmüştüm fakir in pastörize edip yogurt yapan bi cihazı varmış direk çiğ süt ekleyip pastörize edip yoğurt yapıyormuş. İlgimi çekmişti benimde alsam mı diye düşündüm bunun ek gıdası da var dedim :) yorumlarda iyiydi. İncelemek isterseniz ekliyorum

Tahlili sağlık ocağında mi vermiştiniz? Orada yapılan tahlilleri tsh ve idrar tahlilinde yanlış çıkıyor. Benim tsh sağlık ocağında 4.98 cikti özel hastanede yaptırdım 2.50 çıktı.
yok ben hastanede yaptırdım canım

Yaaa 🥹 hep kız reyonlarında geziyordum hamile kalmadan önce ne güzel şeyler var diye şimdi daha bi hevesli gezicem 🤣
Bence eeeeeen keyifli kisim kiz cocugunu giydirmek suslemek😍 sirf bunun icin bir tane kizi olmali herkesin dermisim sndjdjd
Gercekten istemsizce her magazaya girdigimde once kiz bebek kiz cocuk tarafina yoneliyoruz biz de🙈

Geçenlerde instagramda görmüştüm fakir in pastörize edip yogurt yapan bi cihazı varmış direk çiğ süt ekleyip pastörize edip yoğurt yapıyormuş. İlgimi çekmişti benimde alsam mı diye düşündüm bunun ek gıdası da var dedim :) yorumlarda iyiydi. İncelemek isterseniz ekliyorum
Yaaa cok tesekkur ederiz bakalim tabikii 🌸 ileride de lazim olacak seyler dogru diyorsun☺️ arcelik in de hem yogurt hem kefir yapan bir makinesi vardi gecen sene cikmisti sanirim, fakat cok kocamandi o kadar yerim yok diye vazgecmistim sjdjdjf

Kızlar sizden minik bi ricam olucak, biraz uzun yazacağım umarım okursunuz. Annemin geçtiğimiz ay meme kanserinin nüksettiğini öğrendik, bu kez beynine sıçramış. Doktorların önerdiği ilaç ise SGK tarafından karşılanmayan aylık dozu da karşılanmayacak düzeyde. O yüzden bi imza kampanyası başlattık ilacın SGK kapsamına alınması için, imzalayabilir misiniz?

Kızlar sizden minik bi ricam olucak, biraz uzun yazacağım umarım okursunuz. Annemin geçtiğimiz ay meme kanserinin nüksettiğini öğrendik, bu kez beynine sıçramış. Doktorların önerdiği ilaç ise SGK tarafından karşılanmayan aylık dozu da karşılanmayacak düzeyde. O yüzden bi imza kampanyası başlattık ilacın SGK kapsamına alınması için, imzalayabilir misiniz?
Canim acil sifalar diliyorum
Hemen imzaliyorum

Yaaa cok tesekkur ederiz bakalim tabikii 🌸 ileride de lazim olacak seyler dogru diyorsun☺️ arcelik in de hem yogurt hem kefir yapan bir makinesi vardi gecen sene cikmisti sanirim, fakat cok kocamandi o kadar yerim yok diye vazgecmistim sjdjdjf
Onuda incelenmistim ama bunun ekstra pastörize etmesi daha iyi olabilir gibi düşündüm.

Rabbim acil şifalar versin hemen imzaladım.

Lekelenmem olduğu için acile gittim. Hiçbir muayene vs olmadan progestan yazıp yolladılar. Lekelenme kahverengi ydi. Şimdilik devam etmiyor. Randevum cumartesi günü. 2 gün beklemenin bi zararı olur mu kızlar

Back
X