Ben d3k2 kullaniyorum ocean tek damla kullanılıyor o yüzden kolay geliyor kullanmasıD3k2 olan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben d3k2 kullaniyorum ocean tek damla kullanılıyor o yüzden kolay geliyor kullanmasıD3k2 olan mı?
ben elenatal harici bir şey kullanmıyorum vermedi de yeterli dediKızlar d vitamini ve b12 kullananlar ne marka kullanıyorsunuz? Doktorun verdiğini pek kullanmak istemedim ocean, solgar gibi markaları kullanan var mı?
Ben bugün sağlık ocağına gittim. Kaydımı yaptırdım. D vitamini kullanmamı tavsiye etti ama Ocean Mummy’in içinde hepsi var. Ekstra kullanmama gerek var mı acaba? Zaten benim bu yolumu ayırdığım doktor folik asiti çok çabuk bıraktırdı bana sanki. Gerçi Ocean Mummy’in içinde de folik asit var ama. Kafalar karışık.ben elenatal harici bir şey kullanmıyorum vermedi de yeterli dedi
Kanka beni anca kız toparlardıYaa inşallah değişmez sana erkekten sonra bir kız yakışır kankam ya
Ay insallah tabii once saglikHAhahahhahah bak kesin seninki de kız olur o zaman![]()
Ben o günden beri en az 1500 liralık erik yemişimdirC cilekcanavari bu arada bugün senin yüzünden 200 liraya erik aldım ajajaj geçen dediğinden beri aklımda eşim bulamamıştı o günkilosu 200 nedir ya
![]()
Ya ben new life b12 kullanıyorum öyle bi doldurmuş ki depolarımı b12im 960 olmuş doktor içme artık dediKızlar d vitamini ve b12 kullananlar ne marka kullanıyorsunuz? Doktorun verdiğini pek kullanmak istemedim ocean, solgar gibi markaları kullanan var mı?
Hem şaşırdım çünkü bizi çok alıştırdın erkek diyeKanka beni anca kız toparlardı![]()
yok ben hastanede yaptırdım canımGeçenlerde instagramda görmüştüm fakir in pastörize edip yogurt yapan bi cihazı varmış direk çiğ süt ekleyip pastörize edip yoğurt yapıyormuş. İlgimi çekmişti benimde alsam mı diye düşündüm bunun ek gıdası da var dedim :) yorumlarda iyiydi. İncelemek isterseniz ekliyorum
Tahlili sağlık ocağında mi vermiştiniz? Orada yapılan tahlilleri tsh ve idrar tahlilinde yanlış çıkıyor. Benim tsh sağlık ocağında 4.98 cikti özel hastanede yaptırdım 2.50 çıktı.
Bence eeeeeen keyifli kisim kiz cocugunu giydirmek suslemekYaaahep kız reyonlarında geziyordum hamile kalmadan önce ne güzel şeyler var diye şimdi daha bi hevesli gezicem
![]()
Yaaa cok tesekkur ederiz bakalim tabikiiGeçenlerde instagramda görmüştüm fakir in pastörize edip yogurt yapan bi cihazı varmış direk çiğ süt ekleyip pastörize edip yoğurt yapıyormuş. İlgimi çekmişti benimde alsam mı diye düşündüm bunun ek gıdası da var dedim :) yorumlarda iyiydi. İncelemek isterseniz ekliyorum
Canim acil sifalar diliyorumKızlar sizden minik bi ricam olucak, biraz uzun yazacağım umarım okursunuz. Annemin geçtiğimiz ay meme kanserinin nüksettiğini öğrendik, bu kez beynine sıçramış. Doktorların önerdiği ilaç ise SGK tarafından karşılanmayan aylık dozu da karşılanmayacak düzeyde. O yüzden bi imza kampanyası başlattık ilacın SGK kapsamına alınması için, imzalayabilir misiniz?
![]()
Çok teşekkür ederim kuşumCanim acil sifalar diliyorum
Hemen imzaliyorum
Canim hemen yakinlarimla da paylastim imzalamalari icin umarim bir faydamiz olurÇok teşekkür ederim kuşum![]()
Yaaa çok teşekkür ederim desteğin için canım benimCanim hemen yakinlarimla da paylastim imzalamalari icin umarim bir faydamiz olur
Onuda incelenmistim ama bunun ekstra pastörize etmesi daha iyi olabilir gibi düşündüm.Yaaa cok tesekkur ederiz bakalim tabikiiileride de lazim olacak seyler dogru diyorsun
arcelik in de hem yogurt hem kefir yapan bir makinesi vardi gecen sene cikmisti sanirim, fakat cok kocamandi o kadar yerim yok diye vazgecmistim sjdjdjf
Rabbim acil şifalar versin hemen imzaladım.Kızlar sizden minik bi ricam olucak, biraz uzun yazacağım umarım okursunuz. Annemin geçtiğimiz ay meme kanserinin nüksettiğini öğrendik, bu kez beynine sıçramış. Doktorların önerdiği ilaç ise SGK tarafından karşılanmayan aylık dozu da karşılanmayacak düzeyde. O yüzden bi imza kampanyası başlattık ilacın SGK kapsamına alınması için, imzalayabilir misiniz?
![]()